AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 033
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Можете ли да ми кажете формуляра за фактуриран, но недоставен продукт може да се попълни от друг освен координаторката  ми кажете какво мога да направя сама, защото вече няколко кампаний чакам да го изпратят. Координаторката ми каза че го е изспратила на зоналната, но още чакам. Ако можете да ми кажете какво да напрая.

# 496
Мога ли да попитам какви са тези стикери, защото са ми го пратили, но няма да обяснявам пак при кой отиде всичко... Та ми е интересно какво представляват...

за залепване пише че си преставител на Ейвън
аз питах на вече да 5 лисчета с най изгонтите оферти на следващата кампания
но се оказа че само в К 9 се получават или аз така разбрах
Благодаря за отговора.  Hug
Благодаря и за каталог 14, има много нови и интересни неща!

# 497
Можете ли да ми кажете формуляра за фактуриран, но недоставен продукт може да се попълни от друг освен координаторката  ми кажете какво мога да направя сама, защото вече няколко кампаний чакам да го изпратят. Координаторката ми каза че го е изспратила на зоналната, но още чакам. Ако можете да ми кажете какво да напрая.

от сайта намери тела на зоналната и и звъни и обясни нещата

# 498
  • Стара Загора
Имам един въпрос... Пуснах поръчка на 7, беше отбелязан като последен ден за пускане през интернет за 1-ва поръчка. Сега като гледам в сайта... поръчката все още не е фактурирана. Защо става така?

Ще може ли някой да ми отговори  Sad

# 499
  • София
Имам един въпрос... Пуснах поръчка на 7, беше отбелязан като последен ден за пускане през интернет за 1-ва поръчка. Сега като гледам в сайта... поръчката все още не е фактурирана. Защо става така?

Ще може ли някой да ми отговори  Sad
Коя зона си

# 500
ако си я изпратила след 10 часа
питай тук

contact_avon.bulgaria@avon.com
или се обадете на телефон 02/9765 800 или 0895656800.

# 501
  • Стара Загора

Ще може ли някой да ми отговори  Sad
Коя зона си

18 Зона, от Стара Загора съм. Пуснах я следобяд на 7ми, това до 10ч. сутринта ли е, защото аз редовно си пусках поръчките вечерта, в последния ден.

# 502
  • София
имаше преди една таблица с датите на поръчка за всички зони, но не я откривам в новия сайт. По-добре наистина да се свържеш с тях, защото така не можем да гадаем. Сигурна ли си, че 7-ми е датата на твоята зона. Така ли пише в дати за поръчка и доставка

# 503
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Доста силен поне за мен 14 каталог.. изписах половин тефтер с нещата, които си харесах.. з асебе си!! Crazy Crazy Crazy

# 504
  • Стара Загора
имаше преди една таблица с датите на поръчка за всички зони, но не я откривам в новия сайт. По-добре наистина да се свържеш с тях, защото така не можем да гадаем. Сигурна ли си, че 7-ми е датата на твоята зона. Така ли пише в дати за поръчка и доставка

Сигурна съм, и в сайта и в календарчето пишеше, че 7 е първата дата за пускане през интернет. Ще пусна запитване, утре може да се обадя на координаторката.

# 505
  • София
Доста силен поне за мен 14 каталог.. изписах половин тефтер с нещата, които си харесах.. з асебе си!! Crazy Crazy Crazy
Да, аз пък исках да коментирам че 12-ти и 13-ти са доста слабички. Поне за себе си нищо не си харесах, за разлика от 14-ти

# 506
Някой знае ли цената на чантата за лаптопа в лого колекцията че  не мога да я намеря на сайта им?

Проследи темата, постнал съм цните на лого колекцията, но за да ти спестя ровенето 18.90 е чантата за лаптоп.

Hug  Hug  Hug много благодаря,знам че ги беше постнал ама не можах да се сетя на коя страница а ми трябваше бързичко  Embarassed още веднъж многооо благодаря

# 507
А Живке какво стана с твоята поръчка, която се съняваш, че я е пуснала координаторката, свърза ли се с нея.

# 508
Проблема е че не знам номера на зоналната дори как се казва , а в сайта не го намирам.

# 509
  • София
А Живке какво стана с твоята поръчка, която се съняваш, че я е пуснала координаторката, свърза ли се с нея.
Точно това, исках да питам и аз.

И, аз благодаря за К14. Hug

Общи условия

Активация на акаунт