AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 063
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мерси много за бързия отговор  Hug.Нова съм и много много не разбирам все още  Laughing
е нищо Peace. Затова сме се събрали тук да помагаме

# 481
Моля за помощ!Опитвам се да  платя през сайта с кредитна карта на Ейван.След въвеждане на данните и натискане на бутан плащане имали някакво потвърждение за успешно приключване на процедурата?
Кажете ми какво точно виждате? Ако не ви е излезнала след натискане на бутона плащане, нещо подобно на обратна разписка, на която има пълно описание на плащането, дата и час, името ви и възможност за принтинране, значи има проблем.
Ако просто ви е върнало в менюто за плащане, вероятно нямате наличност в картата. Кажете ми номера си на представител и ще проверя в сайта на Борика транзакцията ви!

Поздрави!

# 482
Привет момичета и момчета!
Напоследък не пиша много, но пък чета най-редовно. Днес ходих до офиса и ви щракнах 14-ти каталог и новите продукти Унгаро: http://www.album.bg/dimislava/images/16523659/

# 483
Напоследък не пиша много, но пък чета най-редовно. Днес ходих до офиса и ви щракнах 14-ти каталог и новите продукти Унгаро: http://www.album.bg/dimislava/images/16523659/
Много добре си цъкнала всичко ,вижда се кристално чисто  bouquet  bouquet  bouquet
Има много хубави неща на добри цени. Peace

# 484
ann79,благодаря!Писах ти на лични.

Питах в сайта ще питам и тук. След като не ми беше доставена добавката, сега ако ги пусна като втора поръчка трябва ли пак да ги пускам или те си ми стоят. Нещо не мога да разбера изобщо какво става в тоя сайт. Питах ги защо не ми е пусната и добавката, а те ми отговарят, че датата за добавка била 31.07. Как е възможно такова нещо при положение, че последната дата за поръчка ми е 03.08, а за добавка 31.07.
Не се пази добавката.Пусни си я на ново като отделна поръчка.

# 485
Здравейте момичета. Някоя от вас някога пускала ли е SMS поръчка и знаете ли дал ислед пускането й се вижда като поръчка в интернет ?

# 486
  • София

Kaкто винаги - чудесно включване от твоя страна. Мерси за снимките.   bouquet

# 487
Някой знае ли цената на чантата за лаптопа в лого колекцията че  не мога да я намеря на сайта им?

# 488
Майкааааа,тоз 14 каталог много добре изглежда-кеф ти нови продукти,кеф ти намаления,серията "Naturals" с добра оферта/много се харчат,когато са 2 за 6.90,или 3 за 9.90 /хем аз ще се понабутам,хем се надявам вече есента да се "постреснат" поръчките Grinning

# 489
Някой знае ли цената на чантата за лаптопа в лого колекцията че  не мога да я намеря на сайта им?

Проследи темата, постнал съм цните на лого колекцията, но за да ти спестя ровенето 18.90 е чантата за лаптоп.

# 490
  • Стара Загора
Имам един въпрос... Пуснах поръчка на 7, беше отбелязан като последен ден за пускане през интернет за 1-ва поръчка. Сега като гледам в сайта... поръчката все още не е фактурирана. Защо става така?

# 491
  • Sofia
Мерси за новия каталог. Доста интересни неща има, но забелязах че и там липсва червилото със 7 нюанса, което го има в руските каталози. Що така ни пренебрегват.

# 492
благодаря за снимките на 14 каталог
 Simple Smile

# 493
Мога ли да попитам какви са тези стикери, защото са ми го пратили, но няма да обяснявам пак при кой отиде всичко... Та ми е интересно какво представляват...

# 494
Мога ли да попитам какви са тези стикери, защото са ми го пратили, но няма да обяснявам пак при кой отиде всичко... Та ми е интересно какво представляват...

за залепване пише че си преставител на Ейвън
аз питах на вече да 5 лисчета с най изгонтите оферти на следващата кампания
но се оказа че само в К 9 се получават или аз така разбрах

Общи условия

Активация на акаунт