AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 144
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
Като информация в панорамата за лидери ни е подадено, че този Q-тър EXP ще е 90,00 лв. Като пускате обаче поръчка, някъде в последните стъпки, ако не ви достига сумата за експресна ви излиза прозорче да ви анонсира и изписва минималната сума 90,00 лв. Късно снощи още пишеше 50, и така аз си имам експресна за К11 от 72,00 лв. Grinning

Това не е проблем, нали?

Не е проблем явно щом е минало преди ИТ-то им да смени границата.

# 61
  • София
успях да си пусна експресната Peace Имам номер на фактура, но самата тя още не се отваря.
Но нещото, което ме притесни: брой кашони - 0  newsm78 #Crazy И на вас ли така излиза? и после си имам сума по фактура.
Да се притеснявам ли или не? Thinking

фактурата не ми е отваря, но на брой кашони пише 1.как да я отворя тая фактура? newsm78

И при мен има някакъв проблем...

Споко, бре момичета   Grinning
То и до сега си беше така - пише, че има фактура, но се отваря доста по-късно през деня.
А как да имате кашон, като вероятно в момента го приготвят.
Всичко ще си излезе до довечера  Peace

# 62
вече се успокоих Simple Smile пише броя на кашоните.
ами притесних се, защото с тези обновления - всичко става.

Хайде успешна кампания на всички!   bouquet

# 63
  • София
Леле, аз като чета, по- добре да пускам сутринта, че ако имам затруднения, да има кого да питам.  Grinning

# 64
Ле-ле...този нов сайт...шашнах се  Laughing

# 65
  • Горна Оряховица
Здравейте и от мен,аз докато се усетя ,че има нова тема ,гледам 5 страници сте изписали.
Успешна кампания,аз пак съм слабо с 150лв. някъде....

# 66
  • Бургас
Айде и аз да се запиша да следя, че още отсега тръпки ме побиват относно предстоящата ми поръчка в новия "подобрен" сайт  Rolling Eyes Мирише ми, че цялата неделя с това ще се занимавам  hahaha

# 67
  • София
Леле, аз като чета, по- добре да пускам сутринта, че ако имам затруднения, да има кого да питам.  Grinning
Аз защо мислиш не я пуснах вчера вечерта Joy

# 68
Здравейте!И аз пуснах поръчка снощи и сега си гледам фактурата и при безплатни материали има някаква ЛЯТНА ШАПКА ,а от мушамената чанта и следа няма.При вас как е?Озадачих се.Никъде не пише ,че е заменена,ама то нали си правят каквото си искат и май няма какво да се чудя.В крайна сметка в събота ще видя какво ще има в кашона. Simple Smile

# 69
А пък днес влизам с номера и апролата на представител и ми пише Невалиден номер на представител, звъня в София всичко окей, съществува си, обаче не мога да вляза и в Румъняи звъняли там звъняли и сега не мога да вляза още, да видим дали утре ще мога.

# 70
  • София
Цитат
Здравейте!И аз пуснах поръчка снощи и сега си гледам фактурата и при безплатни материали има някаква ЛЯТНА ШАПКА ,а от мушамената чанта и следа няма.При вас как е?Озадачих се.Никъде не пише ,че е заменена,ама то нали си правят каквото си искат и май няма какво да се чудя.В крайна сметка в събота ще видя какво ще има в кашона. Smile
Чакайте малко, като пуснеш експресната днес - в събота или в понеделник ще пристигне? newsm78 Не мога да отворя файла с датите за експресна поръчка.

# 71
Понеделник.

# 72
  • София
Mерси за отговора. И аз така си мислех, ама...

# 73
  • София
Дааа, от чантата няма и помен. Не,че много държах на нея, ама поне да ни бях предупредили или да пишеше нещо във фактурата, то ни вест, ни кост! ooooh! Но за сметка на тоя имам "лЕтна шапка".  Joy Ще видим каква красота ще е това. Joy

# 74
Мда лЕтни шапки, червени одЯла . . . грамотност нулева.

Общи условия

Активация на акаунт