AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 101
  • 783
  •   1
Отговори
# 45
Успешна кампания на всички!
Аз пропуснах предишната и се надявам тази да е добра.  Wink
Frig, ето я панорамата, надявам се да се отваря.

Нещо не мога да я отворя  Sad

# 46
  • София
Топ-продуктите са под специалните.
Скролвай на долу и ще ги видиш  Grinning

# 47
  • о`майна лунна нощ е
 ooooh!
Мерси!
Мислех, че са в началото при брошурите и демото.

ПП - балансът ми е 6/6  bowuu Ужасно съм примерна.
Вече втора кампания поред си плащам наведнъж /в едни превод/ фактурите от първа и втора дата на поръчките. В платежното ми записват номерата на двете фактури и общата им стойност + 1 лв.. Така си спистявам двойното ходене до банката и 1 лв. комисионна. Спазвам сроковете обаче, за да няма задържане на поръчка.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:54 от Бейлис в шоко

# 48
Запис от мен   bouquet Успешна кампания

# 49
  • плевен
Сега и аз видях 6/6 съм.За 7 години нямам една просрочена фактура  Crazy

# 50
Сега и аз видях 6/6 съм.За 7 години нямам една просрочена фактура  Crazy
И аз така,за пет години нямам пропуск Mr. Green,то кво ли съм спечелила от това ама хайде от мен да мине.Успешна кампания Hug

# 51
  • София
Добро утро успешна кампания! Минималната за експресна е 90лв. Успешна кампания на всички!

Това къде го видя?

Последните няколко кампании е 90 лв. После накарая става 50.
Проверих в новото инфо за К11- нищо не пише за сума на експресна.

# 52
успях да си пусна експресната Peace Имам номер на фактура, но самата тя още не се отваря.
Но нещото, което ме притесни: брой кашони - 0  newsm78 #Crazy И на вас ли така излиза? и после си имам сума по фактура.
Да се притеснявам ли или не? Thinking

# 53
  • София
При мен също не се отваря фактурата,но на брой кашони ми пише- 1

# 54
Успях! А за брой кашони   newsm78  сега ще погледна 

# 55
фактурата не ми е отваря, но на брой кашони пише 1.как да я отворя тая фактура? newsm78

# 56
И при мен има някакъв проблем...

# 57
Като информация в панорамата за лидери ни е подадено, че този Q-тър EXP ще е 90,00 лв. Като пускате обаче поръчка, някъде в последните стъпки, ако не ви достига сумата за експресна ви излиза прозорче да ви анонсира и изписва минималната сума 90,00 лв. Късно снощи още пишеше 50, и така аз си имам експресна за К11 от 72,00 лв. Grinning

# 58
Като информация в панорамата за лидери ни е подадено, че този Q-тър EXP ще е 90,00 лв. Като пускате обаче поръчка, някъде в последните стъпки, ако не ви достига сумата за експресна ви излиза прозорче да ви анонсира и изписва минималната сума 90,00 лв. Късно снощи още пишеше 50, и така аз си имам експресна за К11 от 72,00 лв. Grinning

Това не е проблем, нали?

# 59
  • о`майна лунна нощ е
Забравих да ви споделя, че вчера видях една пухкава ейвънка, облечена с розовия чувал подарък. Ами доста добре й стоеше, признавам си. Изглеждаше много свежа в нея. С моите 50 кг. обаче не се виждам като ейвънска фея. Най - много някой да ме попита на пазара дали нямам нужда от метла.

Общи условия

Активация на акаунт