AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 164
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
аз да питам пак
има ли някоя/й от Вас от топ клуба да си поръчват по 2 комплекта по 10 брошури!!! интересуваме на ккава цена идват?!? newsm78 newsm78

# 601
  • София
Ами зависи от клуба, но излизат по 30 ст.

КАНДИДАТ ЧЛЕН НА ТОП КЛУБА
Комплект от 10 брошури с 50% отстъпка 

СРЕБЪРНА ЗВЕЗДА
2 комплекта от 10 брошури с 50% отстъпка 

ЗЛАТНА ЗВЕЗДА
3 комплекта от 10 брошури с 50% отстъпка 

ПЛАТИНЕНА ЗВЕЗДА         
4 комплекта от 10 брошури с 50% отстъпка 

# 602
ако си от  кандидат член на топ клуба на представителите
и си поръчаш 2 комплекта от по 10 брошури-първият ще е за 3,00 лв а вротият за 6 лв ли? или и двата за 3 лв?
чух две различни мнения на координаторки искам някой който реално е поръчвал да каже

# 603
  • плевен
.Искам да ви попитам откъде мога да намеря информация за продуктите Liiv Botanicals че една клиентка иска подробно как да използва например перлите им и някой други продукти.Имам козметичния справочник но в него не пише нищо,в сайта също няма при информация за продукти?Моля ви помогнете ми че незнам какво да й кажа Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig

# 604
  • София
и си поръчаш 2 комплекта от по 10 брошури-първият ще е за 3,00 лв а вротият за 6 лв ли? или и двата за 3 лв?
чух две различни мнения на координаторки искам някой който реално е поръчвал да каже

Ако си кандидат на топ клуб, имаш право на 1 комплект каталози по 2,95, вторият ще ти е 5,90.
На два комплекта има право среброто и нагоре, затова ти написах, че зависи в кой клуб си  Peace

# 605
Amidala

благодаря много за отговора
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 606
Благодаря, тъкмо и аз го намерих все пак.   bouquet

Чудя се какво да правя със Спиди - поръчката ми е със статус "Предадена на куриер за разнасяне", а би трябвало да си я взема от офис на Спиди. Когато я пусках, избрах опция "Доставка до пункт на Спиди". Сега къде да я чакам?!  newsm78 Вкъщи няма кой да я получи и без това...

чакай да ти звъннат .Мен поне преди като го събирах от пункта ми звъняха кога е престигнал

# 607
В София съм. Като отида в офиса, имат сигурно към стотина кашона на Ейвън. Едва ли звънят на всички. Simple Smile

# 608
на мен никога не са ми звънели че кашона ми е в спиди

# 609
  • София

Ако си кандидат на топ клуб, имаш право на 1 комплект каталози по 2,95, вторият ще ти е 5,90.
На два комплекта има право среброто и нагоре, затова ти написах, че зависи в кой клуб си  Peace
Аз също съм кандидат за топ клуба,това означава ли ,че мога да поръчам 10 брошури за 3лв?

# 610
елказелка,разбира се,че можеш!

# 611
  • София
Аз също съм кандидат за топ клуба,това означава ли ,че мога да поръчам 10 брошури за 3лв?

да

# 612
Ето за тези, които се интересуваха дали експресната ще бъде намалявана:

"Уважаеми представители, до 19.08 сряда /до 10ч/ имате възможност да пускате експресни поръчки за кампания 11 на минимална стойност 90лв, тази сума няма да бъде намалявана , както в предходната кампания.Успех!

Александра Алексиева  зонален мениджър  зона 003"

# 613
Здравейте , някой знае ли за новата оферта за редставителите в К12 и К13 за парфюми на стойност 100лв. подарък портмоне дали влизат и комплектите на парфюмите или става въпрос само за парфюмите.
Надявам се ме разбрахте 

# 614
Предполагам,че комплектите не влизат.В брошурата пише ТВ и парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт