AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 169
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Ако някой ми разясни и това ще съм много благодарна . http://cvetno.snimka.bg/hobby/razni.410455.14162826
И да кажа аз съм представител от К9 пускала съм 3 поръчки досега като първата беше ръчно в офиса , а другите две от сайта и винаги ги пускам на първата дата.Ще съм много благодарна ако ме каже някой Hug

# 616
  • Sofia
Това са комплекти продукти, които можеш да закупиш когато изпълниш съответните условия за брой кампании и обем на поръчките. Няма значение през къде си пускала поръчката.

Продуктите от комплектите винаги се фактурират на отделни цени.

# 617
Да това го разбрах но периода как се смята на пусната поръчка или на всяка обявена дата това немога да разбера и евентуално аз сега за кой продукт мога да се класирам ако съм събрала съответната сума пари

# 618
Ако някой ми разясни и това ще съм много благодарна . http://cvetno.snimka.bg/hobby/razni.410455.14162826
И да кажа аз съм представител от К9 пускала съм 3 поръчки досега като първата беше ръчно в офиса , а другите две от сайта и винаги ги пускам на първата дата.Ще съм много благодарна ако ме каже някой Hug

през първата ти кампания е трябвало да направиш поръчка за минимум 75 лв и да си поръчваш първия комплект и така участваш и за следващите
трябвало е координаторката ти да ти обясни тези неща

вече нямаш шанс да участваш в  нея  Sad

# 619

през първата ти кампания е трябвало да направиш поръчка за минимум 75 лв и да си поръчваш първия комплект и така участваш и за следващите
трябвало е координаторката ти да ти обясни тези неща

вече нямаш шанс да участваш в  нея  Sad
Може да участва в следващите кампании.

cvete, номерата на кампаниите се отнасят за това коя подред е за теб кампанията. Т.е. сега за теб е била трета кампания и ако си имала повече от 250 лв., натрупани през предишните кампании, можеше да поръчаш комплекта.
Сега ще можеш да поръчаш в петата си кампания (т.е. 13-та), ако натрупаш обща сума (от първата ти кампания нататък) 450 лв.

# 620
Не е така във всяко от изброените 1-ва , 3-та, 5-та,7-ма и 9- та кампания имаш право да закупиш комплект от продукти на промоционална цена , можеш да си купиш само първия ако искаш , но може и само петият примерно , единствено трябва да имаш натрупани тези суми които са обявени , примерно ако да трета имаш натрупани 300 лева ноне си поръчала първият комплект то можеш ако искаш да си поръчаш вторият

# 621
.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 15:23 от Анонимен

# 622
нещото което знам аз е :за да участа е трябвало още в К09 да направи 75 лв и да си поръча първия комплект,сега вече няма как да участва

аз съм по същата програма и аз от К09
моята координаторка ми каза :направи сега 75 лв и си поръчай комплекта и после ако натрупаш сумата и ако ти хареса комплекта си го поръчваш и пордължаваш напред

ето го  от сайта
http://www.avon.bg/SLSuite/static/images/blanki/NSDP2009.htm

# 623
Именно. Пише: "В случай, че не покриете условието за дадено ниво, не отпадате от програмата."
Координаторката ти е искала да те стимулира да направиш по-голяма поръчка.

# 624
отпреди 7 години знам че е задължително да се поръча първия комплект иначе не продължава за следващите  Mr. Green

# 625
От цялата програма съм поръчала само един комплект - последния.
Как така?

# 626
Преди 7 години беше различно. Сега, според новата мотивационна програма не е задължително да поръчваш първият комплект - точно  както са го обяснили Daao и Алексче  Peace

# 627
Преди 7 години беше различно. Сега, според новата мотивационна програма не е задължително да поръчваш първият комплект - точно  както са го обяснили Daao и Алексче  Peace

така е!

# 628
дано да е така

# 629
Благодаря ви много за всичко което ми казахте.Значи всяка нова брошура е с по 2 дати за поръчка но това няма значение а от значение е самата брошура като кампания .Аз от мойта координаторка разбрах че за всяка дата на пускане и затова не ми беше ясно.Много ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт