AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 158
  • 783
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Моля ви кажете ми поръчката ми е фактурирана пуснах я експресна но под проследяване на маршрута има една 4ертичка? Какво значи това иначе съм си задала адреса до вкъщи ли ще ми я донесат или да си го търся в пункта на спиди?
И моята поръчка е с такъв статус в момента - фактурирана и проследяването ми е с чертичка още.
 Мисля, че трябва да изчакаме да я натоварят и тогава ще можем да я проследим! Peace

# 226
Моля ви кажете ми поръчката ми е фактурирана пуснах я експресна но под проследяване на маршрута има една 4ертичка? Какво значи това иначе съм си задала адреса до вкъщи ли ще ми я донесат или да си го търся в пункта на спиди?
И моята поръчка е с такъв статус в момента - фактурирана и проследяването ми е с чертичка още.
 Мисля, че трябва да изчакаме да я натоварят и тогава ще можем да я проследим! Peace

а колко ви струва доставката до домашен  адрес?

# 227
Идея си нямям даже колко струва дори незнам и каде да я търся в смисъл или в офиса на спиди или у нас Simple Smile

# 228
А някоя да има получени вече новите цветове от лаковете или в кой руски форум ги имаше, че нещо не го откривам?

# 229
Преди беше 1,95,но сега след като обновиха сайта не мога да разбера колко е и затова питам !
като ти излезе фактурата ще ми кажеш ли колко ти е за да знам как да си пускам моята поръчка!!!

# 230
Няма проблеми ще кажа ама чакам още не е готова

# 231
Таксата за доставка все още е на кризисната цена от 1.95 лв.

# 232
Току що намерих в сайта следното:
ДОСТАВКА В ЧАСОВИ ИНТЕРВАЛ ПО ВАШ ИЗБОР!
Тя е валидна на територията на селища с пунктове на Спиди и само за  ИНТЕРНЕТ ПОРЪЧКИ.
Цена - 4.50 лв. за поръчка.

Или е само заради избрания час в който да я доставят

# 233
Таксата за доставка все още е на кризисната цена от 1.95 лв.

благодаря ти многоооо!!!! Hug

# 234
Сигурно ли е, че до вкъщи без фиксиран час е 1.95. Тц, тц. Неинформирана съм все! Мерси и аз!

# 235
  • Sofia
Аз досега все така ги получавам  и на тази цена.

# 236
Между другото, преди няколко години таксата за доставка до дома е била на цена от 0.95 лв.

# 237
Сутринта пуснах експресна поръчка.В червено ми светеше парфюма LBD,но аз не го махнах от списъка и сега гледам,че е фактуриран и дано да дойде.
Аз още в тази кампания събрах 100лв   от парфюми и тоалетни води.

# 238
Трябваше да си ги запазиш за следващаат камания.

# 239
Трябваше да си ги запазиш за следващаат камания.

И какво да кажа на хората :"Съжалявам,но ще чакате още месец,за да мога да взема едно тъпо портмоне"
На клиентите ми сега им трябват.

Общи условия

Активация на акаунт