AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 39 968
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Нанасяш по-малко количество. Изчакваш около минута и после масажираш, при което пада голяма част от ексфолианта. После отмиваш добре остатъка и подсушаваш ходилата.

# 646
благодаря мила, така и направих,но на опаковката няма ясно и точно  упътване  за употреба.

# 647
  • София
А, като повдигнахте въпроса за ЛОГО колекцията, отново, да попитам и аз. Размера на чантата за лап топ, съвпада до милиметър с размера на моя. Това как да го разбирам, че са вътрешни размери и е за него или е за по- малък? newsm78 Защо просто не са написали, за колко (") инчов е?!?

# 648
с шегичка ще ти кажа
риск печели чанта , риск губи 19  лв

едва ли има вече поръчали си  тази чанта,но късмет в намирането на отговора   bouquet

# 649
Аз имам същия проблем с лаптопа, а толкова искам да имам цветна чанта за него. Затова ще рискувам, пък.... ще видя.

# 650
  • София
с шегичка ще ти кажа

едва ли има вече поръчали си  тази чанта,но късмет в намирането на отговора   bouquet
Честно казано, не разбирам, защо си "на всяка манджа мерудия"? Всеки втори отговор в темата е твой, а досега не прочетох нищо смислено в постовете ти. Не се обиждай, не се заяждам, но не се стърпях Tired. Нищо лично.

# 651
  • USA, Steak State
Мимето с името е яхнала метлата Simple Smile
За да не е спам, искам да съобщя, че и аз ще се сдобия със лосиончетата с аромат на бадеми.Доживях!!!!!Пускат ги след 2 кампании.
Забелязах също така, че са пуснали доста бижутка в Бг каталог-а, които ги има и тук /имам повечето/.
А и да се похваля, че най- сетне и аз се сдобих с гривна Зои... дето в Бг я пуснаха преди може би повече от половин година.Ама пуст му мерак. И да отбележа също, че нямах проблем с камъчетата / някой се беше оплакал, че са били на "пръсти".

# 652
  • София
Пратих едно запитване, относно чантата за лаптопа. За отговора ще ви уведомя довечера-ако го получа, разбира се.

Честно казано, не разбирам, защо си "на всяка манджа мерудия"? Всеки втори отговор в темата е твой, а досега не прочетох нищо смислено в постовете ти. Не се обиждай, не се заяждам, но не се стърпях Tired. Нищо лично.

Да не мисли, че се броят постовете тук newsm78

# 653
Прочетох в предните страници на няколко пъти, че минималната стойност за експресна няма да сенамалява тази кампания, но във файлчето за Ниво и дати за експресни поръчки  днес пише минимална стойност 50,00 лв.. Някой пробвал ли е да пуска за 50 лв. вече?

# 654
  • Горна Оряховица
Вчера моята координаторка ми каза(понеже и аз чакам да намалят експресната),че Зоналната и казала-Експресна поръчка-33лв Shocked  Каква е тази цифра незнам newsm78

# 655
Avon ми пратиха sms ,че до края на кампанията може да се пусне редовна поръчка на мин.стойност 40 лв. без такса обработка  Thinking! Чудят се вече как да не загубят представителите си ! Момичета искам да ви питам от къде се виждат специалните предложения в сайта без да пускам поръчката ,а преди това да ги видя newsm78 !

# 656
При мен с големи букви в началото на сайта пише...
"Възползвайте се за последен път от намаленото ниво на експресната поръчка!Мимимална стойност за К 11-50 лв."

# 657
Avon ми пратиха sms ,че до края на кампанията може да се пусне редовна поръчка на мин.стойност 40 лв. без такса обработка  Thinking! Чудят се вече как да не загубят представителите си ! Момичета искам да ви питам от къде се виждат специалните предложения в сайта без да пускам поръчката ,а преди това да ги видя newsm78 !
Просто виждаш предложенията и излизаш от сайта, без да запазваш нищо.

# 658
  • София
Пратих едно запитване, относно чантата за лаптопа. За отговора ще ви уведомя довечера-ако го получа, разбира се.
...
Много благодаря за съдействието. А, къде е секцията "Пишете ни", защото и аз я търсих, но не можах да я намеря?

# 659
А, като повдигнахте въпроса за ЛОГО колекцията, отново, да попитам и аз. Размера на чантата за лап топ, съвпада до милиметър с размера на моя. Това как да го разбирам, че са вътрешни размери и е за него или е за по- малък? newsm78 Защо просто не са написали, за колко (") инчов е?!?

Чантата за лаптоп от лого-колекцията става за Тошиба Сателит Л10 15', за Дел Д630 14.1' и за Дел Е6500 14.1', но не става за Тошиба Текра 15', така че може да се каже, че за 14' става, а за 15' зависи от компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт