AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 037
  • 387
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мисля си, че е до кожа, защото аз си бях взела зеления от същата серия още като излезе и бях адски разочарована от него. Ароматът беше божествен, но напръсках ли се винаги ставах бяла и лющеща се, без значение дали слагах повече или по-малко 
...
Аз и още три мои клиентки, бяхме луднали по този аромат, но за съжаление и при нас ефекта беше същия Confused, бели и лющещи се кожи, като след море, а уж е масло Rolling Eyes. Явно алкохолът му е много.
п.с. Вече никоя от тях, не поръчва от тази серия.

# 106
Здравейте!Може ли да споделите мнение за мъжките тоалетни води от К12 ESSENCE СТР.18 и JET HOMME стр.39.Как са като аромат и трайност.Ще съм благодарна!

# 107
  • Sofia
Момичета, какво Ви е мнението за Терапия за шията и областта на деколтето Skin so soft от стр 119 ?
В началото не бях особено доволна от нея, но като ми свърши опаковката определено имаше видим ефект. Бях поотслабнала и имах нужда от стягане на кожата и там, та терапията оправи нещата. Вече я препоръчвам.

# 108
  • Пловдив
Monadirs, благодаря   bouquet

# 109
  • София
Ами явно има нещо в повече, защото от тази серия имам много неща и с тях нямам проблем  newsm78
Ако го върна нали няма да направя проблем на дистрибутора ми  Rolling Eyes

# 110
  • София
Ами явно има нещо в повече, защото от тази серия имам много неща и с тях нямам проблем  newsm78
Ако го върна нали няма да направя проблем на дистрибутора ми  Rolling Eyes
Не, гаранцията е 100%. Peace

# 111
  • София
Вие ме стрснахте и си пробвах сега моя двуфазен- зелен (стоеше ми запас, че си довършвам стария двуфазен, който беше само розов). И да ви кажа, че при мен няма проблем- нито ставам бяла, нито се бели. Стои си като масло, малко по- мазничко и ... как ухаеееееееее  Heart Eyes

# 112
Зеления на какво ухае? Аз иначе съм много доволна от срейчетата, кожата ми става супер мекичка и гладка.

# 113
Здравейте!Може ли да споделите мнение за мъжките тоалетни води от К12 ESSENCE СТР.18 и JET HOMME стр.39.Как са като аромат и трайност.Ще съм благодарна!
И двете са разкошни, особено втората - това е мое мнение, но и на клиенти.

# 114
  • Бургас
Вие ме стрснахте и си пробвах сега моя двуфазен- зелен (стоеше ми запас, че си довършвам стария двуфазен, който беше само розов). И да ви кажа, че при мен няма проблем- нито ставам бяла, нито се бели. Стои си като масло, малко по- мазничко и ... как ухаеееееееее  Heart Eyes
Аз затова казах, че е до кожа явно при тях  Rolling Eyes И сега съм позеленяла от завист, да знаеш  Mr. Green

# 115
Поръчах си портмонето с панделката.
Тези дни очаквам да пристигне. Някои има ли го и доволен ли е от него?

# 116
Здравейте,страхотна тема!!! Hug Hug Hug
Ако става въпрос за кафявото портмне Габриела,много е удобно и голямо,има отделения за карти.

# 117
Здравейте,страхотна тема!!! Hug Hug Hug
Ако става въпрос за кафявото портмне Габриела,много е удобно и голямо,има отделения за карти.

Да, за него става въпрос  Peace
Благодаря за отговора

# 118
аз се чудих и накрая не си го поръчах, поръчах си това от лого колекцията
може от нетната в 12 или 13 да си го поръчам
иначе чантата Габриела е страхотна

# 119
  • София
Аз затова казах, че е до кожа явно при тях  Rolling Eyes И сега съм позеленяла от завист, да знаеш  Mr. Green

Хихи.  Mr. Green

А за аромата- сори, ама съм много зле с описанията ,нека някой друг да опита.

За портмонето Габриела- и то ми седи неизпробвано все още. Сега съм с това на пеперудките, дето върви към парфюмите на Салма.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт