AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 025
  • 387
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кремът от серията Клиърскин сме го обсъждали много пъти. На болшинството много им харесва, на мен включително. Тонален е кремът, почти като фон дьо тен. Не се води за някакъв тип кожа, може и да поизсушава, защото е против пъпки, но аз не съм имала оплаквания( със смесена кожа съм).  Peace

# 91
ползвали ли сте Хидратиращия и заглаждащ крем за разресване на косата от серията Advance techniques  (от стр.96 на каталог 11)? Със или без отмиване е?
Благодаря предварително   bouquet.

Аз го ползвам вече повече от месец и съм много доволна. Без отмиване е. С къдрава и хвърчаща коса съм,много трудно я сресвам. Къдриците не изчезват, както си мислех че ще стане в началото  Wink, косата става подредена, с оформени къдрици. Ползвам и шампоана за хидратиране и заглаждане от същата серия в комбинация с крема. Предполагам, че на по-прави коси може  и да има изправящ ефект, но моята коса е много опърничава.

# 92
kashmir , jenshen73 , благодаря за мненията   bouquet.Смятам да си ги поръчам. Дано и аз остана доволна.

# 93
ползвали ли сте Хидратиращия и заглаждащ крем за разресване на косата от серията Advance techniques  (от стр.96 на каталог 11)? Със или без отмиване е?
Благодаря предварително   bouquet.

Аз го ползвам вече повече от месец и съм много доволна. Без отмиване е. С къдрава и хвърчаща коса съм,много трудно я сресвам. Къдриците не изчезват, както си мислех че ще стане в началото  Wink, косата става подредена, с оформени къдрици. Ползвам и шампоана за хидратиране и заглаждане от същата серия в комбинация с крема. Предполагам, че на по-прави коси може  и да има изправящ ефект, но моята коса е много опърничава.

А дали заглажда непослушните коси - струва ми се, че имам като ореол около главата си, направо няма спасение.  Sad

# 94
  • София
Аз си взех на SSS от розовата серия овлажняващия спрей, но като се напръсках ,дори размазах след като попи краката ми станаха бели   Shocked Rolling Eyes станаха по-сухи от преди това  #Crazy newsm78 Някой има ли такъв проблем ?
От тази серия бях много доволна , но не знам какво стана сега  ooooh!

# 95
  • USA, Steak State
Аромата стори ли ти се гаден?

# 96
  • София
Не, ухае като цялата серия - хубаво  newsm78

# 97
Aз като се напръскам прекалено много аромата се изменя и усещам нещо много дразнещо....

# 98
Аз си взех на SSS от розовата серия овлажняващия спрей, но като се напръсках ,дори размазах след като попи краката ми станаха бели   Shocked Rolling Eyes станаха по-сухи от преди това  #Crazy newsm78 Някой има ли такъв проблем ?
От тази серия бях много доволна , но не знам какво стана сега  ooooh!

и аз си взех същия, при мен си е както обикновено..

# 99
  • София
Aз като се напръскам прекалено много аромата се изменя и усещам нещо много дразнещо....

Връщай го - за това са рекламациите. Може нещо да е развален. Виж му също и датата на производство.

# 100
  • USA, Steak State
Или кофти партида да ти се е паднала. Случва се.

# 101
Датата си е ок, явно не трябва да се прекалява. Като се пръскам по-малко миризмата си е приятна.

# 102
  • Sofia
Аз го имам от по- отдавна. Миризамата е малко страна в началото, но после си е нормалната. Нямам проблеми с него. Много си го харесвах преди да пробвам серума с перлите, след него нищо вече не ми харесва толкова, може би само крема с маслините.

# 103
  • Бургас
Мисля си, че е до кожа, защото аз си бях взела зеления от същата серия още като излезе и бях адски разочарована от него. Ароматът беше божествен, но напръсках ли се винаги ставах бяла и лющеща се, без значение дали слагах повече или по-малко  Rolling Eyes Накрая с мъка на сърцето го върнах...Взех си след това двуфазния лосион от същата серия само и само да имам нещо с този аромат, но не би...неговата зелена част не искаше да ми попива и стоеше като лъскав зеленикав слой върху кожата ми, а при допир и разтъркване падаше на дебели зелени рулца също като кир, но зелена  Sick Върнах го и него и се примирих, че няма да имам продукт с този аромат  Tired (Всичко си беше в срок, да отбележа)  Peace

# 104
  • Пловдив
Момичета, какво Ви е мнението за Терапия за шията и областта на деколтето Skin so soft от стр 119 ?

Общи условия

Активация на акаунт