AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 016
  • 387
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Някой ще ми обясни ли какво е действието на подхранващата писалка за нокти и кожички от Кампания 12?  Thinking
Ами, подхранващо Laughing.
Би трябвало да помогне при сухи, чупещи и разслояващи се нокти, както и да омекоти кожичките. Дали, обаче ще действа, така ще разберем, когато го пробваме. Peace

# 241
  • Belgium
mimeime мерси, ще изчакам за сега с поръчването Laughing

# 242
  • София
Знаете ли как се използва маслото с мароканска роза за коса?  newsm78 Взех го за една клиентка, то е много малко, пише да се затопли и да се сложи обилно върху косата!  ooooh! Е как обилно, то ще свърши за един път! Joy Някой да го е ползвал?

# 243
  • гр. Пловдив
Използва се като другите масла. Затопля се маслото в гореща вода. Косата се навлажнява леко. После се нанася маслото като се започне от върховете към корените. Изчаква се 10 мин. и след това косата се измива по стандартния начин.  Peace

# 244
  • София
Мерси zwetellinaHug

# 245
  • Тук и сега

Би ли ми казала халките дали имат златно покритие,многооо ми харесват  Peace

# 246
Извинявам се, ако вече е обсъждано, нямам време да изчета цялата тема назад: искам да попитам сенките с минерали как стоят - дали цветовете са наситени; изобщо каква е разликата с обикновените сенки на прах?
Никога досега не съм използвала сенки с минерали и сега се чудя дали да си ги взема... Благодаря предварително за отговорите.   bouquet

# 247
Добро утро първо,момичета ако някой вече е ползвал новият ФДТ с минерали,дето е с безплатната четка,кажете как е като покритие и изобщо,че го искам за мен,а му се двоумя.

# 248
Здравейте момичета,извинявам се ако вече е обсъждано но се интересувам от следните неща:
дамската чанта от стр.104 Georgia,пише черно и бяло а на мен ми се струва ,че има и бежово по нея.Заслужава ли си?
интересува ме също от стр.95 витализиращия серум за лице и енергизиращия крем за очи Liiv Botanicals,на много изгодна цена са и ако някой ги е ползвал,моля  да сподили.

# 249
  • Sofia
Добро утро първо,момичета ако някой вече е ползвал новият ФДТ с минерали,дето е с безплатната четка,кажете как е като покритие и изобщо,че го искам за мен,а му се двоумя.
Вчера си го сложих за пръл път и съм много доволна, колежката за която взех също. Стои много естествено и леко и най-хубавото е, че продуктът позволява да се надгражда.Т.е. ако на места искаш по-голямо покритие просто наслояваш последователно няколко по-тънки пласта.

Все забравям да похваля парфюма Джет Фем - това е парфюма за който най-много са ме питали с какво съм, а ползвам основно маркови парфюми и от скоро на Ейвън. Влюбена съм в този парфюм.

# 250
  • София
Monadirs , моля те сподели кой цвят си си взела, защото и аз искам да си взема, а забелязах, че от пудрата Аню се бяхме пряли на един и същ цвят.  Hug

# 251
Вчера си го сложих за пръл път и съм много доволна, колежката за която взех също. Стои много естествено и леко и най-хубавото е, че продуктът позволява да се надгражда.Т.е. ако на места искаш по-голямо покритие просто наслояваш последователно няколко по-тънки пласта.

Все забравям да похваля парфюма Джет Фем - това е парфюма за който най-много са ме питали с какво съм, а ползвам основно маркови парфюми и от скоро на Ейвън. Влюбена съм в този парфюм.
Благодаря ти,значи ще си поръчам.Относно Джет Фем,и на мен ми стана любим и сега ще си взема за втори път,колежките ми също много го харесват Peace

# 252
Искам да попитам Дезодорантите против изпотяване на "Про спорт" ефикастни ли са?
 и Перлите "Арабски блясък" много ли са блястящи?

От тези дезодоранти остават бели следи по дрехите.
Иначе от перлите съм много доволна и се ползват дълго време.

# 253
Искам да попитам Дезодорантите против изпотяване на "Про спорт" ефикастни ли са?
 и Перлите "Арабски блясък" много ли са блястящи?

От тези дезодоранти остават бели следи по дрехите.
Иначе от перлите съм много доволна и се ползват дълго време.

Освен че остават бели петна,аз от такива дезодоранти съм навличала проблеми,запушвала ми се е потна жлеза.Когато ходих на дерматолог ми каза никога да не ползвам такива,защото наистина са опасни,причиняват запушвания на мастни и потни жлези.

# 254
Ако някой знае хидратиращата маска за лице от масло от маслина колко често може да се ползва?

Общи условия

Активация на акаунт