AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 035
  • 387
  •   1
Отговори
# 255
Ако някой знае хидратиращата маска за лице от масло от маслина колко често може да се ползва?

маските се ползват 1-2, максимум 3 пъти в седмицата

# 256
Аз да похваля шампоана и балсама с бадем  Heart Eyes Миришат страхотно и косата става мекичка.

# 257
Ако някой знае хидратиращата маска за лице от масло от маслина колко често може да се ползва?

маските се ползват 1-2, максимум 3 пъти в седмицата

Благодаря!    Grinning

# 258
Добро утро първо,момичета ако някой вече е ползвал новият ФДТ с минерали,дето е с безплатната четка,кажете как е като покритие и изобщо,че го искам за мен,а му се двоумя.
Вчера си го сложих за пръл път и съм много доволна, колежката за която взех също. Стои много естествено и леко и най-хубавото е, че продуктът позволява да се надгражда.Т.е. ако на места искаш по-голямо покритие просто наслояваш последователно няколко по-тънки пласта.

Все забравям да похваля парфюма Джет Фем - това е парфюма за който най-много са ме питали с какво съм, а ползвам основно маркови парфюми и от скоро на Ейвън. Влюбена съм в този парфюм.
Благодаря ти,значи ще си поръчам.Относно Джет Фем,и на мен ми стана любим и сега ще си взема за втори път,колежките ми също много го харесват Peace
И аз  се присъединявам.Страхотен е  Heart Eyes

# 259
И аз съм фенка на Джет Фем - много ми харесва.

Искам да попитам за мнение за комплекта Rachael от страница 47 на К12.

# 260
И аз съм фенка на Джет Фем - много ми харесва.

Искам да попитам за мнение за комплекта Rachael от страница 47 на К12.
Клиентки са ми го поръчвали и много им харесва,но на мен лично не ми харесва,много жълтее и стои някак изкуствено...въпрос на вкус е явно.

# 261
Извинявам се, ако вече е обсъждано, нямам време да изчета цялата тема назад: искам да попитам сенките с минерали как стоят - дали цветовете са наситени; изобщо каква е разликата с обикновените сенки на прах?
Никога досега не съм използвала сенки с минерали и сега се чудя дали да си ги взема... Благодаря предварително за отговорите.   bouquet
Като другите сенки са,прахообразни,по-светлият цвят е с блясък,не са много наситени smile3503

# 262
  • София
Цитат
Monadirs , моля те сподели кой цвят си си взела, защото и аз искам да си взема, а забелязах, че от пудрата Аню се бяхме пряли на един и същ цвят.  Hug
Monadirs, очаквам включване! Praynig

# 263
  • Sofia
Поръчах шел и санд беж. За мен оставих шел за колежката другия. Няма голяма разлика и двете се чудехме кой да си вземем и така ги разпределихме. Шел има лек рзов отенък и е по-добър за моята бяла кожа с жълтеникав отенък, а санд беж е с бежовенкъв отенък и пасва на девойката, която е с бяла кожа, но  повече цвя от мен. Друг е въпроса,че в момента и двете сме с тен, но така ги разпределихме.

# 264
Извинявам се, ако вече е обсъждано, нямам време да изчета цялата тема назад: искам да попитам сенките с минерали как стоят - дали цветовете са наситени; изобщо каква е разликата с обикновените сенки на прах?
Никога досега не съм използвала сенки с минерали и сега се чудя дали да си ги взема... Благодаря предварително за отговорите.   bouquet
Като другите сенки са,прахообразни,по-светлият цвят е с блясък,не са много наситени smile3503
И аз се бях засилила да си ги взимам.....Но като не са много наситени.

# 265
Crystal Bell, благодаря за отговора.   bouquet Ще се почудя още малко...

# 266
mamamishi благодаря ти за отговора. Цената му е добра, но в интерес на истината и аз не харесвам жълтеещи колиета. Може би ще го поръчам пък ако не ми допадне освен ще остане за подарък.

# 267
  • Belgium
Аз да споделя за перлите за лице на Liiv Botanicals - за сега хич не ми е ясно изобщо за какво са. Няколко пъти си слагам вече - консистенцията е прозрачна, съвсем леко мазна, бързо попива. Обаче има алкохол в продукта, дори миризмата има леко спиртна нотка. За сега не виждам никакъв ефект върху кожата ми.

# 268
Здравейте момичета, искам да ви попитам дали имате отзиви от слънчевите очила.
Изглеждат добре, но се чудя заслужава ли си  newsm78

аз също съм преставител на Avon и всички които са си поръчали очилата са много доволни защото са и евтини и имат добро качество  newsm10 Party

# 269
Дайте мнение за  подмладяващ почистващ гел за тяло с глина и масло от мароканска роза.Аз съм ползвала почистващ гел за балансирана кожа за лице от същата серия и съм възхитена.Не го сменям за нищо.Със смесена кожа съм и го препоръчвам на всички.

Общи условия

Активация на акаунт