AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 048
  • 387
  •   1
Отговори
# 270
Взех си стягащия гел за тяло на Планет Спа от гръцките морета, но нещо... Много лепне. Това е единственият продукт на Планет Спа, от който не съм очарована.

# 271
Момичета, може и да сте обсъждали, за което моля да ме извините, но се интересувам от антицелулитния гел, има ли ефект! Доста е намален сега и се колебая ...

# 272
  • София
Monadirs , мерси!   bouquet  И аз съм се спряла на сенд беж, но ще си го поръчам в другия каталог.
bibilota , да, антицелулитният гел наистина има ефект. Това е както мое мнение, така и на много клиентки. Peace
MiLLLi4ka , и аз съм фен на почистващия гел за лице с мароканска роза, но от Кампания 15 го спират, така че се зареди докато е време!  Peace

# 273
моля ви кажете какъв ефект има от този антицелулитен крем и как се ползва. поръчах си един и утре идва

# 274
  • Sofia
И аз съм з антицелулитните. От години ползвам само на Ейвън по 3-4 месеца в годината и целулит нямам. Мажеш се всеки ден, даже още по-добре сутрин и вечер смасажора, кмбинирай с малко спорт и дравословно хранене и резултатът е гладки стегнати бедра.

# 275
И аз съм з антицелулитните. От години ползвам само на Ейвън по 3-4 месеца в годината и целулит нямам. Мажеш се всеки ден, даже още по-добре сутрин и вечер смасажора, кмбинирай с малко спорт и дравословно хранене и резултатът е гладки стегнати бедра.
А може ли без спорта и здравословното хранене, че то ако ги прилагам, и без крема няма да имам целулит? Wink

# 276
  • Sofia
май не Simple Smile Няма крем, който да премахне целулите без да се комбинира и с още нещо. За борбата с този навлек се искат комплексни грижи. Ако само се мажеш най-много да постигнеш леко стягане и заглаждане на кожата, но не мисля, че в дълбочина ще има ефект. Зависи и в каква фаза  твоя де Peace

# 277
Момичета, кой парфюм препоръчвате за зимата-Джет Фем или Малка черна рокля?И двата са страхотни,но много им се двоумя  newsm78

# 278
  • Sofia
може би роклята, джет фем е доста плодов. макар, че ако го вземеш от сега няма да те изкара до имата Grinning

# 279
  • Belgium
И аз съм за Малката черна рокля.

# 280
  • Пловдив
Аз мисля да си взема и двата, като Джет фем се доверявам на вашето мнение .А малката черна рокля много ми харесва.

# 281
Здравейте Simple Smile Харесах си два шампоана, но ще се радвам, ако някой, който ги е ползвал изкаже мнение относно това дали са хубави. Та става въпрос за шапмоана за обем със зелен лимон и страстниче и този с бадемово масло и авокадо  Simple Smile

# 282
Здравейте Simple Smile Харесах си два шампоана, но ще се радвам, ако някой, който ги е ползвал изкаже мнение относно това дали са хубави. Та става въпрос за шапмоана за обем със зелен лимон и страстниче и този с бадемово масло и авокадо  Simple Smile

Аз съм доволна от този за обем, но нали знаеш, че на всяка коса е различно  Thinking . Скоро тук хвалиха един друг  шампоан, взех го, но на мен въобще не ми хареса.

# 283
  • USA, Steak State
Цитат
този с бадемово масло и авокадо  Smile

Аз си го взех наскоро и много ми харесва. Косата ми е боядисана и малко суха.

# 284
Когато шампоана е за обем, обикновено е за по-тънка и мазна коса, докато другият е за суха , така че според типа коса се ориентирай.

Общи условия

Активация на акаунт