AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 112
  • 387
  •   1
Отговори
# 345
  • тук и сега
да, mamamishi, кажи за цвета на ФДТ и съответно на кожата ти. А малко ли е като количество, добре ли покрива?
Ivs, ти кои цветове си ползвала?
Аз си взех цвят Ivory,понеже от другите ФДТ-ни ползвам този цвят,на мен ми пасва идеално,кожата ми е доста бяла и жълтее,ако мога така да се изразя,но с този ФДТ и озаряващите перли става идеално.Като количество е малък,но мисля че ще е икономичен и ще стига за доста време.Има добра покривност и лицето не изглежда набрашнено,изглежда все едно не си с ФДТ,някак естествено стои и това много ми харесва.Препоръчвам го,много добър продукт Peace
Ясно ще се взима значи  Embarassed

Да, и мен ме впечатли, но май го изпуснах в този каталог, в който е намален и с подарък четка, нали? Или има шанс?

# 346
  • Пловдив
Веселушка, ползвах bisque и някакво beige, но второто си беше чисто оранжево Simple Smile
Иска ми се нещо по-светло да взема, но не съм сигурна дали Nude е вторият нюанс след Ivory или просто така са изброени...
Гледах в чуждите сайтове, там са доста повече цветовете и не се ориентирах.

# 347
  • USA, Steak State
Това се водят кристалите не Ейвън...

# 348
Здравейте потърсих назад но ненамерих нищо за терапия зя изглаждане на мимическите бръчки аню клиникъл .Една клиентка за пръв път пуска при мен и то с това стартира и иска да и кажа повече за продукта.Някой може ли да ми каже дали има наблюдения над този продукт и също токо как се нанася и има ли значение дали ще е през деня или нощно време.
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете  Hug

# 349
  • Sofia
нямам отзиви за този продукт, но имам много положителни отзиви за коректора против бръчки пачи крак. Той се нанася по специална схема,подробно описана в упътването към продукта. Общо взето за цялата серия на аню имам само положителни отзиви, много от тях от личен опит. Ако клиентката се нуждае от продукт за занота около очите - препоръчвам този коректор.

# 350
Ами тя най вече го иска за около устата че започноли до и се образуват там бръчки и затова ,но все пак благодаря

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 12:37 от cvete__

# 351
  • тук и сега
Кампания 12 приключи ли? Закъснях ли?

# 352
  • на североизток от Рая
приключва на 9 септември. Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Момичета да Ви питам .Купих си маска за коса от СПА серията с маслини, но незнам колко време да седя и имали нещо особено.Може ли малко помощ?

# 354
  • София
приключва на 9 септември. Simple Smile

E да, но това не значи, че представителката й вече не е приключила с поръчките.

Аз имам стягащия гел от серията гръцки морета, но да питам- вие само на краката ли го мажете (като антицелулитен)  или на цялото тяло?

# 355
  • на североизток от Рая
маската за коса с маслина я държа на косата си десетина минути и отмивам.Стягащият гел съм го слагала освен на краката и на ръцете си след като се върнах от море,защото кожата ми беше станала много суха.За коса повече харесах маската с водорасли от гръцките морета.Но това е мое мнение...

# 356
  • София
Аз седя с маската за коса 5мин,докато си измия тялото,след това я отмивам,много съм доволна от нея,и въобще от цялата серия с маслините Peace

# 357
  • Пловдив
Благодаря на всички Ви за бързия отговор  bouquet!

# 358
И аз харесвам маската от гръцките морета повече от маслината. А стягащия гел, да не ви казвам, че ще ми се смеете. Като се намазах по цялото тяло и така се стегнах, че направо скърцах като се движех. Joy Сега го мажа по бедрата, дупето и корема.

# 359
Аз го мажа по цялота тяло

Общи условия

Активация на акаунт