AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 097
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
ekaterina II, Avon съществува от повече от 120 години. Не мисля, че има друга компания /от тези, които си изброила/ с по-голям отип в козметичната индустрия. Peace

# 331
всичко това за кремовете дето Тасс го написа го знам и сме го коментирали наистина,аз казах че вече на появили се не помагат кремове,понеже някой се беше исказал как едва ли не с 10 години се била подмладила жената,само затова,а относно виши няма да споря просто не е тука темата

# 332
  • у дома
момичета, поръчах си молива професионалния на Jсllian Dempsey - този дето има и приставка за разнасяне на молива... Но ползвам го втори ден и се чупи 3 пъти...
При вас случвало ли се е?

# 333
момичета, поръчах си молива професионалния на Jсllian Dempsey - този дето има и приставка за разнасяне на молива... Но ползвам го втори ден и се чупи 3 пъти...

Аз имам такъм черен молив, но не ми се чупи. Взела съм го обаче преди 5 или 6 брошури, не си спомням точно. Може да е въпрос на партида.

# 334

Хубаво е през лятото моливът за очи/устни да се държи в хладилника.

# 335
момичета бихте ли ми дали една снимчица на кристалите за коса на ейвън,та да мога да си го поръчам и тук Winkмного благодаря предварително

# 336
  • USA, Steak State

Заповядай ojos verde

# 337
  • Пловдив
Моля, дайте препоръка, колебая се между 2 ФДТ - течен ФДТ Ideal Shade или заглаждащ с минерали (този, който е като пудра)?! Извинявам се, ако са обсъждани, но нямам време да чета всичко. Hug
Аз ползвам новият с минералите и мога да кажа,че е страхотен,поне на моята кожа,която е смесена,стои много добре,препоръчвам го Peace
Flutter Кой цвят използваш? Аз се чудя за Nude
Много ми се иска да го пробвам, но все не уцелвам цвета. От минералната пудра на два пъти поръчвах и все тъмни бяха /а съм с тен/

# 338
  • тук и сега
да, mamamishi, кажи за цвета на ФДТ и съответно на кожата ти. А малко ли е като количество, добре ли покрива?
Ivs, ти кои цветове си ползвала?

# 339

Така дългоочакваната чанта за ЛАПТОП: http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/index.php?df=680664&dflid=3
СТРАХОТНА Е!!! И лошата новина е: за лаптоп със същите размери не става. Поне на моя не. Влиза идеално, но единия ъгъл не може да се прибере, за да се закопчае, дори и да се напъне.

# 340
да, mamamishi, кажи за цвета на ФДТ и съответно на кожата ти. А малко ли е като количество, добре ли покрива?
Аз си взех цвят Ivory,понеже от другите ФДТ-ни ползвам този цвят,на мен ми пасва идеално,кожата ми е доста бяла и жълтее,ако мога така да се изразя,но с този ФДТ и озаряващите перли става идеално.Като количество е малък,но мисля че ще е икономичен и ще стига за доста време.Има добра покривност и лицето не изглежда набрашнено,изглежда все едно не си с ФДТ,някак естествено стои и това много ми харесва.Препоръчвам го,много добър продукт Peace

# 341

Така дългоочакваната чанта за ЛАПТОП: http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/index.php?df=680664&dflid=3
СТРАХОТНА Е!!! И лошата новина е: за лаптоп със същите размери не става. Поне на моя не. Влиза идеално, но единия ъгъл не може да се прибере, за да се закопчае, дори и да се напъне.
А твоя с какви раЗмери е?

# 342
Аз си взех цвят Ivory,понеже от другите ФДТ-ни ползвам този цвят,на мен ми пасва идеално,кожата ми е доста бяла и жълтее,ако мога така да се изразя,но с този ФДТ и озаряващите перли става идеално.Като количество е малък,но мисля че ще е икономичен и ще стига за доста време.Има добра покривност и лицето не изглежда набрашнено,изглежда все едно не си с ФДТ,някак естествено стои и това много ми харесва.Препоръчвам го,много добър продукт Peace
Ясно ще се взима значи  Embarassed

# 343
Сигурни ли сте, че това не е просто балсам без отмиване? Аз го имам, но не знаех, че са кристали?

# 344
  • Belgium
]Сигурни ли сте, че това не е просто балсам без отмиване? Аз го имам, но не знаех, че са кристали?

На шишенцето си пише: Dry Ends Serum -  серум за сухи краища

Общи условия

Активация на акаунт