AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 103
  • 387
  •   1
Отговори
# 315
дата на производство

# 316
Някой знае ли датата на продуктите кое обозначава? Срок на годност или дата на производство.

дата на производство

# 317
Благодаря!    bouquet 

# 318
  • София
Включвам се в подкрепа на мнението на bradata, основата е много сполучлив продукт, който изпълнява напълно функциите, за които е предназначен. В нетна 13, предлагат тестовата опаковка от 5 мл., поръчайте, пробвайте и преценете.

# 319
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане относно Терапията за лице с минерали с отмиване от синята серия Аню на стр. 76/77 от к.12 - 19 лв.
Ползвал ли я е някой и дали наистина се постига стягане на порите.

# 320
  • София
Оф, аз пък отговорих в другата тема.  ooooh! Извинявайте.  Embarassed

# 321
  • Варна
Здравейте момичета! Може би е обсъждано, но моля за съвет относно серум за изпълване на бръчки Derma full x3 - ефикасен ли е или да не си харча парите?

# 322
  • Sofia
Имах поръчани 3 серума, когато ги пуснаха и сега ще повтарят поръчката. Мисля че си струва. Зависи на колко години си и в какво състояние е кожата, може да пробваш и някои от другите серуми на Аню. Аз лично съм много доволна от този от синята серия.

# 323
Леля ми на 55 когато го пуснаха и подарих един , стриктно се го слага всеки ден  , лицето и се поизпъна , имаше един жълтеникъв цвят на кожата , сега има розовенина на бузите , няма да преувеличавам но лицето е се подмлади с поне 5 години , серума е страхотен , и много икономичен ! Струва си !

# 324
  • тук и сега
Моля, дайте препоръка, колебая се между 2 ФДТ - течен ФДТ Ideal Shade или заглаждащ с минерали (този, който е като пудра)?! Извинявам се, ако са обсъждани, но нямам време да чета всичко. Hug

# 325
това за кремовете са глупости,не може крем особено от ранга на ейвън да ти запълни бръчките,може да промени цвета на лицето да,може малко да извае контура т.е.лифтинг ефект също но да премахне бръчките  Naughty,подарявала съм на майка почти всичките кремове на Ейвън,които са с тази цел,не че е цялата бръчкосана но има тука таме все пак е вече на 55,нищо не стана,включително серумите на Anew i Clinical,ползвала е също и на лореал и виши пак специлизирани против бръчки,нищо така че са пълни реклами това за премахващи бръчки кремове на ейвън,извинявам се ако съм била рязка

# 326
Лореал и Виши с нищо не ги намирам за по-добри от Ейвън  Crazy

ekaterina II , ще ти подаря малко запетайки, защото нищо не ти се разбира от текста  Crazy

# 327
Моля, дайте препоръка, колебая се между 2 ФДТ - течен ФДТ Ideal Shade или заглаждащ с минерали (този, който е като пудра)?! Извинявам се, ако са обсъждани, но нямам време да чета всичко. Hug
Аз ползвам новият с минералите и мога да кажа,че е страхотен,поне на моята кожа,която е смесена,стои много добре,препоръчвам го Peace

# 328
Екатерина!!, това с кремовете го дълбахме пак преди няколко теми. Когато се започне навреме 25-30, към 55 може да са скрити 10 години, жената пак ще има бръчки, но ще изглежда по-млада. Когато се започне късно, вече е късно. Разбира се има и много други фактори, който определят дали жената ще има бръчки. Тип кожа, килограми, емоционални изяви и жестове, атмосфетни влияния на който е подложена кожата и т.н. Ако не влияе при едни, да не обобщаваме зе всички.

Тук да споделя за една моя клиентка. Пием кафе всеки ден с една компания и в нея има жена на 40г, която винаги негативно се отнася с желанията на останалите да поръчат. Купих мострен комплект и там не знайно защо имаше 10 мостри от новото златно Аню. На другия ден тази приятелка ме помоли да и препоръчам много хидратиращ дневен крем за след морето. Да ви кажа честно знаех, че няма да си купи заради цената, каквото и да и препоръчам и я пратих към близката козметика, но и подарих всичките мостри, като и изчетох една лекция, как лицето се възстановява нощем и е много важно да ги използва редовно. И сега  Hug имам поръчка.

# 329
Лореал и Виши с нищо не ги намирам за по-добри от Ейвън  Crazy

ekaterina II , ще ти подаря малко запетайки, защото нищо не ти се разбира от текста  Crazy
Joy много бързах,сори

Общи условия

Активация на акаунт