AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 27 015
  • 387
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти много Crystal Bell  Hug! Харесва ми чантата ,ще си я взема!  newsm51
И аз благодаря за снимката. Вече си поръчах чантата и другата седмица ще пристигне. Чакам си я с нетърпение  Party

# 226
# 227
  • София
Браво Crystal Bell,! Много полезно включване. Hug
Чантата Lynelle наистина изглежда доста добре!

# 228
И аз си поръчах чантата, сега към вторник трябва да пристигне. Лошото е, че на новия сайт не изписва датата, на която пристигат експресните поръчки и е доста неудобно. Имам едно запитване относно лого колекцията- чантата за лаптоп дали побира лаптоп с монитор 15,4'' ? Цената и е много добра за такава чанта, но ако е малка, няма смисъл да я поръчвам. Цената и доколкото си спомням беше към 19 лв. newsm10 newsm10 newsm10

# 229
Моля ,дайте малко разяснение- перлите за лице от серията ЛИИВ ботаникъл ,какво представляват,как се ползват,какъв ефект би следвало да се очаква от употребата им. bye

# 230
Моля ,дайте малко разяснение- перлите за лице от серията ЛИИВ ботаникъл ,какво представляват,как се ползват,какъв ефект би следвало да се очаква от употребата им. bye
и аз зададох този въпрос два пъти ,но не ми обърнаха внимание явно продукта не е популярен

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 11:00 от zvetina

# 231
  • София
Мисля,че в предишния каталог много точно беше описано какво правят перлите Wink

# 232
съжалявам,но не съм го раглеждала

# 233
  • гр. Пловдив
Кой от мъжките аромати ви се струва най траен? Знам, че е относително, но все пак. Имам спомен, че се обсъждаше, че мъжкия Унгаро не си заслужава парите поради малката му трайност. Поправете ме ако греша. Благодаря предварително за помощта!   bouquet

# 234
  • Sofia
Ето какво пише за перлите в К11 - след първоначалната употреба придава на кожата младежки блясък, след 1 седмица заглажда линиите и бръчките, изравнява тена н акожата.
Масажират се с нежно кръгообразно движение и после с потупване се спомага попиването им. Нанасят се сутрин и вечер, 3 пъти седмично.
Не съм ги пробвала, нов продукт са и вероятно затова няма отговор толкова бързо. Предполагам, че действат на принципа на серумите.

# 235
  • Belgium
и аз зададох този въпрос два пъти ,но не ми обърнаха внимание явно продукта не е популярен

Аз си ги поръчах, след ден-два ще ги взема и ще пиша отзиви  Peace

# 236
  • София
Signature,много траен Peace

# 237
 Blach suede touch, Jet homme-  това са моите фаворити от мъжките.

# 238
Jet homme-  това са моите фаворити от мъжките.
Peace Даже го имам за продажба

# 239
  • Belgium
Някой ще ми обясни ли какво е действието на подхранващата писалка за нокти и кожички от Кампания 12?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт