Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 428
  • 501
  •   1
Отговори
# 450
DanyGod току-що ти видях снимките-Бравос бе момиче!на това му се вика положителна промяна ! Peace

# 451
  • София
Нещо всички се кротнаха!  smile3521 Новата тема дебнете, знам си аз!  newsm62
Вещи сто на сто ще ни изненада!

# 452
Нещо всички се кротнаха!  smile3521 Новата тема дебнете, знам си аз!  newsm62
Ами! Няма таквоз нЯщу...  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Само така си висим на кльона  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 453
Нещо всички се кротнаха!  smile3521 Новата тема дебнете, знам си аз!  newsm62
Ами! Няма таквоз нЯщу...  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Само така си висим на кльона  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 454
  • София
Нещо всички се кротнаха!  smile3521 Новата тема дебнете, знам си аз!  newsm62
Ами! Няма таквоз нЯщу...  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Само така си висим на кльона  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532
  Само Вещи дано не ни тиганьоса!

Блекче, страшен фотос!  hahaha 

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:22 от iv_mikova

# 455
Мастърчеее, виждаш ли новата тема ??????????????????????????????

Ив, и да ни подхване с тиганЯ ние ще духнем в новата темичка..тъгъдък тъгъдък.. hahaha

ДаниГуд, чудна си сега !!! Heart Eyes Нищо общо с преди, ама нищоо !!  Shocked

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:26 от BlackSnake

# 456
здравейте и от мен!Днес ми е 6-ия ден от първата фаза на диетата.Мисля да изкарам 7 дни само на протеини и после 5/5.Проблема е,че не съм смъкнала нищо а спазвам стриктно всичко.Висока съм 173,сега тежа 89 килограма,а искам да смъкна поне до 80-75.Пия също така над 2 литра вода на ден.Моля ви дайте ми съвет правилно ли съм решила да протеиновите дни да са 7 ?И на какво може да се дължи факта,че не свалям.Благодаря ви предварително Hug

# 457
  • Sofia
черна роза преди да реша колко дни да ми е ударната фаза много момичета ме посъветваха да е 5 дни. Аз ги послушах и след това карарам до сега на 5/5 и съм много доволна. Не се отчайвай ако си стриктна ще започнеш да сваляш. Hug

# 458
  • София
Ето я моята трета олекотена: 2-те филийки хляб си ги хапвам почти всеки ден. Купувам си хляб "Вита" 100% ръж. Сиренето/кашкавала са ми задължителни за деня като се опитвам да се огранича в 40 гр., но при сиренето най-вече ми е малко трудно. Плодове всеки ден ям. Нишестените най-често пропускам - просто не ми се ядат.  В началото избягвах галите, но сега си ги спазвам. Гледам да са по 2 в седмицата, но някой път извънредно изниква и трета гала. Embarassed За мен обаче галите се състоят най- често в това, че си овкусявам салатата със зехтин, или пийвам чаша вино, много рядко хапвам и сладолед. В общи линии е това. Ако още нещо те интересува - питай.  Hug

Благодаря ти за включването, полезно ми беше - предполагам и на останалите, които се съмняват в трета, да не говоря и за олекотена фаза.

Още един въпрос щях да задам в предишния си пост, но сега ти ме поощри още повече - момичета, в какво се състоят вашите гали? От първо до трето са все забранени храни по 1 порция ли, само десертът ли ви е гала, или зехтинчето броите за такава. Надявам се да съм обхванала всички крайности. Ще се радвам да ви чуя.  Любопитство е, а и за да си направя разни изводи доколко съдържанието на позволената гала през седмицата не се отразява на загубата и задържането на теглото.

# 459
Черна роза, добре дошла!   bouquet  Много странно - нищо да не си свалила за 6 дни ударна  newsm78 , давай да търсим причината  Peace  - проблеми с WC? ... или да си в МЦ или ову? ;  как и кога се мериш;  ако искаш дай и примерно меню да го проверим; a с водата как си?

Miss Marple, Мастерче, Блеки -   Joy  Joy  Joy  hahaha  hahaha  hahaha

Тоя път наистина изчезвам....  Crazy

# 460
здравейте!
минавам само да кажа, че в петък успях да се снимам, ама забравих апарата в къщи и немога да ги метна снимките днес. Утре ще се помъча, хем че хич немога да разбера как става това.

# 461
Валентина - моите гали си бяха от първо до трето нережимни неща по едно. Така трябва да са галите според книгата и това е техният смисъл. Но всеки решава за себе си.
Криси - в трета обикновено свалят тези, които я правят предпазливо, постепенно и галите не както трябва. Но 1-2 кг сигурно ще свалиш, но не разчитай на 100%.

# 462
Мастърчеее, виждаш ли новата тема ??????????????????????????????

Ихааааа,направо ме заболя корема от смях бе! Откъде я изкопа тая смешка  smile3532 smile3532 smile3532

# 463
Цитат
Черна роза, добре дошла!    Много странно - нищо да не си свалила за 6 дни ударна   , давай да търсим причината    - проблеми с WC? ... или да си в МЦ или ову? ;  как и кога се мериш;  ако искаш дай и примерно меню да го проверим; a с водата как си
Брагодаря  ви за сърдечния прием  bouquetПроблеми с WC мисля,че нямам защото и без да съм на диета не го посещавам често или може би сега е задължително ThinkingНе съм в МЦ и ову.Меря се вечер  и сутрин.Сутрин пия кафе + шунка ,после на обяд пак шунка с варени яйца,или риба тон,обезмаслено кисело мляко.Такива работи  + много вода над 2 литра
Моля,ви кажете ми да продължавам ли още с ударния(днес ми 6-ия ден) или да почвам смесения. Praynig

# 464

Общи условия

Активация на акаунт