Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 450
  • 501
  •   1
Отговори
# 435
може и 1/1 схема да избереш,не са ти много килата за сваляне и мисля че ще имаш успех.П-6 дена в никъкъв случай  Naughty
Рибата аз си я правя на тефлонов тиган   chef
Може и 1/1,но тогава ставаш кат' асансьор с кантара...Ту нагори-ту надолу....Защото от зеленчуците се пълнят клетките с вода,после се маха от П деня и така....За мен лично е доста демотивиращо това.....Тази схема става за уморени вече от режима....В смисъл....Ако съм се уморила да спазвам повече П дни,тогава бих минала за известно време 1/1 ....Лично мнение е това разбира се....

# 436
  • Sofia
tedka* нали знаеш, че по капаните не е много режимна рибката, но пак става. Аз скумрийката най-много си я обичам на скара, но във фурна също става хубава.
Ако избереш режим 5/5 по бързо ще се отървеш от килцата, но и 1/1 също ти върши работа, защото нямаш много за смъкване. Успех! Hug

# 437
mmmshushy80, blumchen fee - Благодаря ви от сърце за пожеланията!  Hug Hug

# 438
Стелчеeeeee  Hug  Hug , виждам те на балкончето, да не изчезнеш без да се обадиш, как я караш.....

EDIT: Май закъснях с призива  Sad , появи се за малко и пак изчезна...

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 14:50 от blumchen_fee

# 439
Рибата може и варена, сещам се веднага за две известни форумни рецепти - на Мастърчето и на Смайлис. А аз в П дните си правя и супичка, хихи, една скумрия на една купичка  Sunglasses. Или пък сварена просто във вода с малко подправки и после на салатка с 1-2 варени яйца, малко лук и оцет.

# 440
Аз пък редовно си правя салата с риба тон. Две кутийки риба, малко лук, магданоз ( и копър слагам когато има ), две яйца и малко оцет! Много ми е вкусно !  Peace
А печена скумрия обожавам . И нея поливам с оцет и чесън .  Joy
Карам ли на риба вечер на другата сутрин кантара винаги е благосклонен. А за мен този факт е от огромно значение !!!  Joy Joy
Аз карам на схема 1/1..поне до края на лятото няма да я променям .

# 441
  • Пловдив
Здравейте, момичета ! Нямаше ме 7-8 дни / не че сте го отразили , защото обикновено вися "на балкона"/  и сега успях да ви изчета и ме заинтригува едно изказване на Боби1973 , за студено пресованите масла - аз ползвам такъв зехтин от доста време и за всичко- салати, готвене и това,че не бива да се подлага на термична обработка ме заинтересува . Бих искала да помоля Боби1973 за малко повече информация , ако има възможност, разбира се . На всички лек и отслабващ ден Hug Hug Hug!

# 442
  • София
Идвам да се похваля - още едно кило е изчезнало от мен.  newsm44 До кг. от калкулатора остава само още един - дано да не се инати много много.

Здравейте!

Вече тежа почти толкова, колкото преди да забременея втория път. От началото на режима (20 дни) съм минус 5 кг. Трета олекотена, без да съм много сигурна в заведение колко режимна ми е била пилешката пържола например.

Гардения, много мило е това, че си дала примерно меню за обяд и вечеря. Би ли споделила като олекотен третофазник на подобен, кои елементи от препоръчаното от Дюкан меню за тази фаза спазваш задължително, кои гледаш да не пропускаш и към кои не се придържаш особено. Други олекотени третофазнички ще се радвам също да се включат!

Поздрави!
Браво, добър резултат! newsm10
Ето я моята трета олекотена: 2-те филийки хляб си ги хапвам почти всеки ден. Купувам си хляб "Вита" 100% ръж. Сиренето/кашкавала са ми задължителни за деня като се опитвам да се огранича в 40 гр., но при сиренето най-вече ми е малко трудно. Плодове всеки ден ям. Нишестените най-често пропускам - просто не ми се ядат.  В началото избягвах галите, но сега си ги спазвам. Гледам да са по 2 в седмицата, но някой път извънредно изниква и трета гала. Embarassed За мен обаче галите се състоят най- често в това, че си овкусявам салатата със зехтин, или пийвам чаша вино, много рядко хапвам и сладолед. В общи линии е това. Ако още нещо те интересува - питай.  Hug

# 443
Здравейте момичета и момчета,
аз не мога да се похваля с "-",но за сметка на това обмислям варианта да мина в 3 фаза.
От около месец не съм мръднала с кг. и започва леко да ми тежи.
На 27.05.2009 г. стартирах от 65 кг. с 5 дни ударен режим,
после 5/5 смесен и с днешна дата съм задържаните 54.800кг.
Въпросът ми е мога ли да започна 3 фаза след П дни и имали вероятност да смъкна още
1-2 кг. в нея.МОЛЯ ЗА ПМЕНИЯ, СЪВЕТИ И ПРЕПОРЪКИ.БЛАГОДАРЯ Blush

# 444
  • София
Криси80, може да влезеш в трета! Някои момичета, между които и аз свалихме в трета 1-2 килограма. На мен лично ми беше дотежало във втора и влязох в трета преди да стигна килата показани от калкулатора. Калкулатора ми показваше 56, аз влязох 58 и си ги стигнах в трета! Това е от мен, дано съм ти била полезна!  Hug 

# 445
  • Sofia
krisi80 и аз съм чела, че мног момичета смъкват и в трета. Щом ти е дотежало влизай в трета, а ти остават само 1-2кг все пак.

# 446
Благодаря ви момичета че се сещате за мен!В последно време съм изпаднала в една дупкааааа ама голяма не знам на какво се дължи...малко повече ядове ама не от най страшните...просто трябва да отминат за да съм пак онова слънчевото момиче.....това беше щото цинганката умря та аз да се пахваля сама Laughing Mr. GreenМного ви обичам продължавайте все така в същия дух да се подкрепяте че това ни държи..... Hug Hug Hug
При мен явно 1/1 си дава страхотен резултат.
А да не забравя да ви честитя поводите и месечинките че сте толкова упорити и самоуверени все така продължавайте и ако има среща в скоро време да ми пишете на личния ако пак съм зачезнала някъде Mr. Green
ivben,радвам се че продължаваш със същото темпо мила -дерзай!!!

# 447
Благодаря ви момичета за съветите,така и ще направя,но според калкулатора трябва да съм 57 кг.,
но пуста суета не се харесвам така.
А относно това след П дни или след ПЗ да премина,има ли значение?

# 448
Здравейте,
Аз да кажа за 1/1. И аз съм на нея от около месец мисля, че беше. Много съм доволна. Пак си свалям. А е мноого по-лесно. Направо е удоволствие. Докато вляза в трета май нямам намерения да я сменам.

# 449
Krisi80, ако кантара не мърда цял месец, а и ти тежи, няма какво да се колебаеш - влизай в трета.  Peace Но искам с най-добри чувства да те предупредя, за да не се разочароваш в очакванията си - да, много момичета свалят и в трета, но има и много, които не свалят, няма правило, просто е до организъм... Но ако все пак се надяваш да падне нещичко, почни я постепенно (първо вкарай плода, после сиренето и т.н), а не всичко наведнъж.  Hug

EDIT: Сега видях и че ти си  и под калкулатора - знай, че за съжаление опита показва, че килата под калкулатора трудно се постигат, а още по-трудно се запазват. Е, и тук има изключения  Peace , но просто го имай предвид, трябва много да внимаваш! 

Днес много се разписах... Изчезвам, че трябва и да се работи...

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 15:09 от blumchen_fee

Общи условия

Активация на акаунт