Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 459
  • 501
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
добър ден, красиви!
аз днес сериозно се взимам в ръце, че на последък съвсем изтървах прасенцето!
Шушинце, Мис Марпъл, Блек снейкче,благодаря от сърце за милите и прекрасни думи! Hug Hug Hug

спорна и весела седмица на всички! Hug Hug Hug

Мастърче, Hug Hug Hug Hug kiss

# 421
не съм ви чела но нямам никакво време ....само да се похваля че кантарът ми показа 91кг.цунки на всички!!!

# 422
  • Sofia
meri_zajo Къде се изгуби? Hug Браво на теб!

# 423
  • София
Здравейте!
Видях страхотните и усмихнати софиянки! Зорана супер изглеждаш на снимките!   bouquet
Страхотни снимки на красиви девойки видях! Поздравления!   bouquet

Моя милост си пече дупето два дни на басейн!  grinning039 Беше супер, починах си идеално! Нямам търпение вече да изляза отпуска!

Хубав ден ви желая!  Hug  Hug  Hug

# 424
Мастерче - браво  Hug супер си ти  Peace
Петенце - цветенце - толкова си хубава и лъчезарна на снимките ... нямам търпение да те гушна на живо  Hug
Викито - е мноу си убава ... и аз като Блеки  Hug не виждам плюс   Heart Eyes
Зорана - и на снимка ,и на яве - все си си хубавица  Crazy
Гардения - абе май ще стане работата със срещата в неделя  Praynig
Михи 69 - как си ,мила ... не си писала днес  Hug
Блекче - честит минус ... още да има ,та да им се радваш  Heart Eyes
Боби 1973 - голЕм кеф си е като станеш ,да не си с чина на г...за  Joy
Мименсита - нищо не каза ,слънце ... какво стана  newsm78
Кали 08 - еееех как искам да те видя ... ха дано  Hug
Блумхенчеее - ужасно се радвам да те "видя" ... липсваше  Hug по-често да пишеш
Мери-зайоHug

# 425
Добро утро момичета!
И аз да се похваля че след големи колебания най-после видях 74кг на кантарев·
Желая усмихната и спорна седмица на всички·
Тази седмица съм в отпуск така че ще се мяркам по- често Laughing·
 Hug Hug Hugза всички·

# 426
Много ви благодаря за ценните съвети и препоръки! много съм ви признателна!

Моите притеснения са свързани най-вече с досегашния ми начин на живот. Допреди първата ми бременност винаги съм била 44-46 кг., после качих много и бях 80кг.  Свалих 20-тина килограма - постепенно и доста бавно, но явно годинките си казват своето - при втората бременност също качих - не толкова много, колкото първия път, но кърмих година и 1 месец, което се оказа фатално. Свалих 10-тина килограма, но повече не свалям. Със спорт също не става или поне не толкова бързо и категорично, колкото ми се иска.
Имам генетична слабост на съединителната тъкан и ужасно се страхувам от отпускане на кожата - на корема, на ръцете, на бедрата, на гърдите... Да видим как ще се справя.

Възхищавам се пред всички вас, които изпълнявате режима и жънете успехи! Благодаря ви още веднъж!

# 427
tedka*-не ти коментирах менюто ,защото ми се видя добре,само може да добавиш повече риба,дава добри резултати  Peace

Petenci-cvetenci доста си се смалила,браво  Hug
ще помоля някой да ми даде рецепта за режимна лютеничка  Praynig ,ама да не ми кажете" като другата само без захар" ,щото аз и другата не знам как се прави  Embarassed  Embarassed  Embarassed
радоста ми от кръглата цифра беше кратка,ама аз съм си виновна.Вчера наблегнах на салатките и си задържах водичка.Утре се надявам да се оправят нещата.

# 428
           Тук съм... затрупаха ме с бачкане , но ето малко свободно време се отвори !
  При мн новоняма седя си на кг и се надявам след тази поредица от П дни да имам резултат   Flutter
  Танятайс , имаш супер резултат продължавай все така !
  Блеки , благодаря за комплимента и се надявам много скоро всички ние да преодолеем страховете си , в моя случай макар че вече заприличвам на човек , съмочувствието ми така е смазвано през градните и дебели години , че като ходя по улицата  гледам все надолу за да не срещам подигравателните погледи   Blush   bouquet
  Зорана , красавица си много усмихната и свежа!   bouquet
  Тедка , менюто ти според мен  хубаво , само мисля че ще е добре да включиш рибка , много е полезна и е на приемлива цена !  Hug
  Рени67 , Ивбен , честити ви месечинки , постигнали сте много , продължавайте смело да режимствате  Hug   bouquet
 Викитооо , красавица и не си личи прегрешението  Hug
 Танте 78 , упоритост му е майката и ще има резултат   bouquet
Мастърче , само така скоро и по-големи минуси ще има  Hug
 Кали , честити ти половинки бански  Hug Heart Eyes
 Хеписмайлче , добре завърнала се и вързо да се оправяш , дано скоро се реши проблема , за холестерола може да си вземеш пектин !  Hug
  Гулбенурче , честита ти четвърта фаза , лека и безаварийна и да не си припомняш никога изгубените кг !
  Меризайо , Михи , Ичони браво за минусите  Hug  bouquet
Мимиии , утре ще има минус  Hug
 Това е прекрасни за сега от мен , връщам се на трастиката и ще ви хвърлям по едно оче !  Hug Heart Eyes  bouquet

# 429
Здравейте и от мен!  Hug

Гледам темата е към края, та да се запиша сега, че то май поста ми ще  e чист спам Whistling ... (Вещи, извинявай Embarassed)

Гулбенурче Heart Eyes , честита ти 4-та фаза, да ти е лека и безаварийна, ти си много дисциплинирана и вярвам, че няма да имаш никакви проблеми!  Hug   bouquet
Честити месечинки на Рени и Ивбен!   bouquet
Марчелка5, Викито, happysmile, Светлат - радвам се да ви "видя" отново  Hug  Hug  Hug
Светлат Hug , в момента съм под контрол отвсякъде  bowuu и кантара е като закован на 58кг (пу, пу.. Laughing ), но имах преди 1-2 седмици няколко отпускания  Embarassed - пропусках си триците, пиех малко вода и на всичко отгоре и ядене на разни тестено-мазни нещица и кантара беше тръгнал безмилостно нагоре, дори видях 6-ца отпред  ooooh! (което окончателно ме стресна). Това е то - всяко отпускане дори и в 4-та се наказва незабавно и за да си пазим килограмите трябва да сме внимателни с храната и дисциплинирани.  Peace  А ти как я караш?

Видях, че много момичета са пуснали снимки, обаче тук от работата не мога да ги видя Sad , много ме е яд, дано довечера от вкъщи успея (ако най-накрая успея да си оправя скапания комп, дето от една седмица ми върти номера...  #2gunfire )

За всички (желаещи) много  Hug  Hug   Hug  Hug  Hug !

# 430
mmmshushy80, Мимииии, прави сте... малко ми е рибката, но то е защото нямам къде да си я приготвям... Confused нямам скара, а пържена неможе...
пък и съм мн капризна... хапвам само скумрия, хек и лаврак  Grinning

мацки, имам да смъкна 8-10кг максимум...
как ще ми препоръчате да си разделя П и ПЗ?
аз мисля П-6 дни, а ПЗ-4 дни ... добре ли е?
и има ли ограничение в количеството зеленчуци?

днес ми е втори ПЗ.
сутринта хапнах триците с мляко.
а сега обядвах пил.пържола с 1 белен домат... и до тук съм изпила 1л вода.
за довечера още не съм решила, но може да замъкна мъжо към капаните на плажа, да хапна скумрийка на скара. Simple Smile

# 431

Избери си схема 5/5 или 4/3 ....
Рибата може и печена във фурната,може и на кюфтета (на тефлонов тиган или във фурната върху хартия за печене.....Вариациите са доста...

ЕДИТ
бЛЕКЧЕ иСПРиВАРИХ Тъ!  smile3534 smile3532 smile3533

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 13:41 от TheNMaster

# 432
 Joy Tedka, таман наточих пръсти да ти отговарям и Мастърчето  smile3533 ме изпревари с верния отговор..и аз ся се сепнах и забравих какво друго ще пиша..  newsm78

А даа...
Ламке, почвай смело, този режим прави чудеса !! И е много готино, че дори когато килата уж не мърдат надолу, се свиваш в обиколки..абе топиш се просто !!  Peace

Хеписмайлче, не знам нищо за този проблем, но те мисля ще знаеш !! Дано отшуми скоро.. Hug

Ив Микова, точиш си отслабналото дупе за море а ????  hahaha  Hug

Мери Зайо, бравоо !!

Да ви кажа много отдавна не си бях купувала кисело мляко Култура , заради широко коментираните растителни мазнини ..Днес обаче като поръчах да ми вземат мляко, колежката
( по памет може би ) ми взе Култура. И аз не се превземах много ( все пак преди само него си хапвахме )..и ако знаете колко ми беше вкусно..Просто с триците стана върхът. Като крем...

# 433

Избери си схема 5/5 или 4/3 ....
Рибата може и печена във фурната,може и на кюфтета (на тефлонов тиган или във фурната върху хартия за печене.....Вариациите са доста...

може и 1/1 схема да избереш,не са ти много килата за сваляне и мисля че ще имаш успех.П-6 дена в никъкъв случай  Naughty
Рибата аз си я правя на тефлонов тиган   chef

# 434
  • София
Блекче, чакам вече с нетърпение  Mr. Green ! Честно казано от 7 години не съм стъпвала на морето и сега съм нетърпелива като малко дете!  Mr. Green Пък и за първи път от много време насам и аз ще съм с половинки бански, а не с цял!   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт