Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 462
  • 501
  •   1
Отговори
# 405
ДобрЮтро... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Срещата в събота беше страОтна както винаги...Имного шумна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
хи-хи-хи....Ма такв'з сме си...кО да праЙш.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Много съм доволна,че се запознах със Зорана  Hug,а изненадата ми беше,че ТАЛИсе прстраши да се покаже най-накрая....Ей.....Ме хапем бре! Идвай те по срещи,че се отслабва по-лесно да знаете!!! Hug Hug Hug

Мастърче, ти си абсолютна чаровница  Hug...и пак се чудя за какво влезе пак във втора.. newsm78
Ми то си личи на снимките що съм се върнала във ВТОРА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не ме ли виждаш к'во съм кебабче(замаскирано кюфте да не кажа)  Joy Joy Joy Joy

Такааааа....днес съм 300 гр надолу  Shocked Мръдна канатараааа Та-тара-та-та-таааааа...Малко,ама мръдна  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ай,дано!....

Днес съм ПЗ ден -
Закуска - попарката
Обяд - пиле със зелен боб
Вечеря - пилешко филе ала Люси и една салата "Витаминка"(домати печени чушки,лук,краставица и много магданоз.

Да не изреждам поименно,айде нареждайте се за гушкане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 406
Добро утро момичета и момче!
Много сте сладки на снимките и изглежда е било доста забавно:)!
Зорана, изглеждаш невероятно, страхотна фигура, браво!
Викито- страхотна си,браво!
от мен режимен и лек Понеделник!Гушки на всички със звездички и месечинки:)!!!!! Hug Hug Hug

# 407
Зорана, изглеждаш невероятно  браво!Знам как се чувстваш след срещата с тези супер мацки И аз имам честа  да познавам повечето от тях лично Hug Hug Hug
Викито- страхотна си,браво! Много си сладичка  Hug Hug Hug
Ivben, Рени, честита месечинка, милички!   Hug Hug Hug
Днес съм-800гр--- newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68---СЕГА ТРЪГВАМ НА РАБОТА лек ден и знайте че ви обичам всичките сладурки

# 408
  • Варна
miss Marple, BlackSnake -     202uu

Затова пък след такива перипетии имаме превъзходно чувство за хумор, нали момичета?
  Joy
Страхувам се, че моята втора върви доста трудно и демотивиращо. Бях достигнала линийката си, а сега отново боря някакви плюсове, коието за съжаление даже не съм разбрала кога са се натрупали, защото нямах кантар. Днес съм 0,500 гр надолу от вчера, имам още 0,100 до моята линийка и 3,000 до най-добрия си резултат.

Отново съм надъхана и се надявам да вървя надолу.

Вчера бях на плаж и за първи път от 1985 година бях с половинки бански. Е,  верно, плажът беше пуст, та затова се осмелих, но за мен това е много смела крачка.

Броя дните до 9 август и Свищов, имам нужда от подкрепа. Дано се съберем добра група.

Не мога да не похваля Мирка75, Майлс и Мименсита -  coolcool

Викито, любимка моя, чудни снимки!   newsm26

# 409
Утроооо !! Hug

Вики, ама си красива кукла !!! И да има +, аз такъв не виждам !! newsm10

Мастърчеее, по-скоро си тънка наденичка !!! И как няма да мръдне гадът, ще мръдне щот иначе освен, че го настъпваме, ще го размажем !!!! smile3534 smile3532

Кали 08, поне с хумора грижи нямам. Независимо от килата..  Joy

Зорана, как пропуснах !! Страшно готина мацка ( и мноого слаба ! )  Hug

Оооо, Бачи, на моренце ще ходиш а ?? С любимия..романтика.. txtloves

Ivben, Рени, честити месечинки , сладурки !! Надолу, надолу и пак надолу !!!  Hug

Мименситка, черпя се от всичко!!  Hug

На всички !!!!!  Hug Hug Hug

Иииии поздрав !!!!

http://www.vbox7.com/play:5a91b87a

p.s Аз съм -500 !!!  Flutter

# 410
Здравейте красиви, отслабнали момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Разгледах снимките от срещичката и всичките изглеждате невероятно.
Завиждам ви благордно за срещите, така ми се искаше да мога да идвам и аз при вас и да се запознаем лично,
 защото ми изглеждате много готини и весели, но уви
разстоянието е доста и тази работа....И в Свищов няма да мога да дойда и много съжалявам,
защото много искам да ви видя на живо  bouquet  bouquet  bouquet
Иначе аз си слабея бавно, но славно, сигурно защото съм пред МЦ свалям
само по 0.200 гр. в П дни. Надявам се, че ще се раздвижат нещата след това,
макар 5 кг. за 14 дни изобщо да не са малко на мен ми се иска да са повече  Crazy
Желая ви лек и отслабващ ден   Hug Hug Hug

# 411
  • София
Здравейте!

Вече тежа почти толкова, колкото преди да забременея втория път. От началото на режима (20 дни) съм минус 5 кг. Трета олекотена, без да съм много сигурна в заведение колко режимна ми е била пилешката пържола например.

Гардения, много мило е това, че си дала примерно меню за обяд и вечеря. Би ли споделила като олекотен третофазник на подобен, кои елементи от препоръчаното от Дюкан меню за тази фаза спазваш задължително, кои гледаш да не пропускаш и към кои не се придържаш особено. Други олекотени третофазнички ще се радвам също да се включат!

Поздрави!

# 412

Гардения, много мило е това, че си дала примерно меню за обяд и вечеря. Би ли споделила като олекотен третофазник на подобен, кои елементи от препоръчаното от Дюкан меню за тази фаза спазваш задължително, кои гледаш да не пропускаш и към кои не се придържаш особено. Други олекотени третофазнички ще се радвам също да се включат!

Не, миличка  Hug , не съм го споделила аз и вече бях скастрена, че не съм го и прочела даже  hahaha Пък се опитах да отговарям по него  Embarassed
Значи задължителни са ми плодовете, зеленчуците и месото. Нишестяните май ги правя по веднъж седмично и хляба ми е по-малко от указаното (поне го ям от време-на време), но най-важното са галите  Peace Мислех си, че мога и да не ги правя (имаше такива периоди), но когато знам, че нещо ми е абсолютно забранено, все към него ме тегли   Laughing Когато си казах, че той Дюкан ми ги разрешава и трябва да му вярвам, нещата станаха по-лесни. Просто си знаех деня, в който мога да си позволя нещото и вече не ми беше толкова задължително да го изям  Peace Всичко е въпрос на психическа нагласа.

# 413
  • София
Здравейте  Hug
Завърнах се от почивката, беше много културна, тиха, режимна - с басейнче и смях по женски - точно това, от което се нуждаех.  Grinning
Само дето завръщането в София ми се стори още по - тежко. След малко ще ви чета, за да видя какво съм изпуснала(освен софийската среща Cry)
Имам и едно проблемче, моля за съвети - правих си изследвания и имам завишен холестерол и урея. Мама каза, да ям повече лук, чесън и ябълки, да пия още повече вода - вие имали ли сте такъв проблем, какви мерки взехте?
Много хубав ден   bouquet

# 414
Здравейте!
Честити месечинки на момичетата, които днес имат такива! Успех!   bouquet
Честити ви минусчета!
Много хубави снимки - и от срещата (както винаги обичайните заподозрени плюс някоя новопрестрашила се  Wink) и другите. Викито - много си хубава и на страхотни места си била!
Моя милост от вчера - 2 август - е в четвърта фаза вече........Направих малко силен летящ старт в нея през почивните дни, но всичко е под контрол. Килограми тази сутрин - 55,2 кг. Вариациите са от 54 до 56 кг, но първа цифра 56 не съм виждала скоро, дано не видя. Praynig
Калкулаторът ми изчисли 56 кг. Като ги стигнах веднага влязох в трета. За разлика от повечето момичета аз си се харесах на 56 кг и не съм целяла да слизам под тях. В трета фаза вкарах едновременно всичко разрешено - по книгата. И галите си ги правих минимум по 2 седмично. Стана така, че кг ми се стабилизираха по-скоро около 55 кг, а не около 56 кг. Затова реших да направя 160 дни трета. Минимумът кг, до които съм достигала са 54,1 кг, но с никаква тенденция за задържане там.
Да отбележа, че не съм пропускала протеиновия четвъртък и триците.
Резултат от трета фаза - задържани кг, свален още 1 кг.
И така - вече четвърта фаза. Ще докладвам как върви.
И извода е, че режимът работи, момичета. Следвайте правилата и всичко ще бъде наред.
Хубав ден и успешна седмица!  Hug

# 415
реших да си спретна набързо едно примерно меню...
моля да ми кажете ако бъркам някъде и всякакви предложения са добре дошли Simple Smile
не е мн разнообразно, понеже на момента не ми хрумват мн видове манджички... но общо взето мисля, че това е добре Simple Smile

всеки ден за П и ПЗ: сутрин- 1к. кис. мляко + 3л. трици, а преди обяд и след обяд по 0.500л вода

обяд + 0.5л вода                                             вечеря + 0.5л вода
2 пил. пържоли                                                 яйца по панагюрски
3 вар. яйца + шунка                                         пиле на грил
пиле на грил                                                     пил. дробчета
2 пил. пържоли                                                 скумрия на скара
скумрия на скара                                              пиле на грил

пил.пържола + салата                                      гювече с яйце, домат, шунка
скумрия + салата                                              пиле на грил + салата
3яйца + шунка + салата                                  пил. дробчета + салата
пълн. чушки с извара и яйца                           пил. шишче + салата
пил. кавърма с гъби                                          яйца по панагюрски + салата

п.с.
ако някоя от вас, пожелае да измисли едно такова и за 3та фаза, мн ще съм ( а и др предполагам) й благодарна Hug

Валентина, менюто което съм направила е за 1ва и 2ра фаза...
в червено е за ударния режим, а в зелено за 2ра фаза... така както се пишат и рецептите в др тема. Peace
незнам дали става за трета олекотена... но искам да уточня, че е за 1 и 2 фаза.  
и не е мн разнообразно поради липсата на време да добавя повечко видове манджички. Peace

# 416
  • Варна
Хеписмайлче, колко вода пиеш? Завишената урея се получава освен от консумиране предимно на храна богата на белтъци и от обезводняване също.
А за холесерола триците помагат за свалянето му.  Съветват да се избягват животинските вътрешности, яйчния жълтък и намаляване на млечните.   Peace
Консумирай повече риба - някои риби, особено по-тлъстите - сьомга, скумрия и херинга съдържат високо количество уникален тип полиненаситени мастни киселини - омега-3 мастни киселини. Този вид мастни киселини способстват за намаляване нивото на триглициридите.
Дано скоро се похвалиш с нормални резултети.  Hug

# 417
  • Sofia
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug Ако трябва да си призная честно в началото като започнах режима си виках поне 20 килца да смъкна ще е добре, сега обаче си викам дано успея да сваля още толкова. Спазвам стриктно режима и резултат наистина има.
Да ви кажа за  за  кварк 0.2%(млечна извара), явно си е режимен, защото ядох и не се отрази на нищо. Който мисли да го пробва да не се притеснява.
Лека и приятна седмица на всички и много минусчета! Hug Hug Hug

# 418
Здравейте, банда!
Днес беше истинско удоволствие да ви чета и да ви видя  Wink!

Само ще кажа на Кали 08 - помисли за влизане в 3 фаза.

Всъщност това го предлагам на всички, които са се изпуснали още във втора фаза да качат някое и друго кило - това е сигурен знак за влизане в задържащата фаза.Да сме живи и здрави само - времето е пред нас и винаги можем да се върнем да свалим още някое кило, но все пак най-важното е да се задържи постигнатото до тук  Peace.

Ламята неСпаска, аз ти предлагам да не го мислиш толкова много - започни и виж как ще се справяш, в движение ще намериш най-удобният за теб вариант  Grinning!

happysmile, има момичета с твоите проблеми - но лекарят ти ще ти каже какво да правиш - пият се хапчета за холестерола, а за другото - мисля, че ще трябва да ограничиш някоя от храните си.Всъщност зависи какви са ти стойностите.Кажи после какво са ти препоръчали и ще намерим вариант ако има нужда  Hug!

Аз нямам с какво да се похваля, от днес съм на П.
Вчера карах колелото на големия (само мама е още без колело) - е, няма такъв кеф...
А, сетих се - по повод постовете ви какво е да си доста дебел - спомням си Мирка как се кефеше, че като ходи на родителска вече не става заедно с чина  Laughing но това е доста субективно, защото и аз едвам се навирам в тях и обикновено стоя настарни  hahaha
Май е това от мен, хубав ден  newsm53!!!

# 419
Привет,момичета!Аз съм в трета фаза от 13.07.09.,писала съм само веднъж,но ви чета всеки ден и научих много от вас,за което ви благодаря.
Мариана 74,аз купувам сирене и кашкавал "Култура"и си слагам по 20 гр.във овчарска салата.
Ламята неСпаска,не е трудно да спазваш режима,където и да си,просто трябва повече упоритост-по време на път-пия айрян,за работа си приготвям храна в къщи.
Тедка,моето меню е следното:
7.00  -  2 чаши нес кафе с подсладител
10.00 - 1 чаша айрян
12.00 - 1/2 кис.мляко/Култура/ с 3 с.л. овесени трици,плод
15.00 - Овчарска салата-домати,краставици,печена чушка,сирене,кашкавал,2 яйца,извара,1с.л.парафиново олио,пуешко филе
18.00 - някакво дюканско кремче
21.00 - риба на скара или тиган,пържолки от обезкостено пилешко бутче с марината-на скара,пилешко/бутче,дроб,воденички /и зеленчуци на сач,пилешко със зелен фасул,с грах.
Нишестени ям 1 път седмично,хляб не ям.
А сега да попитам третофазничките - на галите ям по един шоколад и 250 гр.сладолед/само това,защото друго нережимно не ми се яде -  много ли е толкова сладко,вие какво ще кажете?
Лек и слънчев ден на всички Дюканки!

Общи условия

Активация на акаунт