МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 20, чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 997
  • 453
  •   1
Отговори
# 390
мале Макбулето савсем откачи  #Crazy

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Изкара Джеми сериен убиец  ooooh!
абе не е сериен убиец, ама той го оби все пак Wink

# 391
Ами да го беше оставил да изнасили Ламия  Thinking
Това не го оспорвам ,ама за другите работи хич не съм съгласна  Naughty

# 392
  • София
прецака ми се звука,сега само картина гледам
а е така интересно ooooh!

# 393
Ами да го беше оставил да изнасили Ламия  Thinking
Това не го оспорвам ,ама за другите работи хич не съм съгласна  Naughty
не съм казала че е трябвало да го остави да я изнасили, а че той го уби и трябва да поеме вината, нищо че  е било при самозащита, сега заради тях Ламия страда, а Джамил се Кенан обвинява за страданията и, той също не е цвете за мирисане  Naughty

# 394
рева като малко дете, толкова ми е мъчно за Ламия като я гледах в стаята за разпит - сама, а толкова обича Мелек. Няма такава мъка...да ти вземат детето. А тази идиотка Джавидан ще я пребия.

# 395
Енисето пък сега какви си ги помисли, Нимет искаше да и помогне а тя  ooooh!

# 396
Хич не ми е мъчно за Ламия-тя си го избра това.Като й е толкова мозъка.Можеше да откаже тогава,а и добре си поживя с паричките им.Мъчно ми е за Мелек обаче

desi dd ,ако Кен не й беше промил мозъка ,тя нямаше да се съгласи на такова нещо

# 397
Енисето пък сега какви си ги помисли, Нимет искаше да и помогне а тя  ooooh!
Абе набира се тя като балкан4е на баир,но като разбере сигурно вси4ките косми на Шукрито с пинсети един по един ще ги оскубе. Whistling

# 398
На Ламия вината е,4е се доверява на хората.Ако не пишеше тъпите си дневници и си държеше историите за себе си,нямаше кой да я събори.

# 399
Стига ма Геро, и тя е майка, аз от тази гледна точка. А тоя Кен ебати - без извинение  и сопола. Вече и плюнката няма да си хабя за него. Като му хвърли един белтък Джавидан и той замръзва. Тъпак.

# 400
Стига ма Геро, и тя е майка, аз от тази гледна точка. А тоя Кен ебати - без извинение  и сопола. Вече и плюнката няма да си хабя за него. Като му хвърли един белтък Джавидан и той замръзва. Тъпак.
Ванче,казах че ми е жал за това ,че е разделена с детето си.Но да не забравяме ,че тя сама си е виновна донякъде .Тук май изкуплението й ще е доста голямо  Tired
Иначе си права-това е най-голямата мъка

# 401
немога да повярвам че Нимет този път искаше да се погрижи за някои безкористно-щот големите приятелки с Енисе.....ама неиска да позволи да я мами мъжът и Grinning

# 402
Хич не ми е мъчно за Ламия-тя си го избра това.Като й е толкова мозъка.Можеше да откаже тогава,а и добре си поживя с паричките им.Мъчно ми е за Мелек обаче

desi dd ,ако Кен не й беше промил мозъка ,тя нямаше да се съгласи на такова нещо

е заради Кенан ли пое вината на Джамил, немисля че и е промил той мозъка, пък и нали казвате че няма акъл как ще го направи.
Офф Принцесата май иска да си присвои МЕЛЕК

# 403
Джавидан прекалява-много ми падна вя очите  Sick

# 404
По4на се_Джавидан тръгна да плете кошницата,както и предполагах в4ера с тия адвокати дето се разправяше.

Общи условия

Активация на акаунт