Секцио

• 20 326
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
Първият път родих нормално,сега вторият бях секцио по МП.Ако знаех,какво точно ме чака при секцио и първият път щях да си родя така  Crossing Arms Не боли,не съм искала обезболяващи,нормални болки като при цикъл.Най много ме дразнеше,че не мога да се обърна на едн астрана,първите дни,но с много движение ,всичко е възстановява и постига  Grinning 

# 106
Сигурно вече няма да съм ти от полза, но аз родих със секцио. Не мога да кажа, че беше болка за умиране, но и аз пък за разлика от теб имам много висок праг на болка. За това не се притеснявай ще ти бият болкоуспокояващи. Тук постоянно ни питаха дали искаме. Аз също като теб полудявам от болници. Това не можах да го превъзмогна. Чувствах се отвратително по време на целия си престой там. Обаче като си гушнеш детенце... Пак ми се прииска да родя, няма такова изживяване. Стискам палци и бързо лесни и без проблемно раждане.

# 107
  • София
Здравйте на всички от най-щастливия татко на света  Grinning точно в 1:28 се роди Ванеса 4.350 кг 51см всичко е наред и двете ми принцеси са супер даже снимах най-малката направо е одрала кожата на мама леле ще превартя целия треперя ужас ужас ужААААААССССС  newsm44 newsm44 newsm44 newsm62 newsm32  babyuu newsm74  261uu dancing

ОППППП щях да забравя благодаря на всички които се отзоваха на нейните теми  Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт