Секцио

• 20 337
  • 107
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Значи не е било правилно да ми го дават.Мен ми го дадоха ,защото имах контракции и ми го изписаха да ми ги спрат.Тогава тъкмо влизах в деветия и го пих 11 дни .Сега чак ме е яд ,че съм го пила ,защото сигурно досега да бях родила ама щом лекар ти го изписва нали уж те разбират повече.Значи да се наглася ,че ще преносвам.

# 61
  • София
Ами в твойта ситуация може и да е било правилното решение, недей да те е яд.
В коя болница ще раждаш? Цената на упойката си влиза в пакетите за секциото  не е отделна а каква да е се преценява от анестезиолога /ако искаш пълна си кажи направо и обясни,че си паника и не искаш да им пречиш/. Плаща се ако правиш избора на анестезиолог. При нормалното упойката се плаща отделно но при секциото си е в комплект и в зависимост от мед. състояние на пациента.

# 62
  • София
след като е изписан, не се знае дали е грешка! Аз пиех до края на 8м  Peace

# 63
  • София
Аз ще раждам в Св. София.Там незнам ако нямаш избор на екип колко ще струва упоиката.Аз съм само с избор на акушерка ,затова незнам как ще са нещата.

# 64
Първо да пожелая успех на dayzi, виждам че момента наближава  Hug !

Аз родих секцио със спинална упойка, от което съм изключително доволна. Болката беше търпима, като по - болезнени менструални болки.
За мен най- големият проблем беше това , че не можех да пия вода. Бях жадна, постоянно с мислех за водка с портокалов сок  Mr. Green.
По този повод имам въпрос. Преди 5 месеца се роди племенника ни в Шейново, бяхме там, когато след операцията изпратиха таткото да купи вода и шоколад. Чудя се каква е била вероятността това да е било за майката ? Не беше момент да питам, а и сега няма как ! Някой да има идея  Thinking?

# 65
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410407.150

Първо да пожелая успех на dayzi, виждам че момента наближава  Hug !
Чудя се каква е била вероятността това да е било за майката ? Не беше момент да питам, а и сега няма как ! Някой да има идея  Thinking?

Голяма. Ако беше за др. нямаше да искат вода Mr. Green

# 66
  • София
Пиенето на вода -защо са ти забранили?Това е странно,знам,че ако пиеш много вода след секцио,вероятността да те боли главата от упойката е доста по-малка,въпреки,че мене направо ми се спука главата на втория ден след секциото,но даже ме караха насила да пия вода...

# 67
  • Варна
Аз раждах секцио с пълна упойка - по мое желание. От упойката  излязох много лесно и нямах нито втрисане, нито повръщане. Оперираха ме в 8,30 сутринта, а ме раздвижиха в 18,00 часа вечерта, до 23,00 часа лекарката ми препоръча да стана 3 пъти и така на следващия ден си се разхождах доста често. Първите дни най-неприятно е ставането от леглото - при нас бяха и бебчетата, та като се разплачеше бебо ми беше много трудничко да ставам, но иначе възстановяването ми като цяло стана много бързо, нямам никакви психически травми от раждането и въобще и отново да раждам пак бих искала секцио.

# 68
Еееее, как можееее да съм така набутана  Crazy...... Не знам защо, не ни даваха вода и храна първите 24 часа  Rolling Eyes. Не бях само аз, в реанимация имаше още 2 момичета. Хъх, още на следващата консултация ще проуча въпроса. Благодаря ви   bouquet !

# 69
  • София
Е,храна и на мен не даваха,освен обикновени бисквити и солети...

# 70
Храната не е проблем, но като дойде времето за водата ще има кавга  Laughing!

# 71
  • София
Оооо,задължително си настоявай за водата Laughing

# 72
да искай си вода

# 73
  • София
star ,

къде си раждала?

На мен след секциото ми казах първите 3 часа най-малко 1,5л вода и идваха да ме проверяват пия ли, затова казаха да ми донесат т. нар. спортни шишета с дозатор, за да не се задавям и да пия по-лесно   Peace

# 74
Предстои и ми второ раждане, живот и здраве догодина... Аз искам да раждам нормално, първия път нямах никакви проблеми и усложнения и сега си мисля, че пак трябва да е така. Но моята половинка е твърдо против, притеснен е от възрастта (34, не че е много Simple Smile ), а и преди време наша близка роди много трудно и едва я спасиха... Не мога да го убедя никак, че нормалното раждане е по-добро и за майката и за бебето. Много се страхува. Та затова тази темичка ми е интересна...

Общи условия

Активация на акаунт