Номинации за Муньо - N-ти поред

• 124 082
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
И още, и още!

Имах едно гадже, което много обичаше помпозните и големи думи... Лошото беше, че не знаеше какво значат.

Та седим си ние веднъж и той изцепва как, докато си в самолет си в "безтегловност".

Говорейки с един приятел, който пил безкофеиново кафе без да знае и се ободрил - "Копеле, това е инсинуация!" (самовнушение, очевидно)

Най-хубавото - "целомъдрен" - това значи много мъдър - който не знае - да знае!
Муньо,за радост просто познат каза :
99% от мен спят,но 1% е буден и той е безкраен,защото аз съм цяла вселена!

# 46
  • Балчик
Имам един познат,който е така наивен и непросветен,че на моменти "мунее".Та той например яростно спореше с мен ,че на жените им идва цикъла на 28-я ден от месеца.Нали навсякъде пише,че мензиса е на 28 дена!Отделно при менструация изтича цялата кръв и така се подменя.Това е мъж на 40 години с 2 деца.

hahaha E,не, това не може да е истина. Ще умра направо от смях. Joy

# 47
Номинирам за Муньо бившия приятел на сестра ми, който я заряза, защото излязла по прозрачна нощница в хола, където имало прозорец и съседите можело да я видят. След това той не можел да мисли за нея като за сериозна приятелка.

Това й костваше 500 евро за прибиране в България със самолетен билет в последния момент.

Номинирам и нея за Муня, защото още говори с него, гледа му пощите, напълно го оправдава за това отношение ("бих постъпила по същия начин") и може би се надява да се съберат.  ooooh!

# 48
  • Германия
Номинирам за Муньо бившия приятел на сестра ми, който я заряза, защото излязла по прозрачна нощница в хола, където имало прозорец и съседите можело да я видят. След това той не можел да мисли за нея като за сериозна приятелка.

Това й костваше 500 евро за прибиране в България със самолетен билет в последния момент.

Номинирам и нея за Муня, защото още говори с него, гледа му пощите, напълно го оправдава за това отношение ("бих постъпила по същия начин") и може би се надява да се съберат.  ooooh!

От коя държава е въпросният муньо, ако мога да попитам  Mr. Green

# 49
Холандия

# 50
  • Германия

Е тогава и аз нямам обяснение  Laughing...аз помислих, че е нейде от арабските страни, за тях би била нормална подобна постъпъпка.

# 51
  • Belgium
О, напротив холандците са доста откачени и са инфантилни ако ще и на 40 години да са  Laughing

# 52
  • София
Дъщерята е бременна и отиваме на преглед. Този път по някаква случайност и бащата на бебето е благоволил да дойде. Доктора казва, че са малко околоплодните води и оня се изцепва:Ама докторе аз и казвам да яде повече супички, а тя само на вафли и пици.Сръгах го в ребрата да не се излага, но беше късно.

# 53
  • София

Ох моя муньо, не е много муньо и си е все още мой  Crazy По принцип е доста интелЕгентен човек, ама
от време на време ми се връзва.

Муньо ми е купил пръстен, респективно сме сгодени. Но аз както винаги решавам, че не е всичко както трябва.
Той се е съобразил с мен и пръстена е такъв какъвто на мен да ми хареса, а не класически. Има много камъчета, но нито едно
диамантче  Tired студенти двамата, ако трябваше целия да е в диаманти ни отидоха 6 месечните стипендии  Rolling Eyes
За едно обаче пари има... тръгва той към магазина да им каже да сложат диамантче, а аз го базикам - и да искаш да го видиш на
неонова светлина, за да не те метнат и да ти продадат някой фалшификат. Те диамантите блестят по друг начин на неонова светлина  hahaha Joy

Пристига муньо 4 часа по-късно целия червен и пръхтящ като бик насреща ми....
Наистина е поискал от продавачката "тест с неонова светлина" и е казал, че сертификатите можело да са фалшиви  smile3532 .Представих си горката продавачка как се опитвала да го убеди, че няма "тест с неонова лампа"  Crazy

# 54
О, напротив холандците са доста откачени и са инфантилни ако ще и на 40 години да са  Laughing
Аааа,не е точно така NaughtyНай-добрата ми приятелка се омьжи за страхотно момче от Амстердам,преди 16 години.Момчето е много дейно,умно и интелигентно.Работи яко и вече си имат нова голяма кьща. Heart EyesНоминирам "моят" Муньо за:Липса на смелост да сключим брак.Липса на смелост да се научи да кара кола. Joy

# 55
  • Belgium
dannyangel е все има изключения.  Laughing

Тези, които аз познавам обаче са пълна скръб. А една приятелка живя 3 години в Холадния и такива истории ми е разказвала, че да се хване човек за главата

# 56
dannyangel е все има изключения.  Laughing

Тези, които аз познавам обаче са пълна скръб. А една приятелка живя 3 години в Холадния и такива истории ми е разказвала, че да се хване човек за главата
LaughingВсичко зависи от ДНК-то на определен индивид,и на наследствените гени.

# 57
Номинирам за Муньо един познат (гадже е на една моя приятелка). Не знам цялата предистория, но той е бил убеден, че жената може да забременее само и единствено ако стигне до оргазъм... няма значение мъжът какво прави... та, оргазъм  = бебе Mr. Green

# 58
  • Belgium
Shirley-Ann смятам, че това е една похвална теория  hahaha

# 59
Записвам се и аз,по-късно ще се разпиша  Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт