Номинации за Муньо - N-ти поред

• 124 123
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Номинирам за Муньо един познат (гадже е на една моя приятелка). Не знам цялата предистория, но той е бил убеден, че жената може да забременее само и единствено ако стигне до оргазъм... няма значение мъжът какво прави... та, оргазъм  = бебе Mr. Green

Колко ли малки вибраторчета има по света, в съзнанието на този Муньо  hahaha Joy

# 61
Муньо (мой познат) и приятелката му се прибират от някъде. Качват се в автобуса, момичето сяда, а той отива да дупчи билетчетата. През това време обаче някакъв човек сяда до нея. Муньо се връща, оглежда каква е ситуацията и най-безцеремонно сяда между двамата  Crazy Laughing

# 62
Номинирам за Муньо един познат (гадже е на една моя приятелка). Не знам цялата предистория, но той е бил убеден, че жената може да забременее само и единствено ако стигне до оргазъм... няма значение мъжът какво прави... та, оргазъм  = бебе Mr. Green

Колко бездетни двойки би имало посвета.  smile3521

Номинирам и Муньо - изнасям се от тях с гръм и трясък, доста дрехи остават в дома му.  "Кога ще ми върнеш нещата?". "Когато ти ми върнеш двата диска със снимки на части на коли".  #Crazy

# 63
Имам един познат,който е така наивен и непросветен,че на моменти "мунее".Та той например яростно спореше с мен ,че на жените им идва цикъла на 28-я ден от месеца.Нали навсякъде пише,че мензиса е на 28 дена!Отделно при менструация изтича цялата кръв и така се подменя.Това е мъж на 40 години с 2 деца.

hahaha E,не, това не може да е истина. Ще умра направо от смях. Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Ама наистина не може да е истина. Този биология поне не е ли учил. Та поне основни познания да има. rotfImao rotfImao rotfImbo

PS Страхотна темичка. Ще я следя с удоволствие.

# 64
  • София
Вместо запис  Mr. Green - номинирам състудент на една приятелка. Отивайки заедно с колеги в заведение, по случай рождения ден на някой от тях, той ́и обяснил как сега ще си поръча най-скъпите работи -  нали не той плаща...

# 65

Значи по логика съм получила до сега два оргазма  hahaha  Ама не разбирам за хвалба ли е мойто или за оплакване    newsm78 rotfImbo

# 66
  • E-CLM & CH-VD

Горката му приятелка, кой знае колко се старае човека да не стигне тя до оргазъм, че току виж, забременее.  Crazy hahaha

# 67
  • София
И аз да вкарам една история, за която се сещам в момента. Laughing
Муньо №1:
Правим ние  luvbed и сме се разгорещили, по едно време решаваме да сменим позата. В момента, в който ставам виждам, че нещо виси. И то какво - презерватива. И Муньо вика :"Ми аз мислех, че още мога да го използвам". smile3506 newsm09 Той човека свършил вече работата веднъж и решил да продължи.  Shocked Кой знае, сигурно си е мислил, че са за многократно използване. hahaha

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 15:30 от aleksa_sm

# 68

Значи по логика съм получила до сега два оргазма  hahaha  Ама не разбирам за хвалба ли е мойто или за оплакване    newsm78 rotfImbo
Не, просто си ползвала презервативи и то многократни  Wink Тогава няма опасност да забременееш от оргазмите си.

# 69
Хм, историята на aleksa_sm ме подсети и аз да разкажа за един мой колега - голяяяям муньо, с който издържах малко повече от месец. За мен той беше просто кралят на муньовците,може би защото за пръв и последен път попаднах на такъв човек... Дано не ми се случва повече никога  Praynig Praynig Praynig
И така правим си и ние уж luvbed, той върху мене стиснал зъби и едва едва се поклаща, точно 3 минутки издържах така и накрая ми писна, при което започвам нервно и бързо аз да си върша работата макар и под него...  Изведнъж той се спря ,изгледа ме много странно и ми заяви: " Моля те спри да се движиш, от тебе искам само да си лежиш,че така ми объркваш плановете!"  #Crazy doh

Пак същия Муньо: Седим си ние в едно заведение зимата, беше най-големият студ (ако не се лъжа го беше докарало до -20 - това преди 2-3 години)...Хапваме и ще се прибираме уж по къщите. Момчето го раздаваше уж гъзарче, кака му беше подарила хубавата колица и беше най-важният, което аз в последствие разбрах.... Та излизаме ние от заведението да си ходим и Муньо се обръща към мен : "Абе май е много студено, ти нали си болна (аз бях много зле с бъбреците тогава), да не ходиш пеша я се качвай да те оставя поне до спирката на рейса"  #Crazy Леле направо паднах като ми го каза.....Мислех че нещо ме баламосва тоя олигофрен,а той не - качи си се в колата, остави ме на спирката ( която беше на 3 минути от заведението) и даже с цялата си наглост ми казва: " Леле,наистина е голям студ...Искаш ли да изчакам с теб докато ти дойде рейса,за да не мръзнеш на спирката?"  ooooh!  Оставянето по спирките се случи още няколко пъти впоследствие докато не ми писна тотално и го разкарах....
Да не ви обяснявам,че със същият този муньо всеки път когато сядахме някъде да хапваме не само че си плащахме сметките поотделно, в което няма нищо лошо, но на всичкото отгоре винаги се случваше така че момчето си прибираше и моето ресто....А веднъж даже ми буташе някакво метално левче с думите,че сега нямал други дребни да ми върне  doh doh doh Боже къде ми е бил акъла.............. ooooh! ooooh! ooooh!

И последната случка с този Муньо - Олигофрен ,за която се сещам: Със сестра ми бяхме направили ужасно голяма поръчка от Редутския сайт и съответно трябваше да се ходи до митницата да се вземат нещата...но със кола, т.к. кашона беше огромен...Сестра ми тогава нямаше възможност и се наложи да помоля муньо...И това ми беше наи-голямата грешка разбира се  ooooh! Муньо се съгласи веднага и тръгнахме. Но муньо не беше от София и съответно не познаваше всички улици. Та тръгнахме ние и по средата на пътя муньо спира на светофара, вади карта на София и почва да търси  ooooh! За пояснение казвам,че аз съм от София, но мен не пожела да ме слуша накъде да кара, т.к. картата знаела и най-преките пътища... Както и да е, отидохме там,взехме огромния кашон, в който можехме и двамата спокойно да се съберем и се запътихме обратно към вкъщи да го оставим.... Викам си: "Алелуя, поне един път ще ме остави до нас това момче!!!!" И какво мислите ,че се случи...момчето спря пред нас, измъкна едва едва кашона и го стовари пред асансьора ми с думите: " Айде,аз изчезвам....от тук си ти,нали ще се оправиш!"  #Crazy #Crazy #Crazy Е на това му се казва МУНЬО.......  ooooh!

Много дълго стана, спирам че ако продължа с неговите муньовщини , а те са толкова много..... Joy  Joy Joy

# 70
annny, давай още- тоя Муньо си заслужава  Joy Joy Joy
Да не е арменец, че е толкова "пестелив"?

# 71
annny, давай още- тоя Муньо си заслужава  Joy Joy Joy
Да не е арменец, че е толкова "пестелив"?

Joy Joy Joy Не, от Плевен е момчето..Само дано не се обиди някой  Peace

# 72
  • UK
Отвратително е това, което ми се случи веднъж, но сега ми е и смешно. Студентка съм и приятелят ми (бившия!) идва от Варна да ме види. Имам 2 други съквартирантки и не е много удобно да правим нищо в леглото ми, докато спят. Прибираме се подпийнали и много разгорещени и влизаме в банята.Ррешаваме, че е най-удобно да го направим, докато той е седнал на тоалетната чиния. Всичко ок, ама по едно време започвам да чувам как коремът му започва да издава ужасни къркорещи звуци, които в последствие продължават да излизат и от други места, докато накрая финишираха в отвратителна диария,а той ми се хили насреща, докато аз съм седнала в него с най-секси бельото си. Ужасно ми стана отвратително, а той после продължи да се смее и дори не се извини. С него и други такива подобни преживявания имам, ама сега по-добре да не се сещам. Тази история обаче бече най-гнусната със сигурност.

# 73
  • София
Ljoli това оглави класацията определено!!! Ами така и така е седнал Sick, и другата работа може да свърши. Sick hahaha

# 74
Отвратително е това, което ми се случи веднъж, но сега ми е и смешно. Студентка съм и приятелят ми (бившия!) идва от Варна да ме види. Имам 2 други съквартирантки и не е много удобно да правим нищо в леглото ми, докато спят. Прибираме се подпийнали и много разгорещени и влизаме в банята.Ррешаваме, че е най-удобно да го направим, докато той е седнал на тоалетната чиния. Всичко ок, ама по едно време започвам да чувам как коремът му започва да издава ужасни къркорещи звуци, които в последствие продължават да излизат и от други места, докато накрая финишираха в отвратителна диария,а той ми се хили насреща, докато аз съм седнала в него с най-секси бельото си. Ужасно ми стана отвратително, а той после продължи да се смее и дори не се извини. С него и други такива подобни преживявания имам, ама сега по-добре да не се сещам. Тази история обаче бече най-гнусната със сигурност.

Аууу, е това вече беше гнусно.... Sick

Общи условия

Активация на акаунт