Номинации за Муньо - N-ти поред

• 124 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
 Naughty Зимата-с шейната, не може иначе.
Сега се сещам за на една приятелка Муньото. Мъж на повече от 35години, добре обезпечен, дето се вика, със сериозен бизнес. Тя ми беше споделила,учудена,че нито веднъж не е платил той сметката в нито едно заведение-ако той пие кола, плаща си колата и я информира за цената на нейното кафе, а ако е със сметана-и за цената на сметаната  Rolling EyesПри едно от излизанията им, приятелката ми, на която вече и било писнало да брои и смята какво е пила и яла, казала, че тя ще поеме сметката. Той я погледнал изпод вежди и казал- ОК, `айде, плати ЕДИН ПЪТ ти  Whistling Съгласна съм, че не е длъжен да и плаща сметките, но все пак на нашите географски ширини е прието поне на първите срещи мъжът да плати, или поне да бъде по-дискретен, а не да и вади от фискалната бележка цената на сметаната и чашата с вода...
Същият този Муньо я беше поканил у тях на кино-вечер, като приятелката ми си мислеше, че това е повод и да консумират за пръв път връзката си,дето се казва.Гледали филма, хапнали-пийнали и Муньо заспал на дивана. Приятелката ми-в небрано лозе се чуди да го буди ли,да си ходи ли???? Посръгала го лекичко,Муньо се ококорил и заявил, че отива да си ляга в спалнята, тя да измиела чиниите ако иска, преди да си тръгне  ooooh!Подчертавам, че това им била първата вечер насаме, така да се каже, май е ясно защо Муньо беше 40 годишен ерген  Laughing

# 91

Не знам дали фактът, че аз имах, но той не ме пита ли ме потресе, или фактът че не съм искала сладолед, или пък идеята за мръсните банкноти в допир с кожата ...

hahaha hahaha hahahaО,нееееее hahaha

# 92
  • UK

Не знам дали фактът, че аз имах, но той не ме пита ли ме потресе, или фактът че не съм искала сладолед, или пък идеята за мръсните банкноти в допир с кожата ...

Господи, избърсал се е с банкнотите, не е ли намерил някакво листо поне? hahaha hahaha hahaha

# 93

Господи, избърсал се е с банкнотите, не е ли намерил някакво листо поне? hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy  Тази изторийка изобщо не бледнее, разсмя ме мноого  Joy Joy Joy

# 94
  • София
попитах, ама ....

newsm78

все се питам - дали е пълен муньо и вярно се е забърсал с банкнотите или не е имало пари в себе си момчето и е спретнало този цирк... така и не разбрах Rolling Eyes след това нямахме много общо време, за да го питам пак

# 95
Ооооох, тази тема ми стана много забавна.... Хайде момичетааа, дайте още муньовщини да се посмеем съботно  35Popcorn

# 96
Много ще оспамя, но имаше един такъв виц:
Върви си един човек из парка и от един храст се чува:
-Извинете, да имате тоалетна хартия?
-Ммм, не.
-А салфетки, вестник някакъв?
-Нямам.
-А имате ли да ми развалите една банкнота от 100 лева???

# 97
Много ще оспамя, но имаше един такъв виц:
Върви си един човек из парка и от един храст се чува:
-Извинете, да имате тоалетна хартия?
-Ммм, не.
-А салфетки, вестник някакъв?
-Нямам.
-А имате ли да ми развалите една банкнота от 100 лева???

Joy Joy Joy Муньото на get_real със сигурност е знаел този виц  hahaha

# 98

Може храстите да се били само иглолистни  Joy
Смейте се вие, а ако на вас ви се наложи, а?  Wink
Сега остава да попитате как не се е сетил поне да развали банкнотата на по- дребни, щеше да има и за сладолед и за бърсане  hahaha

# 99
  • Германия
Ох, от къде се навъдиха толкоз посрани муньовци  Joy hahaha

# 100
Добре, че е имал банкноти, че иначе с монети  #Crazy

# 101
С монетките може само да затапи  Joy Joy Joy

# 102

Може храстите да се били само иглолистни  Joy
Смейте се вие, а ако на вас ви се наложи, а?  Wink
Сега остава да попитате как не се е сетил поне да развали банкнотата на по- дребни, щеше да има и за сладолед и за бърсане  hahaha

Аха, иглолистни...get_real нали е написала, че Муньо изскочил между храст и дърво. Освен ако не е било зимата и да са висяли ледени шушулки от тях.  Mr. Green

# 103
С монета как да е, ама с ледена висулка лошо  hahaha Joy
Имаше виц преди години. На едно самотно дърво близо до път се качил човек да си свърши голямата работа (да не го видят минаващите коли), не щеш ли под дървото спрял слепец и започнал да се моли  Praynig точно под нашия човек.Когато "Господ" му отговорил на молитвите  и "пуснал нещо", слепецът попитал как да се отблагодари в замяна. Гласът от небесата  Wink отговорил:
- С хартишка за дупе.

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 23:47 от Пумукъл

# 104
Ох, от къде се навъдиха толкоз посрани муньовци  Joy hahaha
Темата определено замириса в последните страници  Joy Joy Joy.

Общи условия

Активация на акаунт