В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 036
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
  Мимито!Да нямаш имен ден днес? Rolling Eyes
 Да ти е честит,(ако нямам грешка)! Grinning   bouquet

# 241
Ох Селма, така мило си описала всичко  Sad

Честито на всички именници днес! Здраве, щастие и много любов!

# 242
Селма,много прочувствено си описала сестринските отношения...Разбирам те напълно,защото другия месец и брат ми се жени,а имам чувството,че Тото ще е пред олтара,толкова ми е едно...радостно-тъжно.  Cry

Благодаря за пожеланията,наистина днес е дин много голям християнски празник и Мариите пак са в центъра  Mr. Green А днес (както и миналата година на този ден) пак сме на сватба.Тия две години минавам тънко с празнуването  Mr. Green

Честит празник на всички форумски Мимита,техните щерки и на майката на Ивонска
(с която сега се чух-благодарско Иве).   bouquet

П.П. Анджи,ако получаваш празни смс и стрелички от мен(ако ми пазиш номера,де) да знаеш,че Тоти ти звъни и ти пише  Mr. Green

# 243
П.П. Анджи,ако получаваш празни смс и стрелички от мен(ако ми пазиш номера,де) да знаеш,че Тоти ти звъни и ти пише  Mr. Green

Да Simple Smile Редовно получавам. Целувки за Тоти  Grinning

Честито на всички, носещи красивото име Мария!
Простете, че не съм влизала в темата отдавна, ама чакам да мине 20-та страница, че не съм ни в София, ни в Русе  Wink  Grinning Шегувам се, разбира се. Липсвате ми и сега съм тук Simple Smile

# 244
Честит празник на всички празнуващи! Живот, здраве и наздраве   bouquet

Селма  Hug

# 245
Честит празник на именниците!   bouquet

Ние пак сме в серия. Ели беше 2 дни на ясла и снощи започна да повръща и дриска. Безкрайни ми се видяха юли и август-само болести. Както каза мъжът ми-от два месеца само преживяваме, чакаме да мине поредното боледуване и направо започва другото.  Tired

# 246
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Честито на всички празнуващи! Мимито,   bouquet

Момичета, днес експедирахме Пресиян със свеки да ходят на гости на прабабите в Търново, че ние утре пътуваме. Много ми е тъжно, няма да го виждам 10 дена  Cry Вместо да се радвам, че най-после заминаваме, аз съм се вкиснала.

Селма, честито ти отбиване! Алекс как го понесе? Ох, всеки със своите терепти, аз пък чакам с нетърпение да видя сестра ми в бяло, че от има-няма 10 години се кани да направи тази стъпка  hahaha
Ив, не мога да ти бъда полезна. Моята ютия е почти чисто нова, т.е. неупотребявана (а я имам от 2000г). Някаква съвсем обикновена Ровента е, но не ми прави проблем. Иначе също съм чувала, че тези с отделно тяло са по-добри.
ДаВинчи, егати серията! Ха дано е за последно!

# 247
  • Русе
Добро утро  Hug

ДаВинчи, мнооооооооого ми е мъчно за малката Еличка  Sad Да се оправя бързо Sad
Селма  Hug
Ноемски, дай насам една от тези баби, дето се навиват да гледат детето за 10 дни  Laughing Аз се чудя как да излъжа майка да гледа Дени за 4 дни, че да направим още едно кратко море с мъжо  Tired
Ив, ютията ми е Тефал и е оставяла по дрехите само варовик, който се почиства без проблем.
Хубав ден на всички   bouquet

# 248
ютията ми е Тефал и е оставяла по дрехите само варовик, който се почиства без проблем.

Имах същия проблем със същата марка ютия. Peace

Цитат
честито ти отбиване! Алекс как го понесе?
   Имаше голяма съпротива от неговата страна,но....устояхме! Laughing Замествахме кърменето с  книжки и с TV-канала Mezzo. Crazy

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 10:26 от Селма

# 249
   ДаВични,не знам какво да кажа,освен да пожелая по-бързо приключване на серията. Praynig Hug

# 250
  • София, Лагера
Мацкииии, заминавамееееее! 
ЦАлувки от мен, бъдете здрави и вие, и дечицата!  Hug

# 251
# 252
  • София; Дружбето
Пък мойто чааве ходи след баща си и вика Милоооо, обуй ми обувките Mr. Green

# 253
Joy
Ноеми хубаво да си изкарате.

# 254

При нас няма такива мили изрази,кара директно на име "Ники,киде си...а тука си"и сега се е научил да отговаря уклончиво.Днес го питам"Слуша ли баба?",а той ми вика след кратко чудене "МММ Май не"  JoyИ беше много щастлив,че с татко двамата се качили на влака и ходили до Пловдив и се върнали с един и същи влак,даже не е мръднал от прозореца-гледа без да мига.

Ноеми,весело изкарване  Party
ДаВинчи,дано вече няма продължение на серията .

Общи условия

Активация на акаунт