В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 035
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Пияндетааа, събудете се! Не пропускайте тази сутрин, по-хубаво от петък сутрин е само петък вечер!  Mr. Green

# 226
Пияндетааа, събудете се! Не пропускайте тази сутрин, по-хубаво от петък сутрин е само петък вечер!  Mr. Green

Станали сме Simple Smile и вече работим усилено. И аз с нетърпение очаквам почивните дни.

# 227
  • София; Дружбето
Понеделник, петък, се ми е тая Mr. Green  smile3534
Честит рожден ден на патерици, Тани Hug

Новите майчета, много моля д ами напомнят какв спирт трябваше да купя за бебето, че съвсем съм забравила

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 13:31 от tsveta

# 228
Цвети ето: Спирт 70% за пъпчето + обикновени клечки за уши (без ограничител) за почистване на пъпчето
Топоцин - антибиотично прахче за пъпчето

Моето дете днес са го снимали от Нова телевизия, но никой не знае кога ще дават репортажа... и сега - само пред телевизора ли да седя  newsm78

# 229
Цвета, на мен ми казаха 95% спирт. Този път не съм слагала Топоцин.

Честит рожден ден на патерици на Тани!   bouquet

Селма, радвам се да те видя отново!  Hug

# 230
  • София; Дружбето
Бе аз помня, че първо слагах 95, а после 70, ама не помня кое колко дена. Топоцин не съм ползвала Rolling Eyes Мерси. Май ще мина прз педката за най-сигурно да я питам. Баси как се забравя

# 231
  • Русе
Здравейте  Hug
Да започна с честитка на патерици на Тани! Бъди щастлива и обичана   bouquet
Ето и няколко снимки от моето парти:
http://yanuari.snimka.bg/holidays/chrd-na-deni-na-rali-m.323941.14184112

# 232
# 233
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Hug
За съжаление не можах да вляза вчера да ги почерпя,но така пък ми се удължава РД-то.....мога да пийна пак и днес Mr. Green Ами наздраве с каквото му се харесва на всеки (не мога да слагам картинки)!

# 234
  • София
Иво, ма, кога почна да гладиш?Че и нова ютия??? Хак ти е! Знаеш ли колко ми е добре, като не съм виждала ютия последните 6 месеца/поне/. Mr. Green
Мииии, наздраве! hahaha

# 235
Честит рожден ден на патерици на Рали и Тани!

Момичета, бъдете много усмихнати, щастливи, обичани и красиви! Нека животът ви е изпълнен с много красота, радост и усмивки!

Сту, мила, много прегръдки от мен - дано Биш наистина се оправи и с това всичко лошо остане зад гърба ви! Едва ли мога да помогна с друго, но поне в мислите си съм с вас!  Hug Hug Hug

Елеонора, страхотна мацка си, радвам се, че се чувстваш добре, и това ти личи!

Ехо, не ти стига денонощието, викаш......... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мананке, как си.......?

Десичка, добре завърнала се! И ти изглеждаш чудесно! Май вие, момичета, ще накарате някои от нас, останалите, да се замислим по отношение на принадлежността и нуждата от законните ни половинки Mr. Green Thinking

# 236
Здравейте и от мен мацки,аз пак много рядко се включвам,ама ...  Бяхме на балкан двамата с Тоти и нямах нет там,но пък много добре си изкарахме,наистина си починах.Тия дни с едни френдки се събираме и играем монополи следобед и вечер (като спи Тото разбира се) и пак нямам време.А през деня сме все по улиците-основно из квартала,че по центъра нерви и пари не ми достигат с него-до фалит и нервна криза ме докарва.
Да кажа,че при нас всичко е ОК.Не пада от леглото вече дребния,сам си ходи до тоалетна,та си вдига и сам гащите Simple Smile От 15 септември е на градина и ми е едно такова свито и притеснено...Голям бъзльо е и незнам как ще се оправя -някой само да повиши тон и се панира и идва да ми се гуши,а в градината при кой ще ходи не ми се мисли.Момичетата и по-малките деца го удрят ,а той седи като препариран и се стяга и се плаши....Е ,това ми е засега грижата,казах си го Simple Smile

П.П. Честито на празнуващите    bouquet

# 237
  • София
Честит празник, момичета!  bouquet

Ив, моята ютия е ето тази. Така и не намерих ютия от стандартните, която да не капе поне малко. Откакто имам такава с отделно тяло за пара, се родих. Заслужава си всеки лев, а по разни чужбински сайтове (ЛаРедут например) струват и двойно по-евтино от магазините в България! Peace

# 238
  Добро утро! Grinning
  Ехо, Hug
  Ивонска,бях ти на гости тази нощ Wink ,явно в новия ти апартамент,защото беше по-различен от този ,който познавам. Simple Smile
  Мимито,браво на Тоти за тоалетната и гащите!Не се притеснявай много за градината!(Не че на мен самата не ми е свито за Алекс..... Confused Laughing ).Надявам се,че положителните неща в тази институция ще са повече от отрицателните,а без последните не може никъде,нали знаеш! Wink

# 239
   Още не ви се похвалих.....
   От един месец Алекс вече не е кърмаче!Приключихме с кърменето,защото кърмата ми беше намаляла до такава степен,че кърменето се превръщаше в нещо не съвсем приятно.
   В началото след отбиването,хем започнах да се чувствам по-освободена,хем.....леко се депресирах....Някак изведнъж усетих,че приключи някакъв абсолютно прекрасен дял от живота!Приключи,и никога няма да се върне. Cry

Да не ви описвам,какво чувствах преди няколко седмици,когато омъжвах най-малката ми сестричка!Винаги имах към нея някакви близки до майчински чувства,все-пак разликата ни е 12 години!Приспивала съм я на ръце,сменяла съм  й пеленки,хранела съм я,водила съм я на детска градина....И изведнъж!Изведнъж я гледам с булчинска рокля,пораснала,толкова красива и щастлива!
  Това са неописуеми моменти!Представям си,какво ставаше в сърцата на родителите ми! Cry Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт