В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 038
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро! Хубав слънчев ден!!!  Hug

# 211
Стилияна,съжалявам за твоите проблеми.Дано се справите успешно с този коклюш! Каква очистителна процедура правиш,ако не е тайна?(Може и на лични).През юни и аз си пречистих черния дроб и след това все-едно се бях окрилила!Толкова ми беше леко  People Angel в буквалния и небуквалния смисъл.

Ами една седмица само на плодове, колкото и когато си искаш и много вода, а втората седмица на сурови зеленчуци. Никога не съм се чуствала по-добре  Peace След няколко дена ми предстои захранване, което също ще трае около седмица-два, по познатия ни вече начин  Laughing А я сподели за твоята процедура? Аз мисля през 6 месеца да я правя, защото наистина се чуствам страхотно.

Ох, мисля че се справихме с коклюша(да не чуе дявола), защото втора вечер Биш спа спокойно и ние също Mr. Green Днес я изпратих на море, а другата седмица се стягаме за планина, за да диша чист и прохладен въздух.
Ей, майките с бебетата - Нина, Деси, Ехо и Ваня качвайте снимки на бебоците Praynig

# 212
  • София; Дружбето
Ще взема да свикна. Миша ми взе мопа от ръцете и вече цяла сутрин мие коридора, аз само го плакна. И да ви кажа - стана чисто Mr. Green

# 213
  • София, Лагера
Ама съвсем ли само плодове, СтуциRolling Eyes Е как се издържа така?

# 214
Ама съвсем ли само плодове, СтуциRolling Eyes Е как се издържа така?

Страхотно е Ноем, даже на мен ми беше по-лесно на плодове, отколкото сега на зеленчуци. А перисталтиката ми заработи като при новородено Crazy

# 215
  • София
...А перисталтиката ми заработи като при новородено Crazy

А колики имаш ли?  Mr. Green

# 216
...А перисталтиката ми заработи като при новородено Crazy

А колики имаш ли?  Mr. Green

Да, затова се препоръчват анасоновите напитки Crazy  Mr. Green Crazy

# 217
ето малко снимки....
http://ninishte.snimka.bg/family/marina.378468.14037034.big

интересно, че най-новите отидоха най-напред в албума  newsm78

http://ninishte.snimka.bg/family/marina.378468.14161625.big

# 218
А я сподели за твоята процедура? Аз мисля през 6 месеца да я правя, защото наистина се чуствам страхотно.
   Моята  обикновено я правех така,в общи черти :с 3-дневно гладуване на ябълков сок.Гладуването се завършваше със изпиване на 300 г зехтин и 300 г лимонов сок,както и със затопляне на черния дроб с грейка( ето тук се описва нещо подобно)
   А този път се ограничих само с 2 дена полуглад(на сурови плодове и зеленчуци) + останалото. Peace

Твоят вариант също ми харесва. Simple Smile Не знам обаче,аз дали бих издържала толкова дълго само на плодове или зеленчуци. newsm78 Свалям ти шапката,Стилияна! Hug

# 219
Леле, Нинче, на тази снимка http://ninishte.snimka.bg/family/marina.378468.14161629.big Марина е копие на Наско. Викам си отначало "Абе защо са го облякли Наско с тази момичешка блузка"  doh

# 220
  • София
Tani_p, честит рожден ден! Не се крий, ела да почерпиш, че ми се пие!  Mr. Green Да си жива и здрава и супер много щастлива!   bouquet

# 221
  • София
Да сипва напитките Tani_p, от мен - шоколадовите цветя!  Mr. Green
Честито!

# 222
  • София
Честит рожден ден на Tani_p!
Честит и на Рали на патерица!

Желая и на двете ви много здраве, любов и професионални успехи!

Сту радвам се че вече сте добре  Hug и айде с това да се свършват вашите проблеми  Praynig
Ели и Десичка изглеждат страхотно.   bouquet Браво момичета и за това, че успявате сами.
За утре ако ще се пие, казвайте бързо или моля утре някой да ми дрънне един телефон. От известно време в офиса са ни засилили рестрикциите на нета и не мога да чета форума  #Cussing out, обаче ларедута и и-бей си ги отварям  Whistling

# 223
  • София/Варна
Честит рожден ден, Тани!!!

# 224
Честит рожден ден,Тани!Много здраве и  късмет! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт