В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 041
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Момичета, благодаря ви   bouquet
Ноемнски, отпуската ми се отразява отпускащо, ама скоро още се върна на работа и ще вляза в релси  Grinning
Норче  Hug Между другото, на снимките от сватбата си зашеметяваща  Heart Eyes
Десичка, не мога да те позная с новия ник  Laughing Личи си, че сте изкарали страхотно на морето!

# 196
Рали, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Желая ти много успехи и цялото щастие на земята!  Hug Heart Eyes

# 197
Ив, кво викаш за петъл вечер  Mr. Green Т.е къде?

Ама ти с тая очистителна диета няма ли да те заболи и сърцето да пиеш айран, докато другите жулят бири?  Laughing Или ще си солидарна с драмата на Симона, че майка й я мъкне по кръчми, пък й поръчва само мляко със сламка.  Crazy

Аз се чистя от храна, а концентратът помага за тепане на бацили Naughty Защо никой не го разбира?  Laughing

# 198

Ама ти с тая очистителна диета няма ли да те заболи и сърцето да пиеш айран, докато другите жулят бири?  Laughing Или ще си солидарна с драмата на Симона, че майка й я мъкне по кръчми, пък й поръчва само мляко със сламка.  Crazy

Аз се чистя от храна, а концентратът помага за тепане на бацили Naughty Защо никой не го разбира?  Laughing

Аз те разбирам сестро... Да не говорим, че навремето в Русе ни помагаше да неутрализираме хлора във въздуха...  Mr. Green

# 199
  • София, Лагера

Абе аз именно това не разбирам - при теб пък какви бацили са останали?  hahaha Държаливи, мамка им!

# 200
  • София; Дружбето
Рали, честит рожден ден. Много от всичко ти желая Hug
Ние се разходихме страхотно до Хиполенда. Миша пипна всички играчки и каза, че е доволна. После бесня на някаква игра, която прожектират на земята. Сега се надявам да поспи поне малко и и обещах в петък пак да я водя да пия кафе там Laughing Утре ще си взимам болничния за 45 дена и мисля вече да събирам багажа за болницата за всеки случай.
По екзарха не съм се сетила да видя. Мерси за идеята Ноеми Hug

# 201
Леле, Цветке, ама то не останало. Хайде, още малко и Миша да ти помага за братчето  Hug

# 202
Рали, честит рожден ден! Да си жива и здрава, обичана, щастлива и да се радваш на живота!

Стилияна, стискам палци за Биш! PraynigИзумих се от диагнозата. Най-важното е детето да се оправи!

еlеonоrа, наистина изглеждах превъзходно на снимките.

# 203
   Мила Рали,честит рожден ден!Бъди много обичана и щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
  • София; Дружбето
Айде бе, Селма, затри се. Къде беше, какво прави, давай снимки Mr. Green

# 205
   Хе,Цветке! Laughing Все-още съм там,където съм се затрила.... Wink НА гости сме при нашите. Тук има доста приятни неща.....
    Малкият Алекс се обогатява откъм езиците.Чувам някои румънски думички в речника му(тук 90 % от децата говорят и разбират само румънски).

Стилияна,съжалявам за твоите проблеми.Дано се справите успешно с този коклюш!
    Каква очистителна процедура правиш,ако не е тайна?(Може и на лични).През юни и аз си пречистих черния дроб и след това все-едно се бях окрилила!Толкова ми беше леко  People Angel в буквалния и небуквалния смисъл.

Елеонора,блестящи снимки! newsm81 Десичка и вашите снимки са много хубави!  Hug

# 206
Момичета  Hug
рядко имам време за нет, но много си мисля за вас. При нас нещата са обичайни  Crazy Атанас категорично отказва гърнето, а малката - биберона (от всякакъв вид и форма), което малко усложнява ежедневието, но го прави и по-емоционално  #Silly
Сту, Ели и всички - много прегръдки от мен!  Hug Hug Hug

# 207
  • София/Варна
Честит рожден ден Рали!

# 208
Честит рожден ден, Рали! Много щастие, здраве и успехи ти желая!   bouquet

Сту, прегръщам ви силно!  Hug Стискам палци бързо да оздравява Биш!

Ели, страхотна си!  Grinning

Аз не мога да проумея защо денонощието има само 24 часа. Изобщо не ми стигат.  ooooh!

Деси, каква диета спазваш?

# 209
  • София/Варна
Деси, каква диета спазваш?
Никаква, просто от години си имам режим на хранене, съчетано с йога. Сега йогата се замества от кърмене и търчане подир Ого, но скоро се надявам да започна пак да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт