В София ЯНУАРЧЕ жега го мори, русенките пият бира до зори!

• 12 046
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • София; Дружбето
Къде мога да купя хубави пердета за детска стая. Ако някой знае да пише, че се отчаях. Не мога да обикалям по София, а в нета никакво инфо къде продават Rolling Eyes
Аз в петък вечер не мога. Да си кажа де Mr. Green

# 181
  • София
Петък вечер може и да мога, зависи дали ме искате натурална или с дете  Wink

Момичета, ако някой има впечатления от AIG Life - нещо различно от това, което пише за тях в интернет, моля спешно да ми пише на лични или да ми се обади на ало-то! Благодаря!

# 182
# 183
  • София
Петък вечер може и да мога, зависи дали ме искате натурална или с дете  Wink

Момичета, ако някой има впечатления от AIG Life - нещо различно от това, което пише за тях в интернет, моля спешно да ми пише на лични или да ми се обади на ало-то! Благодаря!

Манга. Тя прави такива застраховки...  Wink

# 184
Айде, стига се питахте и подканяхте - за петък вечер колко са ОК?  smile3516
Ми мисля да съм аз  Mr. Green
Това вместо здравейте. Аз се загубих доста по трасето, ама тоя ремонт ми изпи силиците вече  Tired Остава да се налепят тапети на едно стълбище, където височината достига до 4 метра и само като погледна надолу ми става лошо Sick, а и мойто мъж ще държи стълбата, та не съм сигурна дали ще се отърва читава  Twisted Evil Ив, дълго мислех да не споделям каква е нашата спалня, че да не бъда бявена за плагиат, но .... е в цвят млечна лила с акцент - цвят Далия на стената с прозорец. Бояджията е перфектен и мога да давам кординати, който иска. Цвета си го забърка той, като само с две доливания на оцветител, постигна цвета, който търсех. Иначе за лилавото да кажа, че ми дойде вдъхновението, след като видях една красота, коят Клемс и мъжът й бяха сътворили за някакви хора. Та, който има нужда от дизайнерски решения, може смело да им се довери  Heart Eyes
Сту силна прегръдка - много ти се събра мацко напоследък, но нали казват, че нощта е най-тъмна преди разсъмване.
Свободните откъм ангажираща връзка с мъже, направо са разцъфтяли  Grinning.
Цветке много е досадно накрая, обаче като мине годинка ще видиш как ще си мислеш и за трето  Wink
Иначе аз вчер преживях един малък ужас, като ми се обадиха да ми кажат, че Цеци го е ухапала пчела/оса. Минаха ми какви ли не ужасни мисли през главата, докато стигна довкъщи. Слава Богу всичко се размина с подута ръчичка и много рев, но установих, че в такава ситуация не знам как да постъпя  Confused

# 185
  • Русе
Здравейте, момичета  Hug
Почерпете се за мое здраве - днес помъдрявам  Grinning

# 186
  • Русе
Сту, не мога да се въздържа - чета и не вярвам на очите си  Hug
Желая ти, по най-бързия начин да излезете от черната серия  Heart Eyes

# 187
Рали  Пожелавам ти, щастие, късмет и много здраве! Simple Smile

Сту, дано всичко се оправи  бързо при вас ... Confused  Hug

# 188
  • София
Рали, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!

Манана, радвай се, че Цеци не е алергичен! Преди 2 седмици и Симона за първи път я ужили пчела и се размина с малко рев само. В спешни ситуации няма какво да направиш, освен да разчиташ на Бърза помощ или да тичаш до някоя аптека да ви бият Урбазон, който се прилага в такива шокови ситуации. Ама не си е работа да го мислиш въобще, нали не е алергичен, успокоявай се с тази мисъл.

В такива случаи на рани и ухапвания (Симона, като я ухапе комар, става огромна плюска и понякога даже се възпалява от чесането) задължително й слагам лепенка с картинка. Не че минава по-бързо, ама на нея й действа много ободряващо и си е почти плацебо ефект. Само дето кутийка с 20 лепенки на Флинтстоун струват 5 лева, а кутийка нормален анкерпласт май няма и лев, ама ...  Whistling

# 189
  • София, Лагера
Рали, честит рожден ден! Всички хубави неща да ти се случат!  Hug
Гледам в подписа ти, че си от 5 месеца на диета и да полюбопитствам - как ти се отразява?
Аз покрай едни гадни емоции преди 3 седмици свалих, на после пак си върнах въпросното кило... та сега ще разчитам на отпуската за заслабна.

Къде мога да купя хубави пердета за детска стая. Ако някой знае да пише, че се отчаях. Не мога да обикалям по София, а в нета никакво инфо къде продават Rolling Eyes
Цвете, има доста магазини по Екзарх Йосиф. Със сигурност има и с детски десени, като тръгнеш, ще ти обясня и в кой точно магазин.
Там ги шият също, а и са на прилични цени (май към 12-15 лв метъра бяха)

Ето на Бухтьо пердетата (на Туити):
http://noemy.snimka.bg/daily/razni-raboti.160859.4926517
а имаше и прекрасни момичешки десени!

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 11:01 от Ноеми

# 190
  • София
Рали, Честито!
Щастие и късмет желая!

# 191
Ноем, не съм Рали, ама да кажа, че диетата и се отразява умопомрачително  Hug
Рали, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така лъчезарна, красива, усмихната и скоро да те гледаме в националните новини!
Манана и аз изпитвам ужас към жилещи животни около Ева. Все някога ще я жилне нещо, но дано да съм наоколо. Не че и аз знам как ще реагирам. Добре че Цеци е добре и не е алергичен  Hug
Ей, всички дето правят ремонти - чакаме снимки на готовите продукти  Hug

# 192
Рали, честит рожден ден www.pickupflowers.com/images/puf/images/product/large/happy-birt … lowers-basket.jpg Всичко най-прекрасно   bouquet
Благодаря за съчуствието и пожеланията  Hug Hug Hug Ние решихме, след днешния контролен преглед, да изпратим Биш за няколко дена на море и после да я заведем на планина. Силно се надявам да посрещнем есента здрави Praynig
Ив, кво викаш за петъл вечер  Mr. Green Т.е къде?

# 193
  • София
Ив, кво викаш за петъл вечер  Mr. Green Т.е къде?

Ама ти с тая очистителна диета няма ли да те заболи и сърцето да пиеш айран, докато другите жулят бири?  Laughing Или ще си солидарна с драмата на Симона, че майка й я мъкне по кръчми, пък й поръчва само мляко със сламка.  Crazy

# 194
  • София
...
Ив, кво викаш за петък вечер  Mr. Green Т.е къде?

Мон Ами?  Thinking Или един Пийпълс?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт