Септемрви '09 - 35

• 11 682
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
благодаря gorbi,но моите болки не са съвсем леки поболва си ме силничко но да се надяваме да не е проблем.

# 136
Мамчета вижте какво открих току що-http://vbox7.com/play:ceadf056 newsm47
Какво ще кажете -да се пробваме ,а !? tooth

# 137

hahaha JoyНе е зле!Ама аз лично едва ли ще се справя така добре!

# 138
Моите води бяха зелени с Божидар.Не се разбра защо.Не е бил на АБ и лечение...
Туй с кълчещата бременна ми изглежда странно, даже неприятно  Sunglasses

# 139
  • София

Ако го направя със сигурност гледката няма да е приятна  hahaha
Днес ходихме да видим как върви ремонтът (дето вика един приятел "да си вдигнем адреналина малко") - този път съм доволна, вече му се вижда краят Party Надявам се до 15-ти да се пренесем. Praynig От утре милото е в отпуск и ще ходи да ги юрка по цял ден, че иначе много се подмотват.

# 140
  • София
Здравейте и от мен, и при нас тече един ремонт... уж освежителен, но все изниква нещо непредвидено. Още нищо не сме купили за бебо, но смятам тази седмица да се задействаме вече, че срам ме хваща.
За тоалета - онзи ден  успях да си направя кола маска, до сега винаги сама си правя, и направо се чувствах все едно съм покорила някой връх  Laughing
За килограмите, вече съм +14, т.е. 61 кг., но страшно много ми тежат, и краката са ми като дереци.
Прочетох че си говорите за изтръпване на ръцете, на мен пък ми изтръпва десния крак, и ме заболява отдясно кръста. Това се получава като стоя повече време права, приятелки ми казват че бебето ми притискало някакъв нерв на кръста и затова ми изтръпвал крака. Страшно е неприятно, не мога да ходя, просто не го чувствам. Но се надявам да отмине скоро.
Неки, радвам се че Манос си е вкъщи вече, браво!
Розалина, а вие как сте?

# 141
Добър вечер и от мен. Ние днес хубава разходка си направихме качихме се малко в планината. Дечко пощуря на воля, ние хапнахме и се потъркаляхме на хлад изобщо кеф голям. Да ви кажа мисля във вторника като приключа с работата пак да се кача нагоре с детенце. Пускам и 2-3 снимчици на дечко, ако на някой му се гледа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376400&pid=13947412
Иначе нищо ново при нас. Да не ви занимавам с глупости повече - лека вечер утре пак  Hug...

# 142
Добро утро!

Тази сутрин се събудих рано и ви поднасям закуска!

# 143
ООООООООО gorbi! Какви изкушения само!!!!!! Направо ми идва да оближа монитора Laughing!
 Я да ви питам едно въпросче - имале ли често усещането че коремът ви пулсира. Все едно сърцето ви е слязло в него - тупти newsm78! Колкото наближава почвам да се панирам и да се чудя дали е нормално, определено почват да ми хлопат дъските Crazy

# 144
  • където има любов
Добро утро и от мен!
Горби ,невероятна закуска !
Аз не пиша тия дни,че няма нищо интересно Tired,само ви чета.
bibo4e ,това пулсиране което описваш е сигурно хълцанета на бебето,често се случва -споко!

# 145
  • София
ООООООООО gorbi! Какви изкушения само!!!!!! Направо ми идва да оближа монитора Laughing!
 Я да ви питам едно въпросче - имале ли често усещането че коремът ви пулсира. Все едно сърцето ви е слязло в него - тупти newsm78! Колкото наближава почвам да се панирам и да се чудя дали е нормално, определено почват да ми хлопат дъските Crazy
Мдааа,и на мен ми се случва често.Поне по веднъж на ден!

# 146
Добро утро и от мен, таз сутрин рано рано ме '' изритаха '' от леглото, а така ми се спеше Tired.

gorbi мерсаж за кафенцето и закуската. Пулсациите аз ги усещах по раничко сега повече се върти и ми образува разни бабунки по корема, хълцаме по рядко предимно вечер  Laughing...

# 147
Добро утро,мацки!gorbi ,каква вкусна закуска:мммммм...
bibo4e ,на мен преди ми се случваше да ми тупти коремът на определено място,така и не разбрах от какво беше newsm78.Сега вече не пилсира,но бебето ме рита от другата страна и това значи,че се е завъртяло,дано само да си е останал с главата надолу.И вече не усещам толкова ритници,колкото ме бута здраво,сякаш си изправя краче или ръчичка и се протяга Crazy Понякога като ме изджаса в ребрата и не мога да дишам  #Crazy  Голям проблем ми е,че седя по цял ден и цялата горна част на гърба ме боли ,все едно са ме били с тояги Whistling

# 148
Момичета, направих нова папка в албума - нашите бебета и качих няколко снимки и на Манос.
Не пиша много, минаваме през много труден период. Беби е с анемия и му преливаха кръв. Казаха ни, че кръвта стига за един месец и след това трябвало организмът му сам да се справи. Много е труден и за хранене. Не се храни много, често заспива и трябва да настояваш докато изяде това, което трябва. Сутринта сука 40 минути и и след това плака, че е гладен и не се успокои докато не му дадох адаптираното мляко. По цяла нощ будуваме, за да го гледаме. Повръщаше, докато не установихме, че не го чакаме да се уригне и сега престана. Непрекъснато мрънка. В 7 часа си казах, че ще поспя и на всеки 5 минути ме събужда, много е смешен  Laughing
Засега се побираме само в някои дрехи, днес се надявам да му намерим педиатър и да го заведем на преглед да видим колко е наддал за 1 седмица. Намерих много хубави неща в Jumbo и ви съветвам да проверите и там. Мисля, че продуктите са същите, защото виждам на етикетите надписи и на български. Има много хубави бодита - хубав памук, много евтини - 2-3 евро . Засега лигавниците не са ми удобни и ползвам едни кърпички от плат - много са мекички, лесно се перат и гладят. Установих и че са нужни много пелени и хавлии. Засега го къпем в мивката с една основа за баня

# 149
Добро утро мацки!

gorbi, страхотна закуска си спретнала, благодаря!   bouquet

bibo4e и на мен ми се случва същото почти всеки ден, но и аз знам, че това е хълцането на бебето. С предната си бременност си спомням, че зълва ми постоянно ме питаше дали усещам бебето да хълца, а аз я гледах странно, сега обаче разбирам за какво ми е говорила жената.  Laughing

*clara*, блазе ти за разходката в планината. Снимките обаче не ги отваря с този линк, иска парола.

На тези от вас, които правят ремонт, направо им съчувствам. Ние в събота правихме парното и като се сетя каква мръсотия беше след това и естествено аз бях тази, която трябваше да изчисти, направо не си представям да правим нещо по-драстично. Сега ни остава само да минем с латекс стените в хола, че доста са почернели от камината и мисля, че с това приключваме всякаква работа тук.

Неки, безкрайно се радвам, че с Манос вече сте си вкъщи. Дано да е кротичко бебе и да имаш повече време за нас. Пиши как сте, кърмите ли се? Пожелавам ти оттук натакък само хубави моменти!

Вили, направо настръхнах като прочетох разказа ти за случката с дъщеричките ти. Сигурно и аз щях да бъда бясна на майка си, дано никога повече да нямате подобни неприятни инциденти, а на малката белега за изчезне с времето.  Hug

Аз днес следобяд имам час в ТК при алерголожката, за да ми направи теста за алергия. Обаче незнам как изобщо ще стигна до София, мъжът ми сутринта не е могъл да мине през Владая, имало е страхотно задръстване и в двете посоки и се е наложило да мине през Бучино, за да стигне до Горна баня. Сега ме съветва да хващам влака, обаче нямам никакъв удобен точно тогава и ще трябва да рискувам с автобуса. Но дали ще стигна изобщо - Божа работа.

Докато си публикувам отговора и Неки е писала.  Laughing Съжалявам мила за трудностите, които срещате, но се надявам с течение на времето всичко да си дойде по местата. Сега ще вляза в албумчето да видя малкия красавец!

Общи условия

Активация на акаунт