Септемрви '09 - 35

• 11 677
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Момичета аз да ви почерпа. Преди около час станах леля- моа братовчетка  роди момче /секцио/  ЗАПОВЯДАЙТЕ-да ви е сладко

# 166
Хелоуу аз днес бях до личната лекарка да си заверявам нещо картона че ми трябвал за да ми издадат болничния. Е нямаше такова висене и понеже трябваше и детенце с мен да дойде ( че нямаше кой да го гледа ) ... ревна накрая да си ходим, ама трябваше да чакаме абе ужас е направо. И ся съм гроги ще минаваме през банята и по леглата дано само да иска да заспи.

А за снимките те са трички качила съм ги в албумчето с нашите деца паролата си е нашата Grinning.

Минах по диагонал постовете ви само по късничко ще чета внимателно. Неки  ще си влезите в ритъм сигурна съм Hug.

Бягам сега да видя снимчиците на Манос хубав ден на всички  Hug...

hristy честита ви радост миличка да е здравичко и кротко бебчето   bouquet...

# 167
hristy честито! Simple Smile))

аз да се запиша- вече се преместихме в новия апартамент.. супер хубаво ни е Simple Smile аз спах допреди час.. сега пооправям малко и отивам да видя баба Simple Smile да ме нахрани с нещо вкусно
иначе най-голямото ни постижение от вчера е.. седим цял ден на климатик на 21 градуса и гледаме рубмата (прахосмукачка робот) как чисти сама и само се кефим колко е чисто Simple Smile

и така..
на бебето имам чувството че дупето само му стърчи от корема ми Simple Smile
в петък съм на жк.. ама мисля и на по-обстоен преглед да отида...

и така Simple Smile
лек ден ви желая

ааа и ако може някой да ми прати за албумчето юзър и парола Simple Smile

# 168
hristy честито лельо! Да ви е жив и здрав младежа!  bouquet
Ама с тия почерпки ще стана 100 кила Flutter Само като ги видя и бягам да си направя или купя нещо сладичко! Даже в момента си правя един сладкиш Blush Grinning

# 169
  • София; Дружбето
Честито ви бебе hristy Hug. Имаш време да потренираш Simple Smile
Бате успя да направи половината таван в коридора, та може да успее днес и да шпаклова Crazy Тоя ремонт ще ме довърши
aguto завиждам ти за прахосмука. Мечтата ми е да си взема такава, но ще почакам още явно

# 170
И аз сложих три снимки в " Хайде да се представим още един път" ама не съм ги надписала, т.е. май не разбрах как става надписването Blush

# 171
ХРИСТИ- честито лелче, да ви е живо и здраво бебчето.Аз не съм писала скоро и днес реших да пиша.Утре мислим да патуваме малко към балкана,аз съм в деветия вече ,но се реших да ида предполагам че няма да е проблем мисля че още е рано да родя

# 172
  • София
Здравейте, момичета! Аз най-после се сдобих с нормална клавиатура, на която мога да пиша, и вече мога да се включвам по-често. То не че има кой знае какво де, ама колкото да не ме забравите Laughing
Аз от днес влизам в девети месец, нямам търпение вече да вземе да се ражда това бебче, че само го мисля това раждане и мнооого ме е страх.
На всичкото отгоре родата какво ли не ми наговори, всеки си има мнение по въпроса как трябва да раждам, в резултат на което сега ме е страх както от нормалното раждане, така и от секциото Shocked Моята лекарка все още не желае да говорим по този въпрос, че било рано, ама утре ще я поразпитам вече. За упойки също не сме си говорили, баща ми и тук ме шокира с изказването, че не дава да ми слагат епидурална, та не знам какво ще става. Абе докторска работа, всеки си знае неговото.
Иначе багажът ми е стегнат, сакът си ми седи до леглото, не знам защо съм решила, че ще се разраждам по нощите.

neky, малкият Манос е много сладък, дано скоро нагодите режимите и проблемите му да отшумят!

gingerina, моето бебе преди 2 седмици беше 2,550, не са ми казвали, че е опасно, а само, че е седмица напред, както си върви още от начлото. Дано нямаш поводи да се притесняваш за това.
Хайде да ви оставям сега, пък после пак ще намина!

# 173
Здравейте мамчета!
hristy - честито племениче - само радости и усмивки да ви носи!
Неки - стискам палци всичко във вашия режим да се нагоди и да дойде време само на спокойствие да се радваш на малкия Манос.
Аз от днес съм в болничен и за мой късмет организираха лекция на тема "Кърменето в извънредни ситуации". Много съм доволна, че се организира, защото тук в малкия град няма такива инициативии и само от интернет може да се информираш.  А е толкова полезно да чуеш някой нещо лично.
Сега отдъхвам от жегата. Момичета внимавайте в тези жеги, почивайте си повече и се наслаждавайте на последни дни от бремеността!

# 174
седим цял ден на климатик на 21 градуса и гледаме рубмата (прахосмукачка робот) как чисти сама и само се кефим колко е чисто Simple Smile

Какво е туй чудо дето само чисти???  Shocked Искам веднага едно такова!!!  Joy Моля опишете го по-подробно.

# 175
  • София
hristy, честит ти племенник, да е жив и здрав   bouquet

Току-що се връщам от кабинета на личната лекарка, ходих да питам как стои въпросът с болничния, защото от 5-ти август вече трябва да излизам. Наблюдаващата ме АГ излезе в отпуск и затова болничния трябва да ми го напише личната (или по-скоро нейната заместничка, защото и личната е в отпуск). Та като се започна едно прехвърляне на топката между едната и другата, направо ми бръмна главата  smile3514 Едните ми обясняват едно, другите по телефона друго, накрая не издържах, развиках се и им връчих телефона да се разбират помежду си.  #2gunfire В крайна сметка май заместващата личната кандиса да издаде болничния, но ми каза да отида направо в сряда. Щяла да го напише, но не отговаряла дали от НОИ ще го признаят  #Crazy Честно ви казвам, ако решим да правим второ дете, ще гледам да не трябва да се ражда през лятото, че с тия отпуски голяма разправия.
Наоплаквах ви се, за което се надявам да ме извините, ама знам че ще ме разберете донякъде.  Hug

# 176
hristy - да ти е жив и здрав племенника, много да му се радваш! Много е хубаво да си леля!!!
Поздравления за тези, дето са готови с багажа... аз още...  Blush

# 177
hristy, живо и здраво да ви е бебче!
Аз врътнах 2 перални с беб дрехи и чаршафи, пелени, имам за още 2-3. Остава гладенето. По късни доби ще да е, на климатик, че иначе не виждам как.

# 178
Здравейте  Hug. Малко позакъснях с включването днес , ама имаме  малко задачки- закачки.
Първо - Neky Манос е такова сладко мишле- нядявам се бързо да прекратят срещите ви с докторите. Той е силен мъж - вече го видяхме- много прилича на тебе между другото- поне на снимките...
hristy честит нов член ан семейството ви. Да е живо и здраво бебето  bouquet
Гледам вече имаме доста мами влезнали в 9-тия месец- ИСКАМ И ААААЗЗЗ ooooh! нямам търпение вече. Незнам кога ще забравя всички неудобства от бременността и ще се навия на 2-ра такава. Сигурно веднага след като гушна бебка.  Joy
Мама Розалина  е на линия - чакаме новини за Борислава Rolling Eyes   bouquet
Ние сме на ЖК чак на 11, когато надявам се вече ще могат да ми кажат как ще раждам . А в деветия влизам чак на 22 -ри
Хубаво лошо- ще си трааем най- вжното е бебетата да са ОК. Моята бебка всеки ден има нови движения.
Немога да определя точно кое каде и се намира. Но един път напипах нещо като крак май -беше така доста дълго местещо се нещо.  newsm78.Много ме подпира в ребрата и понякога имам чувството че направо танцува в корема ми- издува се от всички посоки. Какво прави - тя си знае...Милата ... и на нея и е тясно вече сигурно Rolling Eyes
Това е за сега от мен прохладна вечер ви желая - до утре!!! Hug

# 179
Да се включа на бързо!Днес от много работа не ми остана време за компа!

Захванах се да размразявам и чистя хладилника,после приготвях нещо за обяд,бърсах ,прахосмукачка и така от ранни зори до след обяд! WhistlingДобре поне,че вчера си изгладих прането ,а не го ставих за днес....
Neky,мила,бъди търпелива,нещата постепенно ще се нормализират и малкия сладур ще е добре.Ще видиш след време какъв юнак ще стане Laughing

hristi,голяма вкусотия си сервирала! #CrazyДа ти е жив и здрав племенника!  bouquet
Elektra,да ти кажа и аз съм с резерви към епидуралната упойка.Като се има предвид мястото където се поставя си е за страх.

Общи условия

Активация на акаунт