Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са различните подходи към бременността, споделени във форума?
Какви са различните методи за грижа за себе си по време на бременност, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са различните подходи към бременността, споделени във форума?
Форумът демонстрира разнообразие от подходи към бременността, включващи споделяне на лични преживявания, притеснения и радости. Освен това се обсъждат различни стратегии за самообслужване и грижи за бебето, като поддържане на здравословно тегло, справяне с болката и дискомфорта, подготовка за изписване от болницата и избор на подходящо място за раждане.
-
Какви са различните методи за грижа за себе си по време на бременност, обсъдени във форума?
-
Как да вляза в албум, ако ми дава грешно потребителско име или парола?
-
Как се изчислява болничният преди термина и трябва ли да се вземе по-рано, ако терминът се промени?
аз като съм + 17 какво да кажа.А до края има повече от месец,сигурно ще ги докарам до +25
.Голямо чудо.Няма да спра да ям сега.
. И моето течение е доста силно, няма патология в изследванията, не знам дали да не си настоявам и аз за някакви свещички все пак
. А и тези, които не са били съвсем леки, пак минават...както се вижда,не сме се двоумили за второ, моя милост си мисли и за трето вече 
. Всяко движение ме запъхтява все едно съм обиколила стадиона няколко пъти
незнам защо,не съм напълняла много ,ама явно по-скоро ми е дискомфортно 
. Нещо съм си направиал нов режим на спане май, което не добре. Събуждат ме сутрин в седем и полсе към 9 пак заспивам и ставам към 12 1 часа
Интересното е че не ходи никаде с него , а само го припалва(вероятно да не падне акумолатора му) и е много досаден. Всяка сутрин ме събужда. Просто като го чуя и без да гледам часовника , знам че е 7 и 15 ч. Та после става мъжа ми , свекърва ми и докато се изредят да идат на работа аз вече съм се разбудила.... После пак заспивам , ама като се събудя се чувствам мног зле...
то по скъпо от София....