Септемрви '09 - 35

• 11 687
  • 293
  •   1
Отговори
# 105

А за Джонсън - какво ще кажете??? newsm78

Доколкото знам, Джонсън е най-продаваната марка в света - вероятно има причина Simple Smile. И Бубхен не е лоша, ествствено. Сестра ми сега ползва и е много доволна.

# 106
neky много хубаво,че вече сте си в комплект Laughing.Да сте живи и здрави. Peace
dundito2 искам да попитам колко струват пелените,че съм поръчала 12 бр. за около 26 лв. ми се връзват.Да знам дали съм се минала Wink.
Относно козметиката за Джонсън съм чувала че е много силна(каквото и да означава това) и много деца се обриват от нея.Аз от начало използвах Мустела,после минах на Бюбхен за коса и тяло и продължавам да го ползвам до днес.Така,че мисля и двете да си ги къпя с една козметика.

# 107
Здраветйте и от мен!
Неки,много се радвам че сте си вкъщи Hug Hug Hug Чакаме нови снимчици!
малта,Veet има за чувствителна кожа,има специално за триъгълника и обикновен,аз всички съм ползвала и нямам проблеми с никой от тях Peace
Аз купих на Джонсън шампоан за коса и сапун за тяло.Ако има проблеми,ще го сменя..
Олио мисля да купя на Weleda,защото са много хубави отзивите,а и аз съм много доволна от продуктите,които съм ползвала.

# 108
  • Троян
Аз със Маги от началото съм ползвала козметиката на Бюбхен,И наистина е доста икономична.
За Дйонсън в България съм чувала много негативни мнения,а също и при изписването ни предният път от болницата,докторката изрично ме предопреди да не купувам за бебчето.А кремче ползвах Бочко,не е имала никакъв проблем.

# 109
neky много хубаво,че вече сте си в комплект Laughing.Да сте живи и здрави. Peace
dundito2 искам да попитам колко струват пелените,че съм поръчала 12 бр. за около 26 лв. ми се връзват.Да знам дали съм се минала Wink.
Относно козметиката за Джонсън съм чувала че е много силна(каквото и да означава това) и много деца се обриват от нея.Аз от начало използвах Мустела,после минах на Бюбхен за коса и тяло и продължавам да го ползвам до днес.Така,че мисля и двете да си ги къпя с една козметика.

Пелените са в пакетче по 4 бр - 2 бахтрени и 2 тензухени -7,50 лв. Аз си взех 2 пакетчета - демек 8 пелени за 15 лв newsm78

# 110
Здравейте момичета!
Neky много се радвам, че вече си се гушката у дома!
За козметиката мисля да се спра на Мустела тъй като една приятелка ще ми купи директно от официалния вносител и ще съм сигурна, че не е менте. За Джонсън в БГ съм чувала, че има много ментета и за това са проблемна марка.
Комплект за изписване не съм харесала, но вече имам достатъчно дрешки и за по-топло и за по-студено време и ще комплектувам от тях.
Днес колко неща свърших, много съм доволна! Милото пак работи и за да не скучая се впуснах по задачки: купих матрак за бъдещия кабинет/стая за гости на тавана, и поръчах ламинат, пак за там. След това се прибрах и реших, че вече твърде много време леглото за бебка седи на части в стаята и го сглобих! Mr. Green Страшно съм доволна! Дори качих снимчици в албумчето  Laughing
http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=395760&photo_id=13920466

# 111
Чакайте, че май аз не разбирам май  newsm78 какви пелени? Това не са ли пелени за повиване??? Продава ли се такова чудо все още? Аз мислех, че само папмерси... И първото си дете преди 10 години само с памперси отгледах. Майка ми беше купила някакв, ама то е жива мъка - и за бебето, и за този, който го гледа, демек за мен Simple Smile Или за нещо друго говорите...

# 112
За същите пелени говорят  Mr. Green само че не с намерение да ги използват за повиване, а защото имат разни други приложения, като например да се слагат върху хавлийката в началото, за да е по нежна и мека и да попива по-добре. Или да се използват за покриване на чершавчетата, за да не се сменят след всяко леко повърнато. Поне аз така съм разбрала за сега  Mr. Green

# 113
Искат по 2 к-та пелени в родилното.Аз ги взех по 5лв.

Koq e булката в албума - по към края му?Че не са надписани снимките и не мога да хвана края  Sunglasses

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 17:59 от Atrakcia

# 114
MammaT  Joy нещо не можем да се разберем- става дума за обикновените пелени кадето едно време са ни повивали с тях- за тях говоря. Само че аз не ги копувам за повиване, а за консуматив- в смисъл че са ми казвали доктори че първите 1-2 месец бебето не спи на възглавница а на такава пеленка , а тензухените ще ги ползвам като лигавник или сещо за забърсване , но главно за главичката да спи на тях. В родилното не са ми ги  искали (шейново). От там казаха само пакет 20 бр памперси за бебето и тва е . А памперсите нямам представа как вървят- свеки каза че имала някави връзки в някакъв склад за памперси и от там щяла да ги взема че й дали мн добра цена, ама каква точно и каде е склада не мога да ти кажа. Ако се интересуваш, мога да питам Hug

# 115
За същите пелени говорят  Mr. Green само че не с намерение да ги използват за повиване, а защото имат разни други приложения, като например да се слагат върху хавлийката в началото, за да е по нежна и мека и да попива по-добре. Или да се използват за покриване на чершавчетата, за да не се сменят след всяко леко повърнато. Поне аз така съм разбрала за сега  Mr. Green

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire много съм тъпа! Simple Smile мерси! Разумно приложение!!! май ще се наложи да се уча пак Wink

# 116
kriskata Simple Smile  ,браво на тебе,оправна жена си ти  smile3501а леглото е толкова сладурско,от България ли е  newsm78

MammaT  не се притеснявай мила,явно и аз съм толкова заплесната като тебе,аз също мислех че ги търсят тези пелени за повиване  Joy  hahaha  Joy

# 117
За същите пелени говорят  Mr. Green само че не с намерение да ги използват за повиване, а защото имат разни други приложения, като например да се слагат върху хавлийката в началото, за да е по нежна и мека и да попива по-добре. Или да се използват за покриване на чершавчетата, за да не се сменят след всяко леко повърнато. Поне аз така съм разбрала за сега  Mr. Green
newsm10 точно

# 118
добър вечер на всички.
аз още не знам за козметиката,а за бебчето още нищо не съм купила само памперси за болницата,иначе друго не ми дават защото и моите са суеверни и чак като се родим но дано всичко е наред и ще напазаруваме.
лека вечер и дано спите спокойно аз в последно време не мога да спя като хората и съм много уморена.

# 119
  • София
Здравейте мацки...многос те изписали пак!:)))
neky много се радвам за вас...като ти остане време пиши повече де....
Тоалета си го правя трудно, от към качество също не е добре...но каквото такова, тоя път корема ми е много остър, с Кати беше по разлят и почти до  края си се справях чудесно......само  за тоалета преди секциото таткото се включи...и сега ще е така....това с бръсненето на мъха по корема е много гадно и на мен ми го направиха в болницата...ама добре, че поне не пораснаха гадни косми след това....лак на краката трудно си слагам...ако не отида на педикюр, ще съм без лак на операционната хахаха...ама това да ми е кусура....
Козметика...еми много си зависи от кожата на бебето...може да се наложи да сменявате...аз съм се спряла на мустела....имат един душ гел да тяло и коса...от олиото на бюбхен Кати ми се изрина...и съм си я мазала със зехтин...сега смятам да си почна със зехтин...пък като видя как му понася на бебо ще купя сигурно пак нещо на мустела...много хубаво мирише...
Днеска и аз пообикалях бебешки магазини...утре ще продължим с таткото...нещо ми прави впечатление, че повечето бодита са само с по 2 3 копчета отгоре до вратлето и   и отдолу за памперса  newsm78 а те много трудно се обличат на новородено...или поне днес аз не попаднах на такива бодита дето са с копчета от горе до долу...аз от тях съм най доволна....същото се отнася и за гащеризончетата....Май съм решила..долното боди да е с къс ръкав и отгоре, гащеризонче с дълъг ...а и днес харесах едно комплектче...панталонки и блузка, дори намерих и чорапи за новородено....дето се връзват на това комплектче, но ме спря това, че блузката е пак с две копчета отстрани на раменцето...много трудно ще се облича.... newsm78
Направих и първата покупка за бебо... една блузка, като я снимам ще я кача...в Зара има намаления та я купих само за 9 лв...а е готина..
Резултата от днешното обикаляне е, че ме болят  ходилата...досега не ми се беше случвало, но явно днес прекалих...
Лека нощ...и дано всички да успеем да поспим добре....

Общи условия

Активация на акаунт