ТОЧКОВА ДИЕТА 7

• 64 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Разбира се, че може и без това сме само с ТИСИ.
Добре дошла  Hug  bouquet
Отново нямам резултата, но не се отчайвам. Само дето много обичам печен пипер с сол, оцет, олио и чесан....... Embarassed, и май прекалявам с него. Иначе си ям режимно. Интересно ми е че, на моцарелата не са дадени въглехидрати  newsm78 дали няма както кашкавала Едамен. Но там са описани, че въглехидратите са 0.

# 91
Здравейте момичета и аз съм тук.Аз следа но не съм писала.
Инъче с точкувам.Но от едно известно време седя на едни и същи килограми.
Незнам защо.Спазвам си точките а пък свала 100гр. ,кача 100гр.
Но от 20 дена съм така.
Останаха ми да сваля 1-1.5кг.
Мисля да разпусна един ден и пак отново да започна.
Браво на вас момичета tissi,Innocent,MaRiNaAaa и останалите.
Успех на всички. newsm10     newsm03

# 92
Забравих да напиша ,че за 4месеца свалих 8кг.
Остана още малко.
хайде да пием по едно  morning

# 93
Здравейте момичета. Simple Smile Отдавна се чудя с коя диета да се помъча да сваля едни 6-7 кг., които ме тормозят  Crazy Дори и в тази тема писах преди време, но нещо не излязох сериозна, но този път се надявам да се справя. Laughing
Имам едно въпросче. Докато се рових из интернет, относно точковата диета, попаднах на няколко статии в които се пише, че за да се свалят килограми трябва да се консумират от 4 до 25 точки??? Тук се говори за 40.  Какво ще кажете по въпроса, защото на мен 4 точки (посочено е, че първата седмица имаш право на толкова) ми се виждат адски малко Confused Коя точкова диета е правилната, тази с 25 точки максимум, или тази тук?

# 94
  • София, България
Така или иначе от тази има сигурен ефект...онова си е направо гладуване, ако питаш мен...не е хубаво...започни я...идеята е да се храниш нормално...не да гладуваш...просто съдържанието на въглехидратите е ограничено понеже при по-голямата част от жените именно многото въглехидрати водят до напълняване....спазвай я 1 месец,ама стриктно и ще видиш,че има резултат...месо, яйца, гъби, риба, това са ти все неща без въглехидрати или супер малко такива...сиренето е до 2 грама въглехидрати на 100гр....има какво да се яде...

На всички започващи   bouquet тези, които не са сериозни няма да получат  Twisted Evil

# 95
Днес хапная ярешко печено с малко грах- около 7 точки  и по 1 домат и краставица и малко кашу до ток около 20 точки.
Довечера незнам имам още 20 точки

# 96
Ще я започна, но изчаквам подходящ момент. Така направих и с цигарите и имаше ефект. Просто след няколко дни ми предстои доста голямо събиране и след това започвам.  Simple Smile  Сега постепенно се опитвам да огранича сладкото, а хляба го изключих, вече почти две-три седмици (не ми е трудно, защото не обичам хляб).
Днес хапнах пилешки дробчета с гъби и две круши. А сега отивам да пия водчица, но с Cola light. Flutter

# 97
Здравейте.. мен този цикъл ме убива..  Показва ми все едно нищо не съм свалила.. по кантар де.. иначе си личи,че има разлика.. Сигурно съм задържала вода,но трябва да съм поне с 1 кг отдолу,ако не и повече ..  #Crazy newsm78 Cry

# 98
MaRiNaAaa със сигурност си задържала вода, не се отчайвай,
Снощи вечерях миш-маш, и пак с тези пиперки прекалих  Whistling не мога да се въздържа.
MaRiNaAaa и аз много искам да ги спра цигарите. Ти как го направи от раз ли? Пропуших април Tired, а преди това ги бях спряла за 3 г. Много по-добре се чувствах когато не пушех.

# 99
Innocent,май втория ник го обърка..  Peace Аз не пуша  Laughing

# 100
  • София, България
А, да си кажа и на мен по време на цикъла имаше не само задържане, ами и покачване на килограмите бях станала 53 кг, а като ми свърши бях 50 ....нали се сещаш,че корема ти се подува и задържа течности...и тези течности тежат....много важно е да имаш и метърче, с което да следиш мерките си понеже има дни, в които кантарът не показва промяна, но сантиметри се топят, тъй като мазнините са много леки...,но пък см  Hug Айде, на мен ми остава до петък да хапвам каквото си искам...после трябва да почваме наново с режима  Tired

# 101
MaRiNaAaa и аз много искам да ги спра цигарите. Ти как го направи от раз ли? Пропуших април Tired, а преди това ги бях спряла за 3 г. Много по-добре се чувствах когато не пушех.
Предполагам, че въпроса е към мен Grinning Аз ги спрях от раз. Чувствам се добре, но се тревожа само за килцата които се покачват- много му отпуснах края  Sad  Не е трябгвало да ги почваш, 3 години са много, спирай ги пак Simple Smile

А точковата диета в какъв период се прави? Има ли момент в който трябва да се почива и ако да, колко трае?

# 102
Отчитам се за днеес - 1 паничка с фитнес с прясно мляко,съвсем малко (няколко глътки) таратор,1 ябълка и мюсли с прясно мляко .. това ще ми е за днес  Simple Smile Вие на какво наблягате в менюто си ? Знам,че местните неща са по 0 или 1 точка,но на мен ми казаха,че ако не ям месо би имало по-добър резултат..и то човек,който разбира.. Не знам дали е така,но мисля да направя експеримент една седмица.. да си карам диетката без месо,пък да видим .. Може само от време на време да похапвам малко рибка от консерва в собствен сос,ако преритам.. Дайте мнение Simple Smile))

# 103
MaRiNaAaa  не съм чувала за такова нещо. Аз наблягам на месото и зеленчуците. Чувала съм че ако се намалят млечноте тогава се отслабва по-бързо.
Sober_Di  голяма глупост че ги почнах отнова. тези дни мисля да ги спра. И без това съм на диета няма да кача килограми. най много да спра да свалям.
За период можеш да си на диета докато достигнеш желаните килограми.

# 104
  • София, България
Innocent , дай ще ги спираме заедно  Wink Или поне аз ще се опитам,ама сега нещо ми се върти да ги спирам,ама не завинаги, ами за някакъв период да си почина малко...само дето не знам как ще стане с този студентски живот, който водя...

Sober_Di , аз знам,че по принцип 3 седмици я правиш и една почиваш и ядеш, каквото си поискаш...идеята е диетата да се рестартира...., но повечето мадами правят друго през седмицата я спазват, а уикенда рестартират...сама си реши....аз сега в съботата започвам пак и много се чудя дали да не направя така или да си продължа по план...3 седмици диета една разтоварване.... newsm78

MaRiNaAaa , според мен изобщо не постъпваш правилно, като се ограничаваш от месото...тогава не знам какво ти остава да ядеш...аз по време на диета наблягам най-много на яйцата и месото и рибката...,ако искаш мога да ти дам и примерни рецепти съобразени с диетата...Идеята е не да гладуваш и да се храниш ограничено,а се наяждаш...единствената философия на тази диета е ограниченият прием на въглехидратите...Ако ядеш на закуска примерно шунка, 2 сварени яйца една чаша чай с подсладител....и сиренце и кашкавалче...това са все неща , които имат малко въглехидрати...шунката е 0...яйцата са по 0,5гр, което значи,че аз винаги си правя по 2...2 яйца са ти 1т. и сиренето няма и една точка на 100гр и кашкавала така...и дори можеш да изядеш 1 домат, който е 4 точки....и така грубо казано една добра закуска идва към 7-8 точки..., а до 40 има още доста Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт