ТОЧКОВА ДИЕТА 7

• 64 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Моите съболезнования. Cry Не знам какво да кажа. Сташно съжалявам. По таъв начин да си отиде едно детенце. Живота е толкова несправедлив понякога.
Още веднъж моите съболезнования.

# 76
Моите съболезнования! Sad Sad Съжалявам за братовчед ти. Толкова малък, а... Между другото и на мен ми се наложи да спра диетата и може би ще  я почна пак, но най - вероятно другия месец.

# 77
  • София, България
няма...аз въпреки всичко продължавам по план .... вече е 10 ден, а аз 2 дни съм си позволявала да му отпускам края...още искам да отслабна и не смятам да се отказвам точно сега...

# 78
# 79
  • София, България
Тука вече няма никого за съжаление! Няма точици вече!  Cry

# 80
tissi,какво става с теб?Вярна ли ти е лентичката?Защо толкова бързо си възвърна свалените килограми?Ако имаш някакви въпроси,питай и ще ти отговарям!Аз все още не съм започнала диетата.

# 81
  • София, България
не за друго,а защото минималното тегло в лентичката е 46,а аз искам 44...и за това от свалените килограми добавих 2....,за да мога да компенсирам разликата...иначе започнах от 54кг и сега съм 51,500 кг 2 кг и половина свалени за 2 седмици пак не е зле, но трябва да си взема шивашки метър да мога да си следя сантиметрите на талията, бедрата и ханша...

# 82
Аз съм тук, но не пиша редовно.От миналата седмица съм отслабнала около 1,5-2 кг.
Току що изядох една малка ябълка и и гледах точките. Днес съм на филе и кашкавал с 0 въглехидрати и един домат с малко сирене и 2 кафета със мляко около 30 точки. Довечера сме на гости и ще хапна само салата със месце за пиенето незнам.............няма мегдан май  Rolling Eyes
ТИСИ ти колко отслабна досега?

# 83
  • София, България
Ами аз съм в цикъл....и съответно качих малко...., но днес като се премерих нямам и 51 кг...значи съм нещо от сорта на 50,700кг..., а почнах от 54кг....почти 4 кг са за 18 дни....  Simple Smile аз исках да питам вероятно ли е да ме боли главата зверски и да ми се гади от диетата??? Понеже сега хич не ми е добре, сложила съм си един леген до леглото....  wait

# 84
аз исках да питам вероятно ли е да ме боли главата зверски и да ми се гади от диетата??? Понеже сега хич не ми е добре, сложила съм си един леген до леглото....  wait

Да,напълно е възможно!Аз също съм имала главоболие от диетата,но като почина няколко дни,после всичко е наред.Имаш ли проблеми с кръвното?Възможно е диетата да му влияе.Както при ниско,така и при високо кръвно може да те боли главата и да ти се гади.Измери го!Тъй като здравето е по-важно,те съветвам да прекъснеш диетата за около седмица.Сигурна съм,че ще се почувстваш по-добре!Приеми го като рестартиране!

# 85
  • София, България
Трябва да направя рестарта по план след 2 дни...иначе предложението ти ме блазни..., но се ядосах понеже вчера, като се метих бях 50,700кг, а сега пак съм почти 53кг как става това...не мога да разбера...да ми се задържа теглото разбирам,ама само да си играе нагоре-надолу...това си е жив йо-йо ефект...

# 86
  • София, България
Всичко е наред! Предполагам,че докато си в цикъл има такъв ефект...на мен снощи ми свърши и тази сутрин, като се премерих разбрах,че съм точно 50кг  newsm44

# 87
Тиси барво  Hug, но по-надолу закъде ? Колко си висока.
Аз съм в застой, не съм мръднала тези дни  Sad

# 88
  • София, България
Ами аз съм 154см... и искам да стана 44-45 и тогава ще спра...макар,че пак не е сигурно...искам да се чувствам добре в кожата си..., когато се случи няма да ми пука колко килограма съм...аз сега съм 1 седмица почивка и после рестартирвам..., но не знам дали е нормално, но сега съм с 2 кг пак отгоре....т.е сега пак съм с 2 кг отгоре, както по време на цикъла....сигурно е нормално и после, като съм пак на 40 точки ще свалям още...сигурно вече ще се сваля много по трудно.... #Crazy

# 89
Здравейте,аз вече съм на точковата диета почти от 2 седмици и съм свалила близо 2 кг..,което е горе-долу добре,като се има в предвид,че от 2 дни съм в цикъл.. По принцип нямам чак толкова много за сваляне и не става много бързо ..,но се държа.. Искам да смъкна още 3-4 кг и ще достигна идеалните си килограми Simple Smile) Присъединявам се към вас,ако може.

Общи условия

Активация на акаунт