ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 187
  • 422
  •   1
Отговори
# 75
  • морето и сините вълни :)
Клипчето е много трогателно.Сцената от самия филм  според мен е  една от най добрите Peace Peace Peace

А Инджи  пак се изниза като пръ...ня из гащи #2gunfire #2gunfire

# 76
kakво е станало,в този момент от Клипа.
Много е хубав,драматичен и романтичен

# 77
"Видяхте ли новия Хай-клуб??"

Да,там е снимана моята дъщеря!!!!!

# 78
Аз с нетърпение следя ББ, така или иначе доста епизоди ще изпусна. Само това ми остава, да чета какво се случва  Sad
ББ След като Мехмет знае че е бременна, защо смята че детето не е негово при отвличането?

Видяхте ли новия Хай-клуб??
ббне е имало никога съмнение дали детето е негово. Той разбра, че тя е бременна от Пънар, докато още беше отвлечена.
А онзи идиот съдружника преди да умре му каза, че между тях е имало нещо много специално. По-скоро Мехмед се терзаеше дали не я е изнасилил.

# 79
glezanka_pld, чети по нагоре. Там съм писала от кой момент е клипа

# 80
  • Варна
Гласувах за Мехмет - Инджи и Гюлсюн - Левент!
Да идва понеделник, че голямо чакане падна!

# 81
Момичета, оттук нататък голямо тресене по филма ще падне. Много вълнения, романтика и сълзи. Въоръжете се с търпение, че иначе не знам как ще издържите. Трите дни на почивка от филма ще ви се виждат кошмарно дълги.

# 82
Е ние издържаме кошмара сега с 5-те дни, ако има и по натам мачове... не знам какво ще бъде.  hahaha

# 83
Здравейте и от мен в новата тема Heart EyesУтре сутрин заминаваме семейно и чак след 2 седмици като се върна, колко ли още теми ще сте изписали.Ще ви следя до довечера...Приятно лято от мен, изпълнено с много хубави моменти и страсти покрай Мехмет.   kiss

# 84
Момичета явно много от вас го гледат без да разбират езика и си правят какви ли не изводи. Определено някой неща, който са се казали не са много верни. Според мен monda e човека, който дава най-точните отговори. И аз го гледах без да разбирам, затова задавах въпроси и тя ми отговаряше. Така че тя е човека които може да дава най-голяма яснота.

# 85
Момичета явно много от вас го гледат без да разбират езика и си правят какви ли не изводи. Определено някой неща, който са се казали не са много верни. Според мен monda e човека, който дава най-точните отговори.

Точно така! Благодаря, Monda! Heart Eyes
@ Monda --->   :bouquet

И момичета, не забравяйте като говорите за събития напред да ползвате ББ!

ББ Какво й казва в този клип?

Клипчето е много трогателно.Сцената от самия филм  според мен е  една от най добрите Peace Peace Peace

А Инджи  пак се изниза като пръ...ня из гащи #2gunfire #2gunfire

Ми той като натвори куп простотии, какво очаквате от нея? Да му се хвърли на врата? Crossing Arms

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 14:36 от Sayerin

# 86
Sayerin нещо са ти избягали белите букви  Joy Joy Joy

# 87
Момичета, искате ли да сложим линкчета с песните от филма на първа страница.
Който може нека да го направи , плийс.  Praynig  Hug

# 88
Все още мога да ги сложа в тази тема,само някой да ми ги прати на ЛС Peace

# 89
Някой от вас има ли представа достоверна ли е информацията, че (Ще) се снима нов филм с КТ и СЙ? И ако да, повече подробности?

Общи условия

Активация на акаунт