ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 170
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
За изнизването обяснението е манталитетът - "като на мен ми е зле, защо на другите да е добре???"

Не ме псувайте - майтап!!!

# 91
Някой от вас има ли представа достоверна ли е информацията, че (Ще) се снима нов филм с КТ и СЙ? И ако да, повече подробности?

Той не е един  Wink
Sayerin нещо са ти избягали белите букви  Joy Joy Joy

Blush определено...

За изнизването обяснението е манталитетът - "като на мен ми е зле, защо на другите да е добре???"

Не ме псувайте - майтап!!!

Ама той и моят мъж ако ги натвори такива не знам дали ще се хвърля да го мляскам  Laughing

# 92
  • Sofia
Ох, това клипче направо ме разплака, невероятно трогателно! Да беше се върнала Инджи при Мехмет тогава, много е романтично  Heart Eyes
Всички песни от филма са много готини, не съм вярвала, че ще си тананикъм песен на турски без нищичко да разбирам докато се разхождам с дъщеря ми, но е факт  Embarassed

А какво толкова пише в Хай клуб?

# 93
Готово,добавих линковете на 1-ва страница Peace Selvet   bouquet

# 94
"Видяхте ли новия Хай-клуб??"

Да,там е снимана моята дъщеря!!!!!
Коя е тя?Похвали се Grinning

# 95
  • област Софийска
Записче и от мен да си ви следя   bouquet
Ама ви се чудя на повечето: не ви ли е по-интересно да не четете белите букви и да чакате развоя на сериала? Аз поне така процедирам, предпочитам да гледам и да не знам какво се случва, иначе се губи тръпката.
За турските сериали чета само ББ за Мелодията на сърцето, защото взе нещо изключително да ме дразни тоя филм и се чудя дали изобщо да не спра да го гледам. Но Перлата си ми е интересна и ще си я гледам докрай.

# 96
Много сме нетърпеливи, Рина  Laughing

# 97
какво каза Мехмет на Инджи в клипчето, че нищо не разбрах, но все пак изглеждаше много трогателно Wink

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 15:31 от julity*

# 98
какво каза Мехмет на Инджи в клипчето, че нищо не разбрах, но все пак изглеждаше много трогателно Wink

И аз това искам да знам  Laughing

# 99
  • област Софийска
Много сме нетърпеливи, Рина  Laughing
То и аз съм любопитна и много ми се ще да надникна в ББ, ама засега удържам фронта  Laughing

# 100
А тая песен качил ли я е вече някой?

http://www.youtube.com/watch?v=IdlSnQD4l_A

# 101
# 102
тази песен не е от филма - просто са използвали сцена от филма и са сложили тази песен .Тя е на Asli Gungor и  Ferhad Gocer - Kalb kalbe karsidir -и е сравнително нова от 2008 -ако не се лъжа

# 103
ББ:А когато Мехмет и Инджи решават да си имат бебе,какво толкова казва лекарката на Мехмет,че така се разстройва?Чух нещо за операция...

# 104
Нека по знаещите да ти отговорят. Ние дето сме го гледали не ги разбираме тия работи и затова спирам коментарите за развитието на филма. Съжалявам. Във форума има хора, които търсят само начин да се заяждат.

Общи условия

Активация на акаунт