ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 156
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
Готово,добавих линковете на 1-ва страница Peace Selvet   bouquet

Благодаря!   bouquet

# 106
jilka защо ми се струва,че си обидена? Пропуснала ли съм нещо newsm78

# 107
кажете какво  е станало в този клип Simple Smile

# 108
Никой с никого не се заяжда. Всички въпроси са обсъждани в предишните теми и нещата казани сега са доста по различни. Та затова казах, че най-достоверна информация се получава от тези които знаят езика.

# 109
TraYkovA, правилно си усетила. Аз се опитах да отговоря на въпросите на любопитните, на за съжаление ни обвиниха, че информацията, която даваме не е точна. Затова се оттеглям от коментарите по филма. За себе си аз знам развитието на целия сценарий, а на вас пожелавам приятно гледане и наслаждаване на тази романтична история

Р.Р А как установихте кой знае езика и до колко разбира?

# 110
TraYkovA, правилно си усетила. Аз се опитах да отговоря на въпросите на любопитните, на за съжаление ни обвиниха, че информацията, която даваме не е точна. Затова се оттеглям от коментарите по филма. За себе си аз знам развитието на целия сценарий, а на вас пожелавам приятно гледане и наслаждаване на тази романтична история

Р.Р А как установихте кой знае езика и до колко разбира?

Недей така.Аз,както писах по-рано,вече съвсем обърках хронологията на събитията и затова коментирам само това,което се случва в момента.По-добре прави като мен,вместо да спираш да пишеш Peace

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 22:19 от TraYkovA

# 111
TraYkovA,  благодаря за подкрепата, но предпочитам да отида за месец на морето и да си гледам с удоволствие филма.

# 112
А така може.Това е добър повод да не пишеш Peace И аз избягах за 2 седмици,за съжаление много бързо свършиха Rolling Eyes

# 113
Момичета, някой по преди беше качил снимка на Къванч като малък.Опитах се да я намеря, но нещо не успях, ако някой чете нека пак я побликува.  bouquet

# 114
Момичета, някой по преди беше качил снимка на Къванч като малък.Опитах се да я намеря, но нещо не успях, ако някой чете нека пак я побликува.  bouquet
тазi li?
http://www.imagesbasket.com/viewer.php?file=us6zbws9yhp3m2pwn38.jpg

# 115
"Видяхте ли новия Хай-клуб??"

"Да,там е снимана моята дъщеря!!!!!
Коя е тя?Похвали се Grinning
"

Ами момичето булка

# 116
Да, съгласна съм за заяждането. По-раздразнителните е хубаво да се въздържат.  Crossing Arms

Моля ви, тези които разбират турски, не се обиждайте и не ни изоставяйте  Praynig Повечето разчитаме на вас, особено тези, които няма да имат телевизор а само интернет от време на време, ще черпя информация само от форума.

И моля ви, кажете какво й казва Мехмет в този клип! С ББ ако може, а който не иска, просто да не чете!! Оставете ни другите да се наслаждаваме на това което казват знаещите!

# 117
ББ:А когато Мехмет и Инджи решават да си имат бебе,какво толкова казва лекарката на Мехмет,че така се разстройва?Чух нещо за операция...
ббOkaзва се,че Инджи има възпаление след аборта, което трябва първо да излекува- тоест, налага се  да изчакат.

# 118
monda, ББ Какво си казват в този клип и кога се развива във  филма? http://www.youtube.com/watch?v=QZFi_bkHvHc

# 119
ББ:А когато Мехмет и Инджи решават да си имат бебе,какво толкова казва лекарката на Мехмет,че така се разстройва?Чух нещо за операция...
ббOkaзва се,че Инджи има възпаление след аборта, което трябва първо да излекува- тоест, налага се  да изчакат.
Благодаря ти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт