ПЕРЛА-борбата за една споделена любов-8

• 28 065
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
Пригответе се след няколко минути почва Hug

# 346
ние с valenceto_  , може да сме пичове  Grinning Grinning Grinning Grinning

сподели и ти щом имаш толкова голям мерак да пишеш :p

# 347
май нещо не схванах за кви пичове става въпрос ама terito0o незнам за теб ама аз не съм пич така че без мен! тихо ся че дават Мехмедчо Praynig как да не халосаш Инджито аааааааааааа #2gunfire

# 348
според мен между Берг и сестрата на годеника на Бахар ще има нещо  newsm53

# 349
според мен между Берг и сестрата на годеника на Бахар ще има нещо  newsm53
Май да. Party

# 350
Izvinete,che picha na latinica,no sam v chujbina i dori ne sam na komputara-picha tova ot ipod-a si.Imam edin vapros kam gledalite veche filma.BB:Dokato Mehmet e v zatvora,piche pismo na Indji.Molbata mi e niakoy zapoznat da obiasni nakratko sadarjanieto mu.Indji ne e nikak dovolna sled kato go prochita.Dali pismoto ne e prochtalno?Blagodaria predvaritelno na otzovalite se na zapitvaneto mi.  bouquet

# 351
охх дано Панар и Онур се съберат  newsm45

# 352
valenceto_  нерокох ни пичове щото се ядосах на оная дето ни вика мацки и за това...

# 353
аааа сега стоплих  Joy оххх Пънар и Онур са като деца каращи се за близалка хем ме ядосват хем са мми много сладки  newsm53 kiss kiss kiss

# 354
  • Пловдив
Здравейте .
Сега намерих темата за което ви благодаря че има толкова информация ,макар че не съм прегледала всичката.
  Така се ядосах на  Инджи че  #Cussing out ама много наивно това момиче нямам думи направо ooooh!

Панар и Онур  са ми сладки макар че се дракат като куче и коте ... Hug

# 355
Ах този Енгин как може да е толкова нагал newsm48

# 356
този Енгин е голям нахалник  fight

# 357
  • Варна
Много ме дразнят Инджи и Мехмет като почнат да си викат госпожо и господинчо. Не знам как е в оригинала, но на мен ми звучи грозно.
Бахар изгори на момичето покривката. Нали го раздава бизнесдама.

# 358
Тоя Енгин постоянно се опитва да ги раздели и дори не каза на Инджи, че Мехмет я е търсил по телефона.

# 359
  • Пловдив
Привет на всички от още една запленена от филма,надявам се да ме приемете   bouquet  Тази вечер за съжаление съм на работа и не можах да гледам филма,много ще се радвам,ако накратко разкажете какво ново.

Общи условия

Активация на акаунт