Отговори
# 105
Емма пък е в някаквъ период да признава и търси само мама. Ах ика мама й е на устата и дори баща й не може да я заведе до тоалетната  ooooh! Дано се отърси от това, че на 14.9 започваме адаптация в яслата Heart Eyes

# 106
  • Пловдив
  Добро утро дами  Hug Ние станахме още в 8,30 ч., една пералня сме проснали, манджата вече е на котлона, цветята са поляти и така  Heart Eyes .
Вчера се прибрахме и успях да си пооправя къщата и да наредя багажите  #Crazy днес мисля да си почивам... дано и Вики да си поспи добре на обяд.
Да се похваля от вчера спим без памперс на обяд. От доста време се буди суха и от вчера не й слагам. Купих едни пелени, които се слагам под чаршафчето за всеки случай.
Тя и вечерта иска да го махаме, но за сега ще го оставим, че някой път сутрин се изпуска.
Поздрави на всички.
Пуснете нови снимки да позяпаме  Heart Eyes

# 107
  • Варна
Емма пък е в някаквъ период да признава и търси само мама. Ах ика мама й е на устата и дори баща й не може да я заведе до тоалетната  ooooh! Дано се отърси от това, че на 14.9 започваме адаптация в яслата Heart Eyes
И ние сме така, мама та мама! И на 28 септ. трябва да го запозная с яслата, направо съм в чуденка как ще стане  newsm78

Асе, много късно ставате - ние ставаме в 6.30 (дребният е будилникът, да не помисли друго), до 7.30 сме закусили и оправили къщата, после готвя или играем и след 9 вече сме по люлките.
 Crazy

# 108
  • Пловдив
Асе, много късно ставате - ние ставаме в 6.30 (дребният е будилникът, да не помисли друго), до 7.30 сме закусили и оправили къщата, после готвя или играем и след 9 вече сме по люлките.
 Crazy
#Crazy Grinning ти ме уби ... за мен 8,30 ч. е рано, та камо ли 6,30 ч.  Joy

# 109
  • Варна
 Crazy
#Crazy Grinning ти ме уби ... за мен 8,30 ч. е рано, та камо ли 6,30 ч.  Joy
О, сега си поспивам, през юни като изгряваше слънцето в 5.30 и нашият ставаше тогава  Tired  Mr. Green

# 110
  • София
Светли, а Божи вечер в колко заспива вечер? Ели сега като не ходи на ясла заспива към 23ч. и сутрин я будя в 9ч.

Елена също се е "лепнала" за мен, все да съм до нея.  ooooh!

# 111
Леле, за мен ставане преди 7.30 и зиме, и лете е убийствено  Mr. Green
Светли, не можеш ли да му затъмниш стаята с пердета, щори и тн.? Thinking Или пък си ляга много рано вечер...

# 112
  • Варна
Ляга между 9 и 10. Опитвала съм да е по-късно - не става. Спи следобед по 3 часа, понякога до 18, и като стане 21 пак иска да си ляга.

Щори имаме. Ама спалнята е източна. През юни опитахме да спим в западния хол, това отложи ставането с половин час  Party, та спахме до 6. Просто си е такова детето. Ако искам да се наспя просто лягам след него.

# 113
Ами има и ранобудни деца, не е беда.  Grinning Светли, ти пък му пожелай неговите деца да са ранобудни като него.  Mr. Green
Моите, слава Богу, преди 8 не стават. Даже зорлем ги вдигам за градина, особено големия. Ама и да станат, не ми пречи - отиват да си се занимават с техните си неща, никой не ме вика да ставам.  Whistling

# 114
Йоанна е поспаланка.Стои до късно с нас и сутрин става след 10.Но и вечерите,когато си ляга в 9,спи до 9 сутринта.Но пък отказа следобедния сън.

# 115
Ааа, и тук съм късметлийка - с такъв кеф си гушват възглавницата за следобедния сън, че на мен ми се приспива, само като ги гледам. Стефан почна да се пазари да не спи напоследък, но в момента, в който му изсъскам да ляга, вече е откъртил.

# 116
здравейте и от нас с Ивайличка!
Чета ви и и се радвам на желанието ви за второ дете  даже и трето.Браво.Аз нямам кураж  за второ на този етап.Но на всички куражлийки пожелавам късмет.
Що се отнася до ставането винаги се събужда стана ли от леглото.докато аз спя и тя спи.Сега като ходя на работа, сутрин стъпвам на пръсти да не я събудя,но не и не.само докато изляза от стаята и се върна тя вече е будна. ooooh!наявам се утре да поспим до 8.
лека вечер от  мен.

# 117
Дзак!
Върнахме се от село,свърши ваканцията на детето и от вторник почва ясла,аз работа и те така.
Клъвна го петела и голям рев падна,обясних му ,че петела е лош и ,че ще го сготвим на супа.Сега ходи разправя."Кукуигу ам ам супа"
За второто,когато стане.Зор не си давам,но виждам,че две годинки разлика идва мъничко,по гаджето на Косьо съдя има си братче на 40 дена и много ревнува милата,не дава майка и да го кърми и разни такива работи,тя сама ме посъветва да забавя  Grinning ама и ние с мъжу зор не си даваме  Wink
Целувки и лека от мен,пак ще минавам да драсвам някой друг ред   bouquet и да ви попрочитам

# 118
  • Варна
Привет!

При нас Ели май е най-ранобудна откакто тръгна на ясла, но за сметка на това до 10 най-късно трябва да е легнала. В събота имахме гости и тя към 10 каза "Нани, Мати чао", което в превод означава, че ще си ляга и Марти да си ходи  Laughing. Вики през почивните дни си поспива с мен до към 8 - 8 и нещо. А колкото до предпочитанието към мама, тя от край време си ме предпочита. В момента обаче има двубой между двете госпожици. Според Ели съм "моя мамо"  Rolling Eyes. Върви разправяй, че не съм само нейна. Не дава на Вики да се гушне в мен или, не дай си Боже, да седне... настава драма, но и с това се борим.
Светли, направо не ми се мисли какво ти е с това ранно ставане  ooooh!.
Аз да се оплача малко. В четвъртък вечер, когато отиваше да си ляга, Вики си сцепи носа на леглото.  Точно между очите. Сега е зашита с козметичен шев, но дори и така ще остане белег. Има и пукнати някакви малки костици. Ще купуваме някакъв скъп гел за заличаване на белези и дано има добър ефект. Лъвичката беше казвала нещо за такъв. Може би е същият - Дерматикс. Както и да е. Това ще и е против уроки, че иначе ще е прекалено красива  Mr. Green.

# 119
Ще купуваме някакъв скъп гел за заличаване на белези и дано има добър ефект. Лъвичката беше казвала нещо за такъв. Може би е същият - Дерматикс. Както и да е. Това ще и е против уроки, че иначе ще е прекалено красива  Mr. Green.

Бил е малкият дявол  Rolling Eyes Да е жива и здрава  Grinning
Да, това е гела. Много добър ефект има - личен опит  Peace

Общи условия

Активация на акаунт