Аз изпратих моите на плаж и сега съм сама. Вчера ме пипна някакъв вирус и на обяд се прибрах от работа. Днес вече съм по-добре, но не посмях да отида на плаж, за да не овапцам пак положението.
Явно всички са пумпали по време на сън. Вики все още е така, но рядко пада от леглото
Светли, доволна съм от тоалетния адаптер. Вики имаше нещо подобно, но не ставаше на гърне. Използва го до преди няколко месеца, когато се счупи и го изхвърлихме. Той всъщност беше донесен от чужбина и беше ползван преди това. Когато тя беше малка не бях виждала такива. Още от две годишна възраст не ме е занимавала с ходенето и до тоалет. Сама си слагаше седалката и си вършеше работата. Аз съм твърдо убедена, че си заслужава парите като се има предвид колко дълго се използва. На Ели все още е във вид на гърне, за да може да го ползва, когато тоалета е зает от друг. Леле, каква ода за тоалетния адаптер се получи
Само аз от всички ли съм навита за трето? Стягай те се момичета, трябва да повишим приръста
!

От снощи нещо не е на кеф, няма апетит и преди да легне повърна
Дано да слушка Ели и да се гледат добре с баба си, а и на баба й да се оправя бързо кръста
и така, веселба е голяма. Но пък ми липсва и моята къщичка
ама му вярвам безрезервно и знам ,че си разбира от работата човека все пак Диди е факт благодарение на него!
Един ден стои пред хладилника и повтаря "ако,ако" и аз го водя в тоалетната и той"не,не" и пак на хладилника,човекът искал мляко
За втори ден е след дългата ваканция. Вчера нямаше проблем, днес - рев. И от сутринта е хипер кисел, не знам какво му става.
Ще питам довечера учителката му. Иначе любимите му песни са 'Мамо ака' /мамо сладка - демек 'Мила моя мамо'/ и 'айченцето бяло'.