Отговори
# 90
  • Варна
Здравейте!

Аз изпратих моите на плаж и сега съм сама. Вчера ме пипна някакъв вирус и на обяд се прибрах от работа. Днес вече съм по-добре, но не посмях да отида на плаж, за да не овапцам пак положението.
Явно всички са пумпали по време на сън. Вики все още е така, но рядко пада от леглото  Mr. Green. За сметка на това почти никога не спи завита.
Светли, доволна съм от тоалетния адаптер. Вики имаше нещо подобно, но не ставаше на гърне. Използва го до преди няколко месеца, когато се счупи и го изхвърлихме. Той всъщност беше донесен от чужбина и беше ползван преди това. Когато тя беше малка не бях виждала такива. Още от две годишна възраст не ме е занимавала с ходенето и до тоалет. Сама си слагаше седалката и си вършеше работата. Аз съм твърдо убедена, че си заслужава парите като се има предвид колко дълго се използва. На Ели все още е във вид на гърне, за да може да го ползва, когато тоалета е зает от друг. Леле, каква ода за тоалетния адаптер се получи  Mr. Green.
Само аз от всички ли съм навита за трето? Стягай те се момичета, трябва да повишим приръста  Peace!

# 91
  • Пловдив
Здравейте мили виртуални приятелки  Hug Heart Eyes Laughing Аз се изгубих за дълго, но от хайманосване нямам време за форума. Още не сме с в къщи, но намерих час време и реших да драсна няколко реда.
Нямам възможност да ви изчета, но надявам се да сте добре всички !
Честито на Биа ! Това го прочетох! Живо и здраво момченце  Hug
Бяхме началото на август на море, от там в Добрич при свеки, сега сме в Сливен при моята баба и началото на другата седмица се прибираме живот и здраве.
Голяма екскурзия си спретнахме  Hug
Иначе сме здрави, много бърборим, инатим се ... нормалните неща като цяло  Grinning Peace
Ето малко морски снимки, който иска да разгледа.
За сега толкова, че нямам много време.
Поздрави   bouquet
http://asq82.snimka.bg/sea/more-2009.413190.14324889

# 92
Светли, В София ще има Икеа. Миналата година казаха 2009 края, ама от тогава нищо не съм срещала, като информация. Но мисля до година две ще има и в София. Пък ей го къде е - време не остана.
Извинявам се, че се намесвам в темата ви, ама да кажа по въпроса с ИКЕА. Няма да отварят магазин в БГ. Заради кризата се отказаха и затвориха офиса си в София. Информация първа ръка, една позната работеше там.  Wink

# 93
  • София
Асе, снимките са невероятни, вижда се, че сте се забавлявали.  Heart Eyes Къде е този приказен  парк? Радвам се, че сте добре.

Аз от утре съм на работа. Майка ще гледа Ели до сряда (включително). Дано малката слуша, че днес баба й си сецна гърба. ooooh! От снощи нещо не е на кеф, няма апетит и преди да легне повърна  Confused, стискайте палци да не е вирус. Като чуя вече за болести и лошо ми става.

Много прегръдки на всички.  Hug

# 94
Гери, стискам и на двете ръце  fingerscrossed Дано да слушка Ели и да се гледат добре с баба си, а и на баба й да се оправя бързо кръста  Peace
Асе, страшни снимки. Направо ви завидях за крастотите, сред които сте били. Вики е голям бонбон, пу-пу
Аничка, меркалийка съм за трето, но не ми стиска честно казано. Особено финансово. Кой знае, може някой ден... А и ако се реша, ще е планувано така, че да се роди когато Ванина тръгне в първи клас. Малиии, ква съм прагматична  Rolling Eyes
По темата за детските стаи не мога да се включа за съжаление. Направо ми е болна... Ние още сме четиримата в гарсониера, а ми е голяма мечта маймунките да си имат тяхна стая.
На мен днес нещо не ми е ден. Разлигавила съм се и съм се отпуснала много. Криво ми е нещо, без някаква конкретна причина. Смятам да излекувам тази си апатия с един здрав сън, та ви оставям. Целувки на дечковците  Heart Eyes

# 95
Асе, страхотни снимки и много е пораснала Вики Peace Гери, дано Еличка е послушна и не тормози кръста на майчето ти .Уоуа,браво за куража за трето детенце винаги се възхищавам на такива родители. Пожелавам от сърце да ти се случи точно както го планирате и дай Боже в голям апартамент да има стая за всяко детенце  по отделно  Heart Eyes  И сега да си споделя моята тревога ,че определено си го тая в себе си що се отнася за дечковци. Днес съм на преглед при моя си гинеколог и по това ,което му обясних ,че се случва ще се започва с изследванията отначало ,но пък като знам вече за какво става въпрос знам ,че си струва и няма по-велико изживяване от това отново да ми се случи чудото да стана майка. Определено съм притеснена от къде ще започнем ,но днес вече няма мърдане ще ми стане ясно. Стискайте ми палци, милички, не коментирам тези си ми тревоги с никой от близките ми защото се наслушах на фрази от типа"щом е текло пак ще тече" или пък "втория път винаги е по-лесно" и т.н. знаем си ние с мъжа ми през какво ще се мине ,но ми се иска да вярвам ,че този път наистина ще е по-лесно.

# 96
Луси, най-важното е да вярваш!  Hug Щом го искате и двамата и щом сте готови да преминете през изследванията и всичко, ще стане! Успех и дано скоро ни зарадваш с хубава новина!  Hug

# 97
  • София
Луси, стискам много силно палци. Дано изследванията са ок и скоро ни зарадваш с най-хубавата новина.  Heart Eyes Praynig

# 98
  • Варна
Лусиа, много добре те разбирам, и аз съм тръгнала по бавен и несигурен път към евентуално второ детенце. Въоръжи се с търпение и оптимизъм! Ще стане!

# 99
  • Пловдив
Радвам се, че ви харесаха снмиките  Hug Парка е ботаническата градина в Балчик - любимо мое място. Посещавам го за втори път, бих и потретила  Grinning Heart Eyes
Хубаво изкарахме наистина.
Днес чакаме тати да дойде да ни прибира. Утре живот и здраве сме в къщи  Peace
Луси успех миличка ! Скоро чакаме добрата новина  Hug
Гери дано не е вирус, и малката слушка при баба  Hug
Светли и на теб желая късмет, и скоро да се похвалиш с двете чертички  Heart Eyes
Йоя дано рано или късно се приместите в по-обширен апартамент и се увеличите с още един член в семейството  Hug
Направо не ми се тръгва от тук. Голям купон тече, всяка вечер се събираме роднините, праскаме карти, пуши скарата  Joy и така, веселба е голяма. Но пък ми липсва и моята къщичка  Rolling Eyes
Здраве на всички ви ! Поздрави  Hug  bouquet

# 100
Благодаря ви милички, за подкрепата! Наистина ми назначи много изследвания и мислих ,че ще ми поспести малко ,но уви сега ми назначи даже повече ,та ще се почва няма как . Озадачи ме само защо пак генетични ,и там ли се променят нещата  newsm78 ама му вярвам безрезервно и знам ,че си разбира от работата човека все пак Диди е факт благодарение на него! Светли ,от сърце ти желая и на теб нещата да си дойдат на мястото и да не е толкова бавен пътя ,който трябва да извървите ,имаш моите стиснати палци ! Heart Eyes

# 101
  • София
Вижте   Laughing

# 102
Добро утро,момичета!  bouquetПозагубих се малко,но ви четях редовно.Честито на Биа,да и е живо и здраво момчето!Стискам палци на желаещите второ или трето дете скоро да се похвалят с добри новини.Ние сме добре,Стами ходи на ясла,аз на работа и така,баткото изкара ваканцията по селата.Утре ще ходим да го видим,а следващата седмица си го прибираме при нас.На море не успяхме да идем,и сега мрънкам на Калоян да ни води зимата някъде. Mr. GreenЗа памперсите,слагам само през ноща,но като свърши този пакет няма да купувам вече.Гърнето не го използваме изобщо,пишка и ака в тоалетната,пишка прав а за акането го вдигам.случва се и да има пропуски.За говоренето сме средна работа,повтаря думичките,но някой букви липсват.В къщи по си говорим навън нещо не ще.И за пишкане и за акане казва "ака",но се случва и да послъгва Simple SmileЕдин ден стои пред хладилника и повтаря "ако,ако" и аз го водя в тоалетната и той"не,не" и пак на хладилника,човекът искал мляко LaughingГоляма любов са му котките,гони ги,вика ги и се ядосва че не идват при него.Голяма страст са му колите от всякакъв калибър,а напоследък и велосипедите.Гледа тук каките и батковците и иска да го качвам на колелата и да го возя.Вече подаръка за рождения ден е измислен,тъкмо ще разбира повече.Хайде засега толкова,хубав ден на всички!

# 103
  • София
Добър ден!
Да пийнем по кафенце!

Аз съм си в къщи. Надявам се, че в понеделник вече ще тръгне на ясла, защото е хващат лудите. Почвам да си мисля, че ми прави номера, за да не ходи. Ако е така не знам как ще се оправим ...  ooooh!

Ди, радвам се, че сте добре.  Grinning

# 104
И Максим днес ми се тръшкА в яслата.  Tired За втори ден е след дългата ваканция. Вчера нямаше проблем, днес - рев. И от сутринта е хипер кисел, не знам какво му става.
Иначе има нова песен, само дето аз не я знам. Само си повтаря "маааалко бебеееее, мааалко беееееебе', не знам каква е тази песен?  Thinking Ще питам довечера учителката му. Иначе любимите му песни са 'Мамо ака' /мамо сладка - демек 'Мила моя мамо'/ и 'айченцето бяло'.
Любим израз напоследък - 'масе се!' /махай се/ - когато си мие зъбите, седи на тоалетната чиния или въобще върши нещо самостоятелно. Както и когато брат му му се пречка.  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт