Отговори
# 120
Само нашите младежи със Светлито ли са ранобудни.И Косьо от край време става рано рано.
Ако си легне в 22:00 пак става към 6:30 7:00
Ани  Hug дано да не остане белег.
Днес ще излизам да търся есенни обувки,че на малкия много му пораснали краката.Вчера му сложих едни сандали дето не беше ги слагал от месец и сега има прижка на петичката.Направо съм за бой.Ама пусто,той и не се оплаква.Отивам да си ошетвам къщата,че малко съм я позанемарила.Поне нямам да пера.Цунки и хубав ден на всички   bouquet

# 121
  • Пловдив

Добро утро !  Hug

# 122
  • София
Добро утро,

Щък и ние ставаме рано. Защото в 7 вече сме навън. Почвам работа от рано за да може вечер да сме повече време заедно. Та събота и неделя когато си отспиваме е до 7 15, иначе в 6 30 айде на пангара. Иначе до скоро сил лягаше в 20 30 и откъртваше моментално. Но вече по късно си ляга но към 21 20 почвам да обяснявам как е десети и е време да спи и в повечето случаи за до 21 30 е заспал.

Иначе кво да кажа - МА-ДО-НА. Страшно съм доволна. Това му се вика подарък за рожденият ми ден, който беше януари. Laughing

Искам да питам, сега като захлажда, а децата вече са големи и ходят с боксерки (примерно), нагоре с какво ще ги обличате. Идеята ми е, че бодетата са страшно удобни да не се притесняваш за гол кръст. Но никак не са удачни за бързо събличане, в нужните моменти. Та някакви блузки, потничета или какво ще купувате. Аз вчера прегледах дрехите, панталоните му стават. Но блузки трябва да се купят и обувки ще трябва да взимам. И остава тази чуденка за бельото.

Иначе ние следващите две седмици сме в отпуск, че пускаме и баба и дядо да си починат на морето. А ние още не сме решили до къде да се разходим, но ще е нещо малко и наблизо.

Аничка, аз имам доста белези по лицето и въпреки, че мазилата не са били, като тези днес, повечето не си личат. Не се притеснявай и с малък белег момите са хубави.

# 123
mmm_, потниче и гащи!  Peace Така поне ги предпочитат в яслата. А вкъщи - с боди.
За Мадона браво. И аз си получих подаръка за тазгодишния юбилей с няколко месеца по-рано - Ю Ту в Загреб.  Heart Eyes

# 124
  • Варна
mmm_, и ние сме на гащички с потник. Не сме имали проблеми с гол кръст. Боди не съм слагала от миналото лято.
За Мадона чух страхотни отзиви  Wink.

# 125
Аничка, това е кремчето. Аз все се каня да взема за белезите от шарката, ама май ще си ги мажат госпожиците като порастнат  Rolling Eyes Ще кажеш дали има полза  Wink Дано да не остане белег на сладката Вики  Peace
На Ванина й се клати зъбче. Почти е паднало и непрекъснато мрънка, че й пречи, а не дава да го дръпна. Тъкмо пораснаха всички зъби на Михаела и почнаха на падат зъбите на Ванина  ooooh!
Днес ми беше особено гаден ден на работа, но пък научих прекрасна новина: ЩЕ СТАВАМ ВУЙНА  Heart Eyes

# 126
  • София
Yoya, супер за хубавата новина!  Grinning Дано всичко е наред и си имаш живо и здраво племенниче.
Ани, дано Вики се оправи бързо и не остане белег.
mmm_, и аз слагам потниче или тениска.
Щък, ооо Косето си има гадже ...  Grinning Аз също ще трябва да взема обувки на Ели, че миналогодишните са на границата. И на двете с малката ни е търсене когато трябва да ставаме рано, а сега в яслата и работата ........  ooooh!
maslinka, и аз съм като теб, за сега мисля да изчакаме с второ, а живот и здраве след някоя друга година дано да имаме.

Много  Hug от мен и лека нощ.

# 127
  • welcome to the Jungle
Ето ме и мен! Извинявам се на всичките варненски падружки, които така безсрамно ги изпързалях ( не на водната пързалка), че ще се видим. ама УОИ е нещо мнооого разангажиращо и някак те оставя като "хвърлил котва" на местенцето , дето си.

Дерматикс е правлиното кермче за белези, трудно се броят 85 лева в аптеката, но пък и белезите лесно си отиват с него. аз сега ще мажа 2 дълбоки и грозни, които останаха по лицето на Любанко от варицелата, дето я изкара...

Иначе дечурлигата ви много бърборят, определено малкият Ботев четник не е така, но пък е танцьор и половина. за 6-7 пъти се научи да танцува повечето танци от дискотеката на анимацията ни във Вита парк - стана любимец на каките и гостите, щото гледката - един 2 годишен фърфалак да танцува с необходимите стъпки и движения си е гледка, достойна да събуди и най-заспалата усмивка.

Гледам, че обсъждате събуждането, та смело се нареждаме до Божи и Светли. Любанко обича да става с петлетата  Mr. Green, не, че наоколо има живи представители с пера  Joy 6-7 е времето, в което малкият Будилник призовава къщата да стане. Напоследък това се случва с припевите на песничките тот гореописаната детска дискотека. Странното е, че ако сега така ни пее просто припеви, какво би станало, ако след 5 години заслуша Диму Боргер примерно   Crazy.

Предстои ни ясла.  ooooh! Наддаването у дома е кой повече ще плаче - аз или Любанко...

Луси, а и Светли,   bouquet   bouquet , пожелавам ви най-краткия път до заветното усещане на "пеперудените крилца" в коремчетата ви, а малко по-нататък и мили и щастливи срещи в родилна зала    bouquet

# 128
Лъвичке   bouquet Липсваше ни

# 129
  • welcome to the Jungle

И вие на мен   bouquet, форумът е велика сила

# 130
  • Пловдив

И вие на мен   bouquet, форумът е велика сила
Hug Heart Eyes

# 131
  • Пловдив

Мили съфорумки, почерпете се за  здравето на моите любими племенници  Hug Heart Eyes Днес стават на 3   Grinning

# 132
  • София
Мерси Асе, да са весели и здрави.

Йойа, кажи някой не скъп хотел в Плевен. Че може и до там да скокнем тази отпуска.
Защото в нета излизат цени все едно ще купувам стаята , а не наемам за вечер.

# 133
Ние решихме за септемврийските почивни дни да идем ето там. Ако на някого му се види интересно, ще се радвам да се срещнем.  Hug

# 134
  • Варна
Асе, срам нямаш, пак огладнях! Да са ти живи и здрави рожденниците!

Лъвице, айде да ти е простено изпързалването, ама другия път имаш да наваксваш! И ти гледам си на вълна ясла, аз колкото повече наближава толкова повече назад давам... Все измислям по нещо как да не го пускам... Нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт