Лъвице, айде да ти е простено изпързалването, ама другия път имаш да наваксваш! И ти гледам си на вълна ясла, аз колкото повече наближава толкова повече назад давам... Все измислям по нещо как да не го пускам... Нормално ли е?
Светли, точно като теб се чувствам. Днес звъннах в яслата на Любослав, откъдето ми казаха, че на 10.09 го чакат, т.е. понеже приемали децата поетапно, това е "неговият" ден за постъпване. И като ми вика "тръгвайте да правите изследванията, че докато станат и 10и е дошъл" и ми стана едно мило, свидно за мъничето, че ще го пращам някъде сред чужди ...
...За събиращите се 4 почивни дни имаме нещо като идея да направим лека разходка из страната: Габрово - Трявна - Шипка - Ямбол, - Кърджали - Перперикон - Златоград - София, но това само, ако е хубаво времето.

.
.
За по едно кафе макар! МММ, ти също!
А и като спомена Светли за Ловеч...там има едно сладко семейно хотелче с добри цени. Може пък и там да отседнете.
и други там подобни да не изреждам.След едномесечно гледане на дятито,то не ми е кихнало нито веднъж.Днес отиде на ясла за първи ден след месец почивка с мама и познайте. Вече сме със сополи и едва диша
само да знам по кого да гърмя.Ще им таковам аз социализацията.Ако мъжът ми получаваше над 2000 лева хич нямаше и да се замисля.Пускам си неплатена и си гледам детето,ама на пусто не ги взима.
. Само като се сетя за Косьо и мерси ви за самостоятелността.