Отговори
# 135
  • welcome to the Jungle
Асе, срам нямаш, пак огладнях! Да са ти живи и здрави рожденниците!

Лъвице, айде да ти е простено изпързалването, ама другия път имаш да наваксваш! И ти гледам си на вълна ясла, аз колкото повече наближава толкова повече назад давам... Все измислям по нещо как да не го пускам... Нормално ли е?

Светли, точно като теб се чувствам. Днес звъннах в яслата на Любослав, откъдето ми казаха, че на 10.09 го чакат, т.е. понеже приемали децата поетапно, това е "неговият" ден за постъпване. И като ми вика "тръгвайте да правите изследванията, че докато станат и 10и е дошъл" и ми стана едно мило, свидно за мъничето, че ще го пращам някъде сред чужди ... Sad ...

За събиращите се 4 почивни дни имаме нещо като идея да направим лека разходка из страната: Габрово - Трявна - Шипка - Ямбол, - Кърджали - Перперикон  -  Златоград - София, но това само, ако е хубаво времето.

# 136
  • София
"Габрово - Трявна - Шипка - Ямбол, - Кърджали - Перперикон  -  Златоград - София, но това само, ако е хубаво времето." Crazy
Направо като чета и почвам да мия колата и да държа пликовете. Ние напролет спахме в Габрово.  И от там до Етъра, до Трявна, до Боженци, и Дрян, и Дряновски манастир, и горкото ми дете. Това за две нощувки, три дни с пътя от и до София. Бяхме по 6 май в дъждливото време, но пък изкарахме страхотно и Алекс се оттича по калдъръмите и се нагледа на вода, воденици и прочие. Още не съм качила снимките, както и тези от морето. Laughing
Но обще взето с Lioness вървим по подобни програми - ние началото на юли във Вита парк, вие с края на август пак там. Ние напролет в Габрово, вие наесен. Къде бяхте на пролет да идем ние на есен? Wink

Иначе до Елена и язовир Йовковци е много хубаво. Там бяхме с колегите миналата година края на септеври. Пак беше мрачно, и пак не се усети. Страшно е хубаво и тези поляни само за тичане.

Ние заминаваме, сега в понеделник за Видим през Белоградчик. Казвала съм "нашата градина при баба" затваря за лятната си почивка на море. И ние искаме, не искаме вече втора година взимаме отпуск по това време до празниците. Та чуденката е дали да не се разходим по Дунава и да спим в Плевен и там Кайлъка, Панорамата ... изобщо хубав и пълен със спомени град.

Само пътуване ми е в акъла. И каквото изкарам неизкарам тампотъва.

# 137
  • Варна
mmm, напълни ми очите с програмата си! И ние мислим да забегнем по празниците. До Трявна вероятно и до баба ми.
Да вметна, напролет ходихме до Ловеч, не бях ходила с години. Много приятно си изкарахме, хареса ни всичко. За в случай, че ви е на път  Wink

Гале, "нашта дата" е 28 септ.  Rolling Eyes Сега една дружка ще открива детски център за йога, изкуства, танци и тем подобни, та се ослушвам да го пращам там за дообеда, само и само да не е на ясла. Горкото ако знае какво му точим ...

# 138
  • welcome to the Jungle
Светли, в крайна сметка яслата не е съвсем лошо предизвикателство. ДЕцата се социализират много добре там, учат се да са самостоятелни и в крайна сметка мисля, че е за тяхно добро ( повече добро, отколкото зло, да бъда по-точна), но пусти майчини емоции  ooooh!.

mmm_, хахаха, търчим си по петите  Mr. Green.
Всъщност добре, че не отидохме в края на август във Вита парк, че времето в момента хич не е добро там. Бяхме от 8 до 23  Mr. Green и нямахме 1 лош ден  Whistling.
А иначе в края на май ходихме пак по подобен маршрут - Габрово, Етъра - Дряновския манастир - Златни пясъци - Двореца в Балчик - Добрич, Галерията .
Живот и здраве, в началото на октомври сме на гроздобер в Мелнишко и смятаме да отскочим до Солун  Mr. Green.

Стига да не мине котка път.  Praynig

# 139
  • Варна
И аз се самонавивам, че ще му е добре с децата. Тревожат ме 2 неща - в момента е залепен за мен като гербова марка, в периода "само мама" сме и се тревожа да не се травматизира прекалено. Другото естествено са болестите.

Сега да питам: Дайте хитри идеи как да се сприятелим с четката за зъби. Ако помните Божи много късно се сдоби със зъби и едва напролет опитах да ги мия, след като му се успокоиха венците след "голямото никнене". Да, ама не ще четката. Учихме се да лапа вода и да плюе, много е забавно, гледа ни редовно ние как се мием и пак не дава да му влезе четка в устата. Смених четката, да не е от нея, не помогна.
Идеи?

# 140
За събиращите се 4 почивни дни имаме нещо като идея да направим лека разходка из страната: Габрово - Трявна - Шипка - Ямбол, - Кърджали - Перперикон  -  Златоград - София, но това само, ако е хубаво времето.

Е те само му мисли да не се засечем нейде из района!  newsm66 За по едно кафе макар! МММ, ти също!

За яслата - знам какво ви е, но повярвайте - стига децата да се чувстват добре и да нямате притеснения за гледането им там, това и за вас ще е добре. Дано да свикнат бързо децата, но от опит ви казвам, че не свикне ли мама, няма и детето.  Mr. Green

# 141
  • София
Кити, аз цитирах Лионес - по празници ще съм и  обичам да съм в София - става една празна и хубава, като от моите спомени. Пусто старост и носталгия.
Айде да си ходя в къщи. И дане досаждам вече.

# 142
Да де, аз разбрах., че я цитира, ама не знам защо помислих, че совен това и ти ще бъдеш някъде там.  ooooh!

# 143
Асе, да са ти живи и здрави племениците! Много лудории и весели игри им желая!
Ммм, наистина в Плевен хотелите са безбожно скъпи  Confused Но се сещам за два с поносими цени. Само като условия не знам дали са подходящи за малко дете. Ако решиш, ще дам координати  Peace А и като спомена Светли за Ловеч...там има едно сладко семейно хотелче с добри цени. Може пък и там да отседнете.
На всички, които ще ходите някъде по празниците - весело изкарване. Ние може и да се застоим този път. Ако предприемем нещо, ще се похваля непременно.
За яслите - пускайте дечицата смело. Сигурна съм, че им харесва да са сред децата. Понякога толкова ми е жал за Михаела, че е по цял ден с бабата, която я гледа... Не, че я гледа лошо жената. Напротив. Но ми се искаше да е малко по-контактна, да общува по-често с връстници, да учи повече неща... Съгласна съм с Анту за свикването - ако вие сте спокойни и децата ще са   Peace

# 144
  • Варна
Ние няма да мърдаме на никъде по празниците. Предстои ни двумесечен ремонт в градината и ще се редуваме на смени да гледаме децата.
По въпроса за яслата се присъединявам към Анту и Йоя. Свикват децата. Някои лесно, а други не като моите. Но честно казано изобщо не съжалявам, че съм ги дала на ясла. Мисля, че проблемът и по скоро при майките. Не им се ще да разберат, че децата всъщност могат и без тях  Mr. Green Wink. Уви, сават самостоятелни децата. Ели постоянно я хвалят учителките (не само нейните) в градината колко е самостоятелна и оправна и как "слагала в джоба си" по-големите от нея  Laughing.

# 145
Охооооооо една лъвица се намърдала тука.Хаймана с хаймана следващият път ако не се обадиш,ще те накажем  Wink ние ще измислим какво да ти е наказанието!
 Mr. Green

Ясли мясли  #Cussing out и други там подобни да не изреждам.След едномесечно гледане на дятито,то не ми е кихнало нито веднъж.Днес отиде на ясла за първи ден след месец почивка с мама и познайте. Вече сме със сополи и едва диша  #2gunfire само да знам по кого да гърмя.Ще им таковам аз социализацията.Ако мъжът ми получаваше над 2000 лева хич нямаше и да се замисля.Пускам си неплатена и си гледам детето,ама на пусто не ги взима.
И те така,оплаках се!Пожелавам на детенцата който тепърва им предстой яслиенско занимание да са здравички и да не боледуват Praynig
Цунки от мен и лека нощ,че утре ме чака пак тежък ден

# 146
Щък, Максим е същият. Но той по принцип лесно си се разболява.  ooooh! Последно бързо го оправих. Не съм чула някое дете да киха и кашля, но след ваканцията бяхме объркали групите, че си ги местят вътре как им дойде, и в неговото шкафче видях в багажа на детето, което бяха настанили, сиропче за кашлица. Честно казано, не ми пука вече. То оттук нататък къде ли няма да ходи това дете, дай сега да го вържа вкъщи. Да свиква там и това е.

# 147
  • Варна
Оле, Щък, пак ли сополи? То и аз съм хремава в това променливо ветровито време, ама чак пък... Почвам да си мисля не много хубави неща за вашата ясла... да не би просто да ги простудяват от недоглеждане, а да не е вируси? Не знам, ей затуй се дърпам така  Crossing Arms. Само като се сетя за Косьо и мерси ви за самостоятелността.

# 148
  • София
Йойа прати ми на лични пък ще видим. Ловеч не ме устройва. По скоро за хотела в Козлодуй го мисля алтернативно.

# 149
  • Пловдив
Къде сте всичкииииииииииии   Hug  Rolling Eyes Аз имам гостенка за няколко дни и все се мотам из кухнята  Crossing Arms Mr. Green
Хайде по едно следобедно

Общи условия

Активация на акаунт