Отговори
# 150
И ние ще тръгваме на ясла.Но да ви кажа ,че тя и у дома се разболя така,че не е от яслата само а и от времето и от вирусите ,които вървуват.незнам и аз с тая ясла хем е хубаво  да е с децата ,хем болести.....................уф не ми се мисли. Crazy

# 151
  • София
Къдеееееее сте?

Ели от четвъртък е с хрема, но днес я пуснах на ясла, защото няма кой да я гледа. Аз другата седмица ще оперирам от разширени вени на левия крак и ми е притеснето. Стискайте палци всичко да е наред.
Надявам се всички да сте здрави.

Чао за сега.  Simple Smile

# 152
Добро утро!  bouquetНе съм писала отдавна,но и вие не сте много активни.Всеки търчи по задачи и деца и не остава много време за темата.Аз съм в отпуск и се гледаме с Митко до 15 септември,а малката хала е на ясла.Да попитам започнахте ли да давате превантивно нещо,че от сега нататък ще е сополи,хреми,кашлици. TiredМиналата година му давах Есбиритокс,но още нищо не съм купила.Иначе сме добре в яслата го хвалят,че се храни сам ,че слуша/то няма къде да иде я Mr. Green/а като се прибере се започват едни бели,лиготии ooooh!Особенно сега и Митко като си е вкъщи както си играят започват да се разправят за играчки,малкото бие голямото,катери се върху него да го бори.Просто цирк отвсякъде CrazyДобре че Мити е кротък колко пъти му казвам на Стамен,че ако беше друг батко щеше да изяде боя.Опитвам се да балансирам между двамата,единия да отстъпва на другия,но понякога ги оставям да се оправят сами.За говоренето като го питам нещо къде е отговора е ''ей там''Един ден проведохме следния разговор:Стами,имаш ли сополи?-Да.-Че откъде?-Ей там. и сочи нанякъде LaughingСтана ми много мило.Ох ,много се разписах изгря слънце на нашата улица  Nature Sunny
Гери,дано мине всичко нормално и бързо възстановяване Hug
Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!

# 153
Гери стосла,е палци
Вече малкият е по-добре и утре наново с песен,поне си казва,че ще ходи и "доди еми" Че ще дойда да го взема.
Много драска тоз моя младеж по стени врати и нарочно го прави!направо незнам какво да го правя.Как ли не му обяснявам,че се рисува на блокчето.
За даването,давам му цветен прашец

# 154
  • Варна
Щък, купи му черна дъска на статив, да рисува на нея. Поне тебеширите се мият  Peace

Аз още нищо не давам. Тоя цветен прашец какъв е? Сефте го чувам  Rolling Eyes

# 155
И дъска и тебешири имаме!Рисуваме на дъската "гуми" ,а след това започва да рисува по колите си и после да ми обяснява,че са "капа"-изцапани и да ми казва "МИЯ" влиза в банята пуска си водата и почва да ги мие,че и със сапун!За цветният прашец
ето това е!Повече информация
Активен цветен прашец
Състав:Натурален цветен прашец
Като хранителна добавка с укрепващ характер при подрастващи организми и физически натоварвания

# 156
  • Варна
Мерси   bouquet

# 157
Гери,стискам палци за операцията.Свекър ми си прави такава миналата година,не е страшна.  Wink

Ето малко снимчици от нас:
http://oddalisque.snimka.bg/children/nusha-2009.419989.14739826 
Нушка на срещата на випуска на баба си
http://oddalisque.snimka.bg/children/nusha-2009.419989.14739936
и на 90тия рожден ден на прабаба си
http://oddalisque.snimka.bg/children/nusha-2009.419989.14739563
а това й е новото костюмче,което й купихме днес докато обикаляхме за дрешки за бебето

Тази вечер сме пак на рожден ден(на майка ми)  Grinning

# 158
Аз не пиша защото моя синковец вече 3-та седмица е на гости при бабите си.Първите 2 седмици беше на Враца при свеки,а от 06.09 е на село с майка ми и баща ми и ще си го прибираме насам към Соф.на 18.09 като си отидем за 4 почивни дни.Сега съм се заела да купувам анцузи,блузи и т.н за децката,че от 23.09 тръгваме след дълга ваканция,а почти сичко му е късо.Чакаме и зълва ми всеки момент да роди,а аз докато роди всеки ден купувам по нещо за чаканото бебе,което ще е момиче.А и сме на сватба на 20.09 на единствения ми 1-ви братовчед,и за първи път ще водим Ани на такова събитие,дано да е послушен.Предстоят ни много неща,и съм в очакване.
А вие защо се губите друшки?Бъдете по активни,обещавам и аз да влизам по честичко.Хайде сега отивам да се чуя със малкия по GSM,да ми каже как е изкарал днес.Лека вечер. Hug

# 159
  • София
Момичета, почерпете се за мое здраве!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 00:39 от GERY80

# 160
  • Варна
Гери, да си здрава и мноооого щастлива!
  bouquet

# 161
  • София
Честит празник Гери!  bouquet

# 162
  • Пловдив

На този ден тъгата забрави,
с приятели празнувай до забрава,
изпий до дъно радости мечти,
а времето приемай за награда.
Весел празник Гери !

# 163
♥Честит рожден ден!
На този ден всеки ще ти пожелае много.
Аз ще ти пожелая малко.
Малко приятели но истински,
малко късмет когато ти е най - необходим
малко любов - когато ти я пожелаеш.
Щастлив е този който умее да се радва и на малко.
Весел празник Гери!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 164

Гери,много здраве ти желая!
Бъди винаги обичана,щастлива и изпълнена с красиви мигове!
Усмивката никога да не слиза от лицето ти,
а паричките да са винаги налични в портмонето ти

Общи условия

Активация на акаунт