Гери, да си жива и здрава, миличка! Много здраве и късмет! И още повече подаръци!
.... Аз много работя и си имам час в седмицата когато ви чета, за да съм в течение на всичко, но не остава време да драсна два реда. Сега темпото е май по-спокойно и ето ме....
...Срещам много деца на възрастта на нашите бебоци и сравнявам развитието... Гого говори много малко, всъщност всичко разбира, но знае общо около 20 думи. Говорят ли вашите деца? ...и естествено хвърлям вината върху баба-бавачка- свекърва, която го отглежда. Струва ми се, че за навременното проговаряне има значение колко време отделяш за занимания - да разказваш приказки, да правиш опит за диалог...вместо да обикаляш всички детски градинки, само и само да не мрънка и да търсиш други бабки да си разказват за болести.........Много ми е тъжно, като си помисля колко рано си зарязох детенцето...на 10 месеца и ми се наложи да работя! ...няма как!
Радвам се, че се включи, разбира се, че не сме те забравили. Ели от както тръгна пак на ясла, а аз на работа, като ме види вечер и почва да мрънка, да се тръшка и сърди и ме побърква. Така, че ми е познато.
Не се притеснявай, че говори малко ще дойде момент, в който ще искаш малко да замълчи.
Бъди много здрава, щастлива, обичана и усмихната. 
,. Тя просто е дежурен виновен! (никак не се обичаме)....А при Гого всичко е забавено - той проходи на 1г 3м, усмивки, гукане и всичко е назад....сега и проговарянето...но това не ме притеснява ни най-малко. Той си е жизнено дете. Но сравнявайки всичко това със себе си....- аз съм проходила на 9 м, а проговарянето на 1г. Мъжът ми също. Явно тези неща не са наследствени...
, Гери, да си жива и здрава!! Много щастие ти пожелавам с любимия Любо и прекрасната Ели! Много любов и разбирателство да царуват във вашия дом! А на теб ти пожелавам да бъдеш силно обичана и вечно усмихната!
Иначе ще ми е мъка.
Всичко да мине леко с операцията!!!
. Сякаш живеем още в Соц-а!

И аз така.
направо ме уби
Големи са бонбони тез малките на тази възраст.
Бях забравила какво е. Не сме имали такова чудо от зимата. Ама след седмица ще сме бомба 

Пусни някоя снимчица

Ели вчера ме е търсила, през нощта се е будила, а днес като ме видя я беше страх да ме гушне и само повтаряше, че не мога да ходя. Добре, че е майка ми, че много помага.