Отговори
# 180
Гери, бързо възстановяване, мила!  Hug
Лъвичке, за Любко няма ли едно 'хапче против ясленска мъка'?  Wink
Йо, да минават бързо сополките! Ако е само това, нема страшно.
Шоши, да ми се ма'аш от тука с таз Венеция!  Crossing Arms Шегувам се, разбира се, много се радвам, че сте се разходили!  Hug
Алгара, бабата няма нищо общо!  Peace Пък и щом не ти харесва, защо я оставяш да го гледа? Аз бях супер възмутена от 'гледането' на едната детегледачка на Максим и я смених с друга, много по-свястна. Съветвам те да направиш същото, за да не си тровиш живота.  Peace
Светли, много се смях на вашите приказки.  Laughing

Максим също все повече се 'отпуска' да говори. Той не че не е приказлив, но едва сега започва да говори на български. Вече прави все повече изречения, даже в яслата взеха да го разбират вече какво им дудне.  Laughing Думи вече спря да броя колко знае, но са доста. говори и много смешки, 'пичуа' е 'счупена' и разни такива, но нямам време сега да ги пиша всичките, че мъжо ме гледа малко на криво, че съм пред компютъра.

Сега избираме стол за кола, че още с малкия, който на кг все още отговаря, но на височина му иде малък вече. Иначе, предполагам, сме от дребните - не знам дали има и 90 см още. На кг - под 13. Ама аз съм доволна, не искам да ми растат като гъби, че нито средства, нито място имам за купища дрехи и обувки.
Леле, ставам, че към мен хвърчат мълнии.  Rolling Eyes

# 181
  • Варна
Гери, бързо и леко възстановяване  Hug!
Йоя, и Ели беше със сополи от миналия четвъртък, че и понакашляше, но вече овладяхме положението. Естествено с хомеопатия  Wink. Дано и вие бързо се справите  Peace Hug.
Шоши, блазе ви за разходката  Mr. Green.
Любимата ми фраза на Ели е "меми татчи", което в превод означава "да си взема шоколадче". Вече и стана традиция след вечеря да яде киндерче или милка  Rolling Eyes. Общо взето почти всичко разбирам по смисъл.
Щък, радвам се, че сте добре  Hug. Аз малко на своя глава почнах хомеопатичното лечение миналата седмица, защото докторката беше в чужбина, но после като се чухме одобри решението ми  Laughing.

# 182

Гери, бързо възстановяване и от мен и мноого на патерици, нооо  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Hug   bouquet
Много съм впечатлена от адаптирането на децата към яслите в Германия. Блазе ти, Шоши!  Sunglasses
Ние също ужасно много напреднахме с говоренето в последно време  Party

Сега избираме стол за кола, че още с малкия, който на кг все още отговаря, но на височина му иде малък вече. Иначе, предполагам, сме от дребните - не знам дали има и 90 см още. На кг - под 13.
Ох, Тони го докарва на височина, но на килограмииии ooooh! още не е ударил 12 кг...Но пък не изглежда кльощав, явно натура (но не от мен де Joy ) newsm78 Иначе ние взехме на баткото ново столче от 15 до 36 кг, а Тони наследи старото на брат си от 9 до 18 кг, но пък вашият батко е мъничък и той  Heart Eyes

# 183
Привет,

снимки имам пак качени във фейсбука, който иска да ме добавя, за да ги гледа, Tzvetelina Manolova
http://www.facebook.com/album.php?aid=2024528&id=1592588790&ref=mf  Simple Smile

Уж лека адаптация, но пак има деца, които трудно свикват. Има 1 момченце, което въпреки всичкото гушкане и внимание от страна на 2те възпитателки е видимо нещастно. Плаче или просто си седи адски тъжно, направо ми се къса сърцето, ако е така и с Емма. Ще видим др. седмица как ще е. Ще ви информирам Wink

# 184
  • Варна
Шоши, страшно се зарибих по капките на Бах, четох какво са ти писали момичетата. Ти дава ли вече? Чудя се да дам предварително ли (остават 10 дни) или да чакам да ревне  Rolling Eyes ...

Аничке, още при Кремена Хаджиева ли водиш децата? Ориентирала съм се към нея за малкия.

Гери, бързо възстановяване!  Hug

За мерките и теглилките, ние сме 13 кг и 97-98 см  bowuu

# 185
Светли, не съм се натуткала още да й направя комбинацията, и а и все си мисля да изчакам, може пък да мине всичко супер, както беше и при сестра й. Принципно за Бах трябва да се започне поне 1 седмица по-рано. При някои действат веднага, при други им трябват 2-3 седмици, така зе не пречи да пробваш. Не вреди със сигурнсот.

# 186
  • Варна
Аха, значи 10 дни са добре, утре ще ходя да купувам. Ти каква комбинация ще правиш? Аз мислех само Орех да дам, че и аз да вземам. Питах в темата за Бах, да видим какво ще ме посъветват.

# 187
Принципно тези за нашия случай:
при повишена потребност от близостта на мама  -  Chicory
при прекалено тясна връзка с мама или тати  -  Red Chestnut
при потребността да се налага  -  Vine
за неясен страх- Mimulus
и разбира се Орех, винаги като има някаква промяна в живота.

Може да се дават до 7 есенции, така че ако прецениш, че някоя повече ви подхожда, слагай и нея. Hug

# 188
  • Варна
Аз исках да кажа да дам само една  Laughing
Иначе от твоите бих добавила само Chicory. Божи се страхува/срамува от непознати възрастни, с децата няма проблем. Но пък съм виждала как среща напълно непознат и на втората минута му хваща ръката да го заведе някъде  Rolling Eyes. Затова ми е трудно да преценя дали да му давам нещо за страх и какво.

# 189
И моето е от срамежливите и страхливите.И от деца я е срам,и от възрастни,въпреки,че се случва от време на време да си допадне с някой и да се заиграе в повечето случаи се крие където свари.

# 190
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес!Да сте много здрави и щастливи, да имате много късмет и да постигнете много успехи!

# 191
Герка , Честит РД и от мен !!!! Макар и със закъснение !!! newsm51

Днес успях да ви изчета най-сетне....

Покрай хаоса в къщи от наличието на всички бройки деца и тяхното обслужване..... + отвън градината и ремонта (сменяхме керемидите с по-качествени) нямах никакво време за себе си-т.е. за форума Simple Smile

2 седмици бях на работа -замествах колежката,която беше в отпуска,малкия го гледа кака му Ива,която си заработи за HTC Mаgic- за който се чуди - това е телефон....
Голямата бачкаше с мен в офиса.
На 6-ти ги изпратихме в Англия да учат и ние с голяма компания-черта в Гърция ,като малкия го оставихме на майка ми.Ние юли бяхме с децата на море + още една английска бройка та ми се наложи да карам до там,че бяхме с двете коли.

Сега пак замествам колежката в офиса и правя док. на Цецо за яслите.Нали отдавна не съм в час с тези институции,но то камара докуманти беее...тц,тц едва сколасах.Чудя се за НАСА ли го подготвям  newsm78 космонавт ли ще става.....

От другата седмица ще го пускам за по малко да видим какво ще става.....Много ми е мъчно,но ще почвам работа.

Вече два пъти разминаваме болестите с Умкалора... Като го усетя да подсмърча и да точи сополки веднага капките и се разминаваме.Пу,пу....така да продължава,че като го изпуснем и по 1 месец болен.Той досега 2-3 пъти е боледувал де, но пък по седмици се точим.

На всички празнуващи днес Честит Празник !!! На лъвицата честит двоен празник !!!

# 192
МОЛЯ ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ИМЕННИЧКИ, СЪПРУЗИ, ДЕЦА, РОДИТЕЛИ И ПР. НА СЪФОРУМКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС, ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПРЕГЪРНАТИ И ПОЗДРАВЕНИ ОТ МЕН! НОСЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ ХУБАВИТЕ ИМЕНА!  Hug   bouquet

Краси, ми дай Боже и космонавт да го видим Цецката!  Hug

# 193
  • Варна
Честито на именниците от днес!

Светли, при Хаджиева сме си и даже днес я посетихме  Peace.

# 194
  • София
Краси,  Hug радвам се да те "видя". Възхищавам ти се как се справяш с толкова много задачи - 3 деца, къща, работа.  smile3501 Дано Цецко свикне бързо с яслата и не боледува.

Общи условия

Активация на акаунт