Много време не съм писала дано не сте ни забравили!Ние сме добре гледаме се в къщи двечките!Няма да я давам на ясла за сега!Чак догодина на градина!Вече ще гледам да пиша редовно
just_an_ODDalisque когато почина баба миналата година голямата ми племенница беше на 5 и разбираше всичко!Обясниха й че баба е отишла някъде да си лекува крачетата защото много я боляха!Питаше много за нея и то доста често но един ден престана!И когато правихме година и видя некролога само каза "Баба вече една година се лекува а още я няма"повече не я споменава!Според мен децата знаят какво се случва но просто ги е страх да говорят!
Асе вие на каква кабелна или цифрова сте че имате този канал бейби тв!Ние ще сменяме оператора и искам да го имаме а не го намирам

За сега Ви оставям!Всички да оздравяват бързо
Предимно с баба си се занимават, особено като сме си в къщи през деня и се гледаме двете.
Радвам се, че сте добре.
. Чак към 11 без нещо ми звъннаха да го прибирам, че се уморил и затъжил. Ето, това значело да попаднеш на професионалист!
ще станат нещата, но трябва търпение и от двете страни.
. От кога се точа само... вече имам нужда от почива.
Дайте съвет 
Ама никакъв акъл някат тези жени ........ 
То добре, че ние се включваме, че две месеца една тема не можем да изпишем, а сега както са ги направили 50 страници сигурно ще ги пишем по 2 на година ........
Дано сополките на Божи да минат и да не е някой вирус.